Jump to content
kpapageo

Επιλογή κλειδαριάς δισκόφρενου (disclock)

Recommended Posts

Μπορείς να το παραγγείλεις και να στο φέρουν αν δεν είσαι Αθήνα.

Εγώ αυτό έχω.

http://www.motorparts.com.gr/eshop/antikleptika-prostasia/kleidaria-diskofrenou-xena-xx6-y-me-synagermo-7mm-peiro-detail.html

Το abus trigger ( μάλλον αυτό λές ) είναι κατώτερο απο αυτό που σου πόσταρα.

Το πόσο χοντρός είναι ο προς παίζει ρόλο στο επίπεδο ασφαλείας; Αυτή που μου προτείνεις έχει συναγερμό, αλλά έχει πιο λεπτό πύρο.

Μπορείς να το παραγγείλεις και να στο φέρουν αν δεν είσαι Αθήνα.

Εγώ αυτό έχω.

http://www.motorparts.com.gr/eshop/antikleptika-prostasia/kleidaria-diskofrenou-xena-xx6-y-me-synagermo-7mm-peiro-detail.html

Το abus trigger ( μάλλον αυτό λές ) είναι κατώτερο απο αυτό που σου πόσταρα.

Το ξέρω ότι μπορούν να μου τη στείλουν Λάρισα, απλά δεν έχω εξοικειωθεί πολύ με τις παραγγελίες μέσω ίντερνετ και δεν τις πολύ εμπιστεύομαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ναι απο το πάχος του πύρου κρίνεται το επίπεδο ασφάλειας που καθορίζει κλαθε εταιρία.

Πιο χοντρός πύρος μεγαλύτερη ασφάλεια αλλα δεν είναι πάντα αυτό μονο, είναι και η κατεργασία του πύρου

Βάλε όμως οτι με το που την ακουμπήσει κάποιος την μηχανή έστω και λίγο βαράει οπότε αμέσως τραβάει βλέματα.

Δεν έχεις να φοβηθείς κάτι με τις παραγγελίες.

Το βάζεις με αντικαταβολή και ούτε γάτα ούτε ζημια ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι λίγο σπάνιο αλλά καλό θα είναι να βεβαιωθείς ότι ταιριάζει στο μηχανάκι σου. Εγώ την δική μου την πήρα 20€ φθηνότερα από το car καινούργια, από έναν τύπο που την αγόρασε και δεν ταίριαζε στο scooter του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Είναι λίγο σπάνιο αλλά καλό θα είναι να βεβαιωθείς ότι ταιριάζει στο μηχανάκι σου. Εγώ την δική μου την πήρα 20€ φθηνότερα από το car καινούργια, από έναν τύπο που την αγόρασε και δεν ταίριαζε στο scooter του.

Με κατάλαβα. Ξέρεις από τι εξαρτάται αν θα ταιριάζει; Π.χ. από το πάχος του δίσκου ή από της τρύπες που έχει ο δίσκος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω προτείνω με συναγερμό γιατι με έσωσε. Η ιστορια ειναι ειχα αφήσει το μηχανάκι σε πιλοτή κλειστή απο παντού με κάγκελα μεχρι το τα ταβάνι. Οι τύποι παραβίασαν την πλαϊνή πόρτα στο γκαράζ, ανοίξανε μπροστά τη μούρη στο Tmax και απενεργοποιησαν το συναγερμό. (Τον οποίο ετσι κι αλλιως ειχα απενεργοποιήσει εγω γιατι το χα αφήσει για μερες εκει χωρις να το κουνήσω). Δεν πρόσεξαν ομως τη κλειδαριά στο δισκόφρενο το κανουν πισω για να το πάρουν σπάνε το μπροστινό φτερό με το disk lock βαραει ο συναγερμός του xena και την έκαναν τρέχοντας. Με γλίτωσε ενα disk lock των 60 ευρο της xena!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τροποποιήθηκε από τον babaman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένας έλεγχος χρειάζεται. Η Xena έχει κάποιον οδηγό με κάποια μοντέλα, αλλά και ένα πατρόν για όλα τα υπόλοιπα... Πέρα από το μέγεθος του πύρου, αν έχει συναγερμό παίζει να έχει πρόβλημα και με το ματάκι που τον ενεργοποιεί... Οι δίσκοι με εγκοπές, τύπου μαργαρίτα κλπ παίζει να έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επίσης αν έχεις μεγάλες δισκόπλακες που φτάνουν κοντά στην ζάντα βεβαιώσου ότι η κλειδαριά χωράει να μπει και δεν εμποδίζεται από την ζάντα.

Ένας έλεγχος χρειάζεται. Η Xena έχει κάποιον οδηγό με κάποια μοντέλα, αλλά και ένα πατρόν για όλα τα υπόλοιπα... Πέρα από το μέγεθος του πύρου, αν έχει συναγερμό παίζει να έχει πρόβλημα και με το ματάκι που τον ενεργοποιεί... Οι δίσκοι με εγκοπές, τύπου μαργαρίτα κλπ παίζει να έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα...

Ναι και αυτό που λες παίζει. Με το Versys που έχει μαργαρίτα δεν είχα κάποιο πρόβλημα βέβαια αλλά τσέκαρε το καλού κακού.

Τροποποιήθηκε από τον kpapageo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα Cbr 125 έχω, δεν βρίσκει ο δίσκος στη ζάντα σίγουρα. Χαχαχα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα