Jump to content
Τσακι

Μπροστινό Φανάρι από cbf 500 η πίσω πλαστικό καπάκι πο φαναρι hornet 2005=

Recommended Posts

Παιδιά ψάχνω μεταχειρισμένο στρογγυλό φανάρι από cbf 500 2004 μοντέλο ή μόνο το πλαστικό από φανάρι hornet 2005. Κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω. Έχω ψάξει παντού. Μόνο γνήσια καινούργια βρίσκω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οι τιμές που μου είπαν από δαβανοπουλο ήταν 250 κομπλέ το φανάρι και 65 το πίσω πλαστικό για hornet.Θέλω γνήσιο και στο eBay δεν διαφέρουν οι τιμες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δες στο λινκ,ειναι στο γερμανικο ebay και εχει και προβολεις και πισω φαναρια....

http://www.ebay.de/s...kw=cbf+500+2004

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευκολάκι έχω βάλει εγώ στο CB το παρακάτω: http://www.ebay.co.uk/itm/Chrome-Halogen-Head-Light-Headlight-Lamp-Fit-For-Honda-CB400-CB500-CB1300-/331524341208?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4d3063fdd8

Έχε υπ όψιν σου ότι δεν έχει βόλτες για τις 2 πλαϊνές βίδες και πρέπει να βάλεις παξιμάδι μέσα από το φανάρι για να πιάσουν.

Για τα λεφτά του είναι μια χαρά, το έχω 4 χρόνια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευκολάκι έχω βάλει εγώ στο CB το παρακάτω: http://www.ebay.co.u...=item4d3063fdd8

Έχε υπ όψιν σου ότι δεν έχει βόλτες για τις 2 πλαϊνές βίδες και πρέπει να βάλεις παξιμάδι μέσα από το φανάρι για να πιάσουν.

Για τα λεφτά του είναι μια χαρά, το έχω 4 χρόνια

Βλέπεις με αυτο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά με σωστή δέσμη και καθαρό cutoff.

Το είχα δει σε μηχανή γνωστού μου για αυτό το πήρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με φοβιζει οτι ειναι πολυ φτηνο και επειτα θα ηθελα να το δω πρωτα σε μηχανη πανω φορεμενο. Βλέπεις κανω που και που ταξιδια σε επαρχιακο δρομο ( για να παω στην δουλεια μου) και επειδη ειναι νυχτα συνηθως, θελω να φεγγει σαν προβολεας και για αυτο επιμενω στο γνησιο.

Η αληθεια ειναι οτι να βρω καβουκι απο hornet θα μου βγει πολυυυυ ποιο φτηνο αλλα που θα βρω ειναι το θεμα....

Τροποποιήθηκε από τον Τσακι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΘΑ ΠΑΩ να δω στα μεταχειρισμένα αν δεν βρω τίποτα μάλλον θα τα πάρω από αντιπροσωπεία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΡΕ φίλε είναι ασφάλεια. Εχει μεγάλη σημασια το φως στην μηχανή για την ασφάλεια. Δεν θέλω να το διαπραγματευτω. Μπορεί να έχει 100% δίκιο και να είναι τέλεια αλλά αν δεν μου κάνει θα πρέπει ούτος ή άλλος να τα σκάσω.οπότε μάλλον θα το κάνω από την αρχή να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μια χαρά με σωστή δέσμη και καθαρό cutoff.

Το είχα δει σε μηχανή γνωστού μου για αυτό το πήρα.

Πόσες λάμπες έχει αυτό μέσα και τι; εννοώ Η7 η Η4; Μεταφορικα έχει η Όχι;

Τροποποιήθηκε από τον Τσακι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι με Η4 αλλά η λάμπα που σου δίνει είναι άχρηστη, την πετάς και παίρνεις μια night-breaker η extreme-vision για να δεις το φως σου.

Το listing είναι με δωρεάν μεταφορικά-απλό ταχυδρομείο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα