alx40d 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Ρε παιδια εχει κοψει κανεις τις ποδιες απο daytona dy γιατι τα καινουρια βγαινουν με μονοκοματες ποδιες και αν ναι βγηκε καλο το αποτελεσμα ή να "θυσιασω" το 30αρι και να παρω καινουριες απο supra????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
digan21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) η ποδιες σου δεν πρεπει να ειναι μονοκοματες οπως λες η εξωτερικη και η εσωτερικη ειναι .. Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2015 από τον digan21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alx40d 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 η ποδιες σου δεν πρεπει να ειναι μονοκοματες οπως λες η εξωτερικη και η εσωτερικη ειναι .. Στα καινουρια daytona οι ποδιες ειναι μονοκοματες... δηλαδη δε χωριζεται σε εσωτερικη και εξωτερικη ειναι ενα κομματι ολη η ποδια.... γιαυτο σκεφτηκα να την κοψω στην εξωτερικη μερια αλλα δε το εχω ξανακανει και δε ξερω αν θα βγει καλο το αποτελεσμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
digan21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 δεν νωμιζω σαν το supra πρεπει να ειναι .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolIakis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2015 Εχω δει με κομενες ποδιες μια χαρα φενοτα ν λεπτομερειες δεν ξερω μονο που μαυριζε λιγο στην μερια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2015 μην τις κόψεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Εγώ έκοψα τις ποδιές του dv μου σε μαγαζί που κάνει τέτοιες δουλειές. Μόνος μου δεν θα το επιχειρουσα πότε αν δεν το έχω ξανακάνει. Μπορείς να πάρεις ποδιές σουπρα να τις κόψεις και να βάλεις αυτές. Το ίδιο πράγμα είναι πάντως, αλλά καλύτερα να κρατήσεις τις μαμά ποδιές αν σκέφτεσαι για μεταπώληση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες