Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Δέν μου αρέσει και άσε που αποκλείεται να είναι πιο φτηνο απο 14-15 χιλάρικα, που σημαίνει 18 σε τιμή ΒΜW με το κλειδί στο χέρι 18 δεν κοστίζει ουτε το R9T φίλος ;) Βαλε οτι αυτο θα εχει Α) υποκυβισμενο κινητήρα, Β) φτηνότερα περιφερειακά κτλπ...κανα' 12αρι Κ το κόβω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Πολύ ωραίο!!... Και αντε να ακολουθήσουν κ άλλες εταιρείες αν έχει "ζουμί" η κατηγορία. ...και περί ταμπελοποιησης. ΝΑΙ, προτιμώ τον hipstera να μου πουλάει μούρη και στυλακι με το τσουβάλι πάνω σε ένα τέτοιο πάρα τον κάθε ξεμωραμενο μπάρμπα να κατεβαίνει τα στενά με τις πάντες,ξεκρανωτος, διχαλο κτλπ πάνω στο tdm,z κτλπ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Δεν με ενδιαφέρει αν προορίζεται για χιπστερς ή όχι , αυτό που έχω να επισημάνω εγώ είναι ότι μοιάζει σα να το έχει σχεδιάσει ο Δρ Φρακενστάιν , ένα στρογγυλό φανάρι από εδώ , ένα μονόμπρατσο από εκεί , ένα συμβατικό μπροστινό με φυσούνες από παραπέρα και δεν συμμαζεύεται ! Όποια και αν είναι η τελική του τιμή , το σίγουρο είναι ότι το γούστο δεν αγοράζετε . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1d3r3285 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) bmw f800r scrambler...199 κιλά γεμάτο, 87 άλογα... Bmw r1200gs scrambler by wunderlich... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2015 από τον R1d3r3285 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες