dimkat23 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 γεια χαρα αδελφια! πηγαινοντας στη δουλεια κανω μια σταση για καφε... κρανος στο χερι... δερματινο μπουφαν... το μουσι μεγαλο... B) μπαινω μεσα κοιταζω γενικα. ωχ ωχ ωχ ΤΟ ΜΩΡΟ! μελαχροινο με τις τελειες αναλογιες!! παραγγελνω καφεδια! παιζουμε ματιες φλογερες...ολο σπιθα και τρελα λεω.. ωπ! μητσο εδω εισαι(!) ωρα για τρελιτσες.. συνεχιζει με κοιταζει ! λιωνω.....το κοιταζω και καιγεται το μωρο! παιρνω τον καφε, περνω διπλα της, μου χαμογελαει , της κλεινω το ματι.. βγαινω εξω απο το μαγαζι, παω διπλα στο εργαλειο! .....περιμενω..... βγαινει εξω με τη φιλη της. συνεχιζει να με κοζαρει διπλα στη ΜΗΧΑΝΑΡΑ ! εχω παθει λεμεεε......! διπλα μου ο ασπρος τιγρης περιμενει να ανεβω...δινω σαλτο! ανεβαινω πανω στην παπια την 100αρα... και εκει το γκομενακι ξενερωνει! αρχιζω να γελαω...πινω μια τζουρα καφεδια , βαζω κρανος και φευγω..μου φτιαξε τη μερα η ατιμη :lol: γουσταρω τρολλαρισμα χεχεχεχε 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Axeas12 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Τρελααααααααααα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkat23 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Τρελααααααααααα !!! χεχεχεχεχεχε......η μουρη της ηταν τρελα οταν ξενερωσε φιλαρακι! χαχαχαχαχαχα :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Αρα αφου ξενερωσε επειδη ειχες το παπι, δεν αξιζε να ασχοληθεις... ή να...... ashholeληθεις :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Το κάνω κι εγώ. Με βλέπουνε μαυροφορεμένο με ημι-full εξοπλισμό και μετά καβαλάω το βιράγκο και γελάνε και τα τσιμέντα. Πλάκα έχει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkat23 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Το κάνω κι εγώ. Με βλέπουνε μαυροφορεμένο με ημι-full εξοπλισμό και μετά καβαλάω το βιράγκο και γελάνε και τα τσιμέντα. Πλάκα έχει. χαχαχα...το ζηταει ο οργανισμος τους το τρολλαρισμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Πω πω κάτι τέτοια παραδόπιστα γκομενάκια είναι η ντροπή του γυναικείου φύλου! Το τραβάει ο οργανισμός τους το τρολάρισμα! Αλλά και το παραμύθιασμα... Εχω φίλο ο οποίος πάει σε παραλιακά κλαμπάκια, ντυμένος στην τρίχα και το παίζει γόνος βιομηχάνου! Με 10 ευρώ στην τσέπη. Ε λοιπόν, τρώει πάντα τα καλύτερα...γατάκια! Το έχω διαπιστώσει ιδιοις όμμασι! ουτε ενα ποτο δεν κερναει ο ατιμος? :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkat23 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) ουτε ενα ποτο δεν κερναει ο ατιμος? :tooth: που λεφτα για κερασμα ? :P πανε αυτες οι εποχες.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2015 από τον dimkat23 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες