Τσακι 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Παιδιά ψάχνω μεταχειρισμένο στρογγυλό φανάρι από cbf 500 2004 μοντέλο ή μόνο το πλαστικό από φανάρι hornet 2005. Κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω. Έχω ψάξει παντού. Μόνο γνήσια καινούργια βρίσκω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Μάλλον είναι λίγο δύσκολο να βρεις. Για καινούργιο πόσο πάει το μαλλί; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 στο ebay θα βρεις σίγουρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσακι 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Οι τιμές που μου είπαν από δαβανοπουλο ήταν 250 κομπλέ το φανάρι και 65 το πίσω πλαστικό για hornet.Θέλω γνήσιο και στο eBay δεν διαφέρουν οι τιμες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Δες στο λινκ,ειναι στο γερμανικο ebay και εχει και προβολεις και πισω φαναρια.... http://www.ebay.de/s...kw=cbf+500+2004 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Ευκολάκι έχω βάλει εγώ στο CB το παρακάτω: http://www.ebay.co.uk/itm/Chrome-Halogen-Head-Light-Headlight-Lamp-Fit-For-Honda-CB400-CB500-CB1300-/331524341208?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4d3063fdd8 Έχε υπ όψιν σου ότι δεν έχει βόλτες για τις 2 πλαϊνές βίδες και πρέπει να βάλεις παξιμάδι μέσα από το φανάρι για να πιάσουν. Για τα λεφτά του είναι μια χαρά, το έχω 4 χρόνια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσακι 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Ευκολάκι έχω βάλει εγώ στο CB το παρακάτω: http://www.ebay.co.u...=item4d3063fdd8 Έχε υπ όψιν σου ότι δεν έχει βόλτες για τις 2 πλαϊνές βίδες και πρέπει να βάλεις παξιμάδι μέσα από το φανάρι για να πιάσουν. Για τα λεφτά του είναι μια χαρά, το έχω 4 χρόνια Βλέπεις με αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Μια χαρά με σωστή δέσμη και καθαρό cutoff. Το είχα δει σε μηχανή γνωστού μου για αυτό το πήρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσακι 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Με φοβιζει οτι ειναι πολυ φτηνο και επειτα θα ηθελα να το δω πρωτα σε μηχανη πανω φορεμενο. Βλέπεις κανω που και που ταξιδια σε επαρχιακο δρομο ( για να παω στην δουλεια μου) και επειδη ειναι νυχτα συνηθως, θελω να φεγγει σαν προβολεας και για αυτο επιμενω στο γνησιο. Η αληθεια ειναι οτι να βρω καβουκι απο hornet θα μου βγει πολυυυυ ποιο φτηνο αλλα που θα βρω ειναι το θεμα.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 24 , 2015 από τον Τσακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Καβούκι σκέτο δύσκολα θα βρεις.Μόνο σε κανα τρακαρισμένο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσακι 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 ΘΑ ΠΑΩ να δω στα μεταχειρισμένα αν δεν βρω τίποτα μάλλον θα τα πάρω από αντιπροσωπεία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 'ακου τον klab και μη τα σκας τσάμπα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσακι 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 ΡΕ φίλε είναι ασφάλεια. Εχει μεγάλη σημασια το φως στην μηχανή για την ασφάλεια. Δεν θέλω να το διαπραγματευτω. Μπορεί να έχει 100% δίκιο και να είναι τέλεια αλλά αν δεν μου κάνει θα πρέπει ούτος ή άλλος να τα σκάσω.οπότε μάλλον θα το κάνω από την αρχή να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 εσύ έχεις το καρπούζι,εσύ και το μαχαίρι φίλος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσακι 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μια χαρά με σωστή δέσμη και καθαρό cutoff. Το είχα δει σε μηχανή γνωστού μου για αυτό το πήρα. Πόσες λάμπες έχει αυτό μέσα και τι; εννοώ Η7 η Η4; Μεταφορικα έχει η Όχι; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 24 , 2015 από τον Τσακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Είναι με Η4 αλλά η λάμπα που σου δίνει είναι άχρηστη, την πετάς και παίρνεις μια night-breaker η extreme-vision για να δεις το φως σου. Το listing είναι με δωρεάν μεταφορικά-απλό ταχυδρομείο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες