pung 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Προσωπικά οι ενστάσεις μου είναι για αυτούς που έχουν "κολλήσει" πάνω στους πρόσφυγες και θέλουν να περάσουν στην Ευρώπη υπο το πέπλο του πρόσφυγα, όντας όμως παράνομοι! Αυτοί ίσως και να είναι και η πλειοψηφία. Κατάλαβες τώρα ή ακόμα? Έλα, πάρε την απάντησή σου κι από τον ΟΗΕ. Οι... "πηγές" σου / υποψίες σου / ευσεβείς σου πόθοι δεν ήταν και τόσο καλά ενημερωμένες απ' ότι φαίνεται... Που να ματαιοπονούσες να στηρίξεις τα αστήριχτα δηλαδή...Σε κάθε περίπτωση διαχωρίζω τη θέση μου και θέλω και τους "παράνομους" μετανάστες και τους πρόσφυγες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Σταμάτα τις ειρωνίες και τις προσβολές ρε συ Ιάσονα και περιόρισε λίγο τη χολή σου που ξεχειλίζει τόσο ακούραστα για τον Έλληνα πλησίον σου...... άμα δε συμφωνήσουμε δηλαδή με τις φυλλάδες που σου πασσάρει ο Κουτσούμπας στον Περισσό και η Αλέκα παλιότερα, είμαστε απληροφόρητοι και θρασσείς. Α, και ανορθόγραφοι όπως υπαινίσσεσαι !!!!!! (τό 'δα κι αυτό, μάλιστα......) Και μια και μιλάμε για πνεύμα κριτικό και ανεξάρτητο, ξεκινήστε απ' το να ξεκολλήσετε από κάτι κόμματα που σας έχουν κάνει το μυαλό κιμά τελείως και μετά ελάτε να συζητήσουμε. Με το δικό σας όμως μυαλό και σκέψη, όχι του Περισσού ή γραφείων άλλης συνοικίας. Εγώ με περιεχόμενα κομματικών φυλλαδίων και φυλλάδων γενικώς δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ, μού 'ρχεται εμετός. Sorry. Κώστα το παιχνιδάκι "εγώ είμαι κιούριος, με προσβάλλετε!" και μετά μπηχτές για "κομματικές φυλλάδες" που ποτέ δεν ανέβασα, κομμάτων που ποτέ δεν υποστήριξα σε άλλους σε παρακαλώ.Το άλλο συμπέρασμα βγαίνει από επισκόπηση του thread και πραγματικά δεν είναι για να πείσει εσένα. Πεθαίνουν δύο συνωμοσιολόγοι και πάνε στον παράδεισο. Σκάει ο Άγιος Πέτρος "καλώς τα παιδιά, τι κάνετε να κεράσω τσιπουράκι. Πείτε μου είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε τα εγκόσμια τέκνα μου?""Άγιε Πέτρο μου ναι, αλλά θα θέλαμε και οι δύο μια οριστική απάντηση σε ένα ζήτημα που μας τυρρανάει εδώ και καιρό, να πάμε ήσυχοι πια""Φυσικά, ρωτήστε ό,τι θέλετε""Τελικά ποιός κρυβόταν πίσω από τη μετανάστευση προς την Ευρώπη?""Για όνομα του Θεού... ήταν μια πολυδιάστατη κατάσταση με πολλαπλά αίτια που είχαν να κάνουν με θρησκευτικό φανατισμό, γεωπολιτικές ισορροπίες και την επιθυμία των ανθρώπων για επιβίωση και δεν έχει μόνο έναν σκοτεινό ένοχο""ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΑΚΗ, ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ, Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠ'ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ!" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 ε ρε με κάνετε να ασχοληθώ Ο χαγιαμπουσας ειναι Yperano τρώει ποπ κορν Ο κουλογλου ειναι ψευτοαριστερος. (ΟΚ δεκτό ) Θέλω να μας πεις πως πρεπει να ειναι ο σωστός αριστερός. Τα λινκ απο το ΦΒ απο σελιδες koukouroukou τι να πω ? ατε και Νεβιντ Αβραμιδης Βρήκα αυτο κ μου αρεσε https://www.facebook.com/HellasRussia/photos/a.648337455244870.1073741828.648327511912531/868337606578186/?type=1 ΕΛΛΑΣ ΡΩΣΙΑ Εναντια ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ- Греция РоссияΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..! Η ουφολογια βλεπω καλα κρατεί... απο τους διδύμους πύργους μεχρι και βιντεο απο καναλι που ανεβάζει χαρδαβελα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
λουλης 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) ειλικρινα ρε εισαι με τα καλα σου? το βιντεακι το ειδες η αδικα πουλας τρελα ? αν εσυ δεν εχεις μια φορα εκτιμηση στον κουλογλου εγω δεν εχω δεκα αλλα στο παραπανω βιντεο αναφερονται γεγονοτα τεκμηριωμενα τοσο απο ανθρωπους που τα εζησαν οσο και απο τον τυπο της εποχης . επισης δεν προσπαθω να ταυτισω τις καταστασεις αλλα να δωσω σε σας τους *********** να καταλαβετε οτι η μεταναστευση ειναι διαχρονικο φαινομενο που συνεβαινε και θα συμβαινει οσο αυτο το βαρβαρο και ανθρωποφαγο συστημα του καπιταλισμου συνεχιζει να επικρατει . οι συνθηκες μπορει να αλλαζουν το αποτελεσμα ομως παραμενει αναλλοιωτο . ταυτοχρονα να τονισω οτι μακρια οι προκαταληψεις και τα στερεοτυπα απο μενα , αυτα ειναι δικο σας προνομιο , αλλα οι μεταναστες σκαβουν αυτην την γη εδω και δυο δεκαετιες οσο τρελιτσα και αν πουλας . εκτος αν ο αλλος εχει ενα χωραφι και βγαζει δυο πραγματα τοτε ναι μπορει να το κανει και μονος η με την οικογενεια του . ως επι το πλειστον ομως οι αγροτες που ζουν απο την γη εχουν μεταναστες να σκαβουν μες στα λιοπυρια . μηπως τελικα εσυ προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις με τα παπατζιλικια που γραφεις και επι της ουσιας δεν λες τιποτα ? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 από τον innova 04 Χαρακτηρισμοί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 λουλη αγορι μου ,ειλικρινά, ασχετα αριστερους δεξιους φασιστες καπιταλισμους κλπ, πινεις κατι ?γραφεις χωρις να σεβεσαι κανενα κ περιμενεις να σε σεβαστουν η να σε ακουσουν ?κ δικιο να εχεις θα το χασεις....πηγαινε κοιμησου κ ηρεμησεαυριο εχει δουλειακαληνυχτα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
λουλης 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 ωραια οσο υπαρχει καπιταλισμος λοιπον , δυο αιωνες δηλαδη . οχι οτι σε προηγουμενους αιωνες δεν υπηρχαν μετακινησεις πληθυσμων , ισως ομως η αιτια να ηταν φυσικες καταστροφες και πολεμοι και οχι τοσο η οικονομικη εξαθλιωση κ ανισομερης αναπτυξη . οσο για τον κομμουνισμο μηπως τα εχεις μπερδεψει εσυ λιγο τα πραγματα και θεωρεις κομμουνισμο τον κρατικομονοπωλιακο καπιταλισμο της εσσδ ?? μαλλον θα φταιει η ωρα οπως λες . οσο για τηην αναφορα αναμενομενη και μεταξυ μας δεν φταιει ο χαρακτηρισμος αλλα ειναι αυτα που σας πονανε . οσο για τον ετερο πατριωταρα που ανεβαζε λιακοπουλεικα βιντεακια πριν δυο σελιδες , εχω να πω οτι τον σεβασμο μου τον κερδιζει καποιος με τον λογο του ( αποκλειστικα για το φορουμ μιλωντας ) , οπου μπορεις να συμπερανεις και στοιχεια για το ηθος , την αντιληψη . τα δικα σας σχολια κ ο μισανθρωπικος λογος αξιζουν μονο την χλευη και τιποτα παραπανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sxizo 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) επιστροφη στα βασικα: ΓΡΑΜΜΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣΤΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ «ΥΔΡΑ» Θλίψη και αγανάκτηση πλημμυρίζει τις καρδιές μας παρακολουθώνοντας την βάρβαρη επίθεση που συντελείται από τις ΗΠΑ και τους συνεργάτες της κατά του Ιρακινού λαού. Είναι αδύνατο να μην νοιώσουμε τύψεις βλέποντας τα γκρεμισμένα κτήρια, τα βάρβαρα δολοφονημένα παιδιά, την αλαζονεία των κατακτητών απέναντι σε αυτόν τον υπερήφανο λαό.Νοιώθουμε τύψεις γιατί διαταχτήκαμε να συμμετέχουμε σε αυτή την εισβολή, να συμβάλλουμε και εμείς σε αυτό το έγκλημα, ενώ τόσο η στρατιωτική ηγεσία του πολεμικού ναυτικού, όσο και η κυβέρνηση της χώρας μας διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα..Μας πνίγει η οργή γιατί η αποστολή που διαταχτήκαμε να συμμετέχουμε φεύγοντας από τα ελληνικά χωρικά ύδατα ήταν τελείως διαφορετική από αυτή που τελικά πήραμε μέρος. Στις 27/2/2002 η φρεγάτα «ΥΔΡΑ» απέπλευσε από την Σαλαμίνα συμμετέχοντας στην επιχείρηση «Διαρκής Ελευθερία» μέχρι τις 3/3/2003.Η παραμονή της παρατείνεται μέχρι τις 9/3 καθώς περιμένουμε να φτάσει η φρεγάτα «Κουντουριώτης» στο λιμάνι του Μπαχρέιν. Αποπλεύσαμε από εκεί στις 11/3 και επιστρέψαμε στη Σαλαμίνα στις 20/3.Έδρα του πλοίου – και όχι λιμάνι που μας πρόσφερε περιστασιακά ανεφοδιασμό - ήταν το Μπαχρέιν που αποτολεί και έδρα του 5ου Αμερικάνικου στόλου που δρα στον Περσικό Κόλπο. Το λιμάνι του Μπαχρέιν αποτελεί τη βάση για πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, Βρετανίας, Νεας Ζηλανδίας, Ιταλίας, Αυστραλίας και Ελλάδας. Είναι η ναυτική βάση των δυνάμεων των εισβολέων. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα πλοία της Γερμανίας, Γαλλίας έχουν ως βάση τους το λιμάνι του Αμπου Ντάμπι.Όλες οι αποστολές που συμμετείχαμε γίνονταν υπό τις διαταγές του αμερικάνικου πολεμικού ναυτικού. Όλες οι κινήσεις του πλοίου γίνονταν μετά από σήματα που λαμβάνουμε από τους Αμερικάνους.Μέχρι τις 31/12/2002 οι αποστολές μας είναι κυρίως περιπολίες και νηοψίες στην Αραβική θάλασσα και το πλοίο φτάνει μέχρι τον Ινδικό ωκεανό, έξω από το Πακιστάν.Από την 1/1/2003 οι αποστολές του πλοίου διαφοροποιούνται. Πλέον διεξάγουμε νηοψίες σε πλοία που υπάρχουν υποψίες ότι μεταφέρουν παράνομα πετρέλαιο από το Ιράκ και συνοδεύουμε πολεμικά πλοία, αλλά και εφοδιοπομπές των αμερικάνικων και βρετανικών στρατευμάτων.Ο ρόλος της φρεγάτας «ΥΔΡΑ» είναι να παρέχει συνοδεία στα πλοία αυτά από τα στενά του Ορμούζ, μέχρι ανοικτά του Μπαχρέιν, όπου εκεί αναλαμβάνουν την συνοδεία τους πολεμικά πλοία των ΗΠΑ-Βρετανίας.Η φρεγάτα συμμετείχε σε (20) περίπου αποστολές συνοδεύοντας αεροπλανοφόρα όπως το “USS KITTY HAWK”, ελικοπτεροφόρα, αρματαγωγά (που μετέφεραν πυραύλους, άρματα μάχης κλπ), πετρελαιοφόρα όπως τα αμερικανικά “ERICSSON” και “NIAGARA FALLS” και το Βρεττανικό “BEILY” .Το άγχος και ο φόβος μιας πιθανής επίθεσης ήταν κομμάτι της καθημερινότητας μας πάνω στο πλοίο, ιδιαίτερα μετά την επίθεση με ταχύπλοο ενάντια σε ελληνική φρεγάτα στην Υεμένη. Η κατάσταση επιφυλακής εντείνονταν όταν οι νηοπομπές διέρχονταν από το Ορμούζ και κοντά από τις νησίδες στο Ομάν, όπου υπήρχε έντονος φόβος να δεχτούμε επίθεση από αποστολές αυτοκτονίας με μικρά πλοία (fast boat)!!!H κατάσταση στο πλοίο ήταν ιδιαίτερα πιεστική, ειδικά για τα χαμηλόβαθμα στελέχη και τους φαντάρους. Ατελείωτες υπηρεσίες, συνεχείς αγγαρείες, ύπνος (3) με (4) ώρες τη μέρα. Όταν επιτέλους πιάναμε λιμάνι (μετά από αποστολές 7-10 ημερών) η διοίκηση του πλοίου έκανε το οτιδήποτε για να εξαφανίσει τις εξόδους.Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά από ένα περιστατικό που σημειώθηκε στα τέλη Ιανουαρίου στο Μπαχρέιν, όπου δύο νεαροί συνάδελφοι συνελήφθησαν από τους Αμερικάνους, απαγορεύτηκε σε όλους η έξοδος για μια βδομάδα. Ουσιαστικά για ένα μήνα είτε ήμασταν σε πλω είτε «φυλακισμένοι» στο πλοίο, που «απολάμβαναν» μία ώρα περίπατο στο λιμάνι συνοδεία αξιωματικών. Πιστεύουμε ότι πρέπει επιτέλους :· να σταματήσει το τεράστιο έγκλημα των ΗΠΑ και της συμμορίας τους ενάντια στο λαό του Ιράκ· να σταματήσει η συμμετοχή- εμπλοκή της χώρας μας σε αυτή την γενοκτονία. Απρίλιος 2003Μέλη του πληρώματος της φρεγάτας "ΥΔΡΑ" παλια ξινα σταφυλια,θα πουν πολλοι.για αυτους η ιστορια αφορα μονο γεγονοτα των προηγουμενων ημερων στη καλυτερη.Αντε και καμια αναφορα στη "μικρη μυρτω απο τη παρο",οταν τα πραγματα ζορισουν για την αποψαρα τους.Οποιαδηποτε συνδεση του παροντος με το παρελθον ειναι αστοχος αναχρονισμος,γραφικοτητα,εμμονη,υπεκφυγη.Ετσι,η ευρωπη "γεμισε αραπαδες",επειδη οι αραπαδες ειδαν φως και μπηκαν.Οχι επειδη τα περισσοτερα ευρωπαικα κρατη δωσαν σαρκα και οστα εδω και εκατονταδες χρονια στην εννοια της αποικιοκρατιας,στον εξανδραποδισμο των εξωευρωπαικων πληθυσμων,προς οφελος-και μονο-των εθνικων αστικων ταξεων της εποχης.Διαφωτισμος κατα τ'αλλα...Ετσι η ελλαδα "απειλειται απο τους προσφυγες",επειδη οι προσφυγες ειδαν φως και μπηκαν.Η ακομα καλυτερα,επειδη οι προσφυγες "ειναι ριψασπιδες και δε κατσαν να τα βαλουν με τους τζιχαντιστες στη χωρα τους".Η ακομα καλυτερα,επειδη βιωνουμε μια "μαζικη αποστολη χιλιαδων συνωμοτων που εχουν συντονιστει για να επιβαλλουν τη τζιχαντ εντος των συνορων",και "να αλλοιωσουν το ελληνικο εθνος,την ιδια στιγμη που θα μπορουσαν να ταξιδεψουν αεροπορικα με 300 ευρω".Οχι επειδη τα περισσοτερα ευρωπαικα κρατη και η αμερικη στηριξαν εμμεσα η αμεσα την αναδομενη isis (ως συνεχεια της νεοψυχροπολεμικης περιοδου στην ρωσικη στηριξη του ασαντ), επειδη η καθε συμμορια της ιsis αυτη τη στιγμη γινεται σε μεγαλες περιοχες της μεσης ανατολης,ρυθμιστης της εξορυξης/διανομης πετρελαιου σε ανοιχτη συνεργασια με ευρωπαιους χαρτογιακαδες,και γεμιζετε τα μοτερακια σας με 1,4 ευρωπαικα/λιτρο,οχι επειδη αυτος ο γαμημενος κοσμος του κεφαλαιου ,εξακολουθει να αναπαραγεται με μοναδικο κριτηριο το κερδος,στο ονομα του οποιου στηνονται πολεμοι,αναδιπλωνονται γεωπολιτικες συμμαχιες (με συμμετοχες και του Κρατους σας),χυνονται χιλιαδες λιτρα αιματος,ξεβραζονται πτωματα βρεφων στις ακτες... Επιστρεφοντας λοιπον κοντα στην αρχη του νηματος,μεσολαβησαν δεκαδες αλλες αποστολες του ελληνικου στρατου,στο ιρακ,στο αφγανισταν,στο περσικο "κυνηγωντας τρομοκρατες",στα βαλκανια "επιβαλλοντας πολιτικη σταθεροτητα,σε μια τοσο ευφλεκτη περιοχη",στη σομαλια "προστατευοντας την ποντοπορα ελληνικη ναυτιλια" ... το ερωτημα για οσους αναρωτιουνται -εκ του πονηρου- "τι γυρευουν τοσα χρονια οι μεταναστες στην ελλαδα",ειναι αλλο:Τι γυρευαν τα κανονια σας στις χωρες που ζουσαν; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 από τον sxizo 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δηλαδή η γνώμη σου για το αν πρέπει ή όχι να βγει η ελλάδα από το ΝΑΤΟ εξαρτάται από τη δική μου πάνω σε ένα άλλο θέμα;Δηλαδή δεν έχεις κατασταλαγμένη γνώμη πάνω στο ζήτημα; Άλλα θα απαντήσεις σε μένα αν σου πω ναι, άλλα αν σου πω όχι, άλλα σε έναν τρίτο, άλλα μεθαύριο κτλ;Όχι, έχω δική μου άποψη, αλλά θα σου απαντήσω όμως αναλόγως των κινήτρων που θα διακρίνω απ' την απάντησή σου. Διότι τα θέματα αυτά είναι πολύ ευαίσθητα και καθαρά εξωτερικής πολιτικής, που φαντάζομαι δεν είναι η δουλειά σου. Θα εμπιστευούμε ηθικοπλαστικές κομματικές θεωρίες που μπορεί πχ ν' αποδειχθούν επιζήμιες έως και καταστροφικές? Εγώ πχ, αν ήμουν ηγέτης δε θα ρίσκαρα την επιβίωση του έθνους μου για να κάνω πειράματα στην πλάτη του. Ξέρω, για την αριστερο-αριστερά δεν υπάρχουν έθνη και σύνορα, μόνο ανθρωποι. Ντάξ', πάω να γυρίσω πλευρό τώρα να ρομαντζάρω λίγο ακόμα.Η ερώτησή σου φίλτατε ήταν ΆΣΧΕΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣ με το θέμα και την πέταξες έτσι στο ξεκούδουνο, επομένως είναι εκ του πονηρού........ πας την κουβέντα εκεί που θες, εκεί που συνηθίζουν πάντα οι εκ του Περισσού εκπορευόμενοι.Η αλεπού 100 και το αλεπουδάκι 101 δε γίνεται ρε φίλε.......(Έχω συναδέλφισσα συνδικαλίστρια κι έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας στις κουβέντες. Σαν να την ακούω. Την ίδια κασέτα παίζετε, καμμία παραλλαγή. Απ' έξω τα ξέρω τα "τραγούδια"). Ε, άσ' το. Καταστάλαξε πρώτα και το συζητάμε μετά, εσύ που υποτίθεται έχεις κατασταλλαγμένη άποψη, γιατί ΔΕΝ απαντάς στο δικό μου ερώτημα? Ντρέπεσαι ή κρύβεις κάτι οεο???? Εφόσον μάλιστα έχεις τόσο απόλυτα κατασταλαγμένες απόψεις για τέτοια θέματα και τις διατυμπανίζεις συνέχεια, είναι πολύ-πολύ ύποπτο που αρνείσαι να μου απαντήσεις στο απλό ερώτημα "κι αν βγούμε, να πάμε με το Ανατολικό μπλοκ ή να μείνουμε ανεξάρτητοι?" γιατί δεν με ενδιαφέρει η γνώμη ενός Κώστα, αλλά το να αποδείξω το προφανές: ότι δηλαδή αν στηρίζεις ενεργά ή σιωπηλά την εξωτερική πολιτική μιας χώρας σαν την ελλάδα, δεν είσαι άμοιρος ευθυνών για τα δεινά που προκαλεί αυτή η πολιτική, μεταξύ άλλων τον ξεριζωμό τεράστιων πληθυσμών, οι οποίοι επιπλέον στη συνέχεια μας χαλάνε και την αισθητική. Αν δε σου αρέσει η Ελλάδα, μπορείς άνετα να μεταναστεύσεις όπου αλλού θέλεις (φαντάζομαι θα επιλέξεις καμμιά χώρα του Ανατολικού μπλοκ, μη σε δω σε κανά Μανχάταν ή Μπέβερλυ Χιλς.....) Καλό ταξίδι και καλή τύχη, μη σε κρατάμε....... Θα σου συστήσω τη Βόρειο Κορέα. Να παλαμοκροτάς με το ζόρι μέχρι να κάνουν πληγές τα χέρια σου εκείνο το βουβαλόπαιδο που παριστάνει τον ηγέτη. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Είναι πολύ ύποπτο που δεν απαντάει στο ερώτημα έχεις δίκιο.ΠΟΛΥ.ΥΠΟΠΤΟ.Έχουμε καμία πληροφόρηση από ΓΑΔΑ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pung 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Lol εντάξει. Το συμπέρασμα νομίζω βγήκε.Επίσης, ξεκόλλα πια με την ιστορία του Περισσού. Προσπάθησε να καταλάβεις ότι από τον ΣΥΡΙΖΑ και αριστερά δεν είναι όλα ένας χυλός, υπάρχουν χαώδεις διαφορές. Δεν έχω καμία σχέση λοιπόν με το ΚΚΕ, κι οποιαδήποτε ιεραρχία βασικά. Και ξεκόλλα με τη Βόρειο Κορέα, το επιχείρημα του 15χρονου χρυσαυγίτη, δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω για να δυσκολεύω όσο μπορώ τύπους σαν εσένα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) επιστροφη στα βασικα:ΓΡΑΜΜΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣΤΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ «ΥΔΡΑ»..........................Πιστεύουμε ότι πρέπει επιτέλους :· να σταματήσει το τεράστιο έγκλημα των ΗΠΑ και της συμμορίας τους ενάντια στο λαό του Ιράκ Ποιός διαφωνεί ρε φίλε? Σου έχει γράψει κανείς εδώ μέσα ότι γουστάρουμε αυτά που κάνει το Αμέρικα? Εγώ πρώτος έχω γράψει για το colpo grosso με τους Δίδυμους Πύργους προκειμένου να δημιουργήσουν ψεύτικους εχθρούς και να πάρουν την αποδοχή του κόσμου, και ο άλλος το λοιδωρεί και γράφει: "Η ουφολογια βλεπω καλα κρατεί... απο τους διδύμους πύργους μεχρι..........." . Αποφασίστε ρε σεις, μέχρι κι εδώ διχασμένοι είσαστε οι αριστεροί. Ψάξτε ποιά κασέτα μιλάει για τους Δίδυμους.Γι' αυτό άλλωστε ο μόνιμος πονοκέφαλος της Αμερικής είναι ο έντονος αντιαμερικανισμός στην Ελλάδα. Ο οποίος φυσικά ΔΕΝ προέρχεται απ' τους αριστερούς μόνο, αλλά απ' το σύνολο σχεδόν του λαού που είναι αντιμιλιταριστής.Και τί να κάνω δηλαδή άμεσα και αποτελεσματικά εγώ? Να ψηφίσω ΚΚΕ για να βγω απ' το ΝΑΤΟ, την Ε.Ε. την Ευρώπη ως Ήπειρο και απ' τη Γη την ίδια τελικά? Μου εγγυάσαι εσύ ότι βγαίνοντας η Ελλάδα, μετά θα σταματήσει Η Αμερική να εισβάλλει παντού? Ξέρω, θα μου πεις να βγούνε και οι άλλες χώρες, όλες. Έτσι, για να μαμάμε την κουβέντα με ανεδαφικά σενάρια και να το παίζουμε σπουδαίοι οραματιστές. Εσείς κάντε τους οραματιστές, γνωστός ο ρόλος και ανέξοδος..... Εγώ θα κάνω τον πραγματιστή.Ή μήπως Η Ρωσία δεν κάνει τα ίδια με άλλο τρόπο? Γιατί δε γράφεις για τη Ρωσία? Δε σας επιτρέπουν εκεί στα επιτελεία σας να πιάνετε στο στόμα σας τον Πούτιν? Αμ το άλλο το βουβαλόπαιδο της Β.Κορέας? Άγγελος επί γης, ξέρω........· να σταματήσει η συμμετοχή- εμπλοκή της χώρας μας σε αυτή την γενοκτονία. Ναι, ωραία τα ευχολόγια αλλά δυστυχώς η συμμετοχή σε οργανισμούς έχει και αναγκαστικές - καταπιεστικές υποχρεώσεις. Και μένα δε μ' αρέσει, αλλά δεν έχω βρει υλοποιήσιμο τρόπο να το αποτινάξω. Απρίλιος 2003Μέλη του πληρώματος της φρεγάτας "ΥΔΡΑ" παλια ξινα σταφυλια,θα πουν πολλοι.για αυτους η ιστορια αφορα μονο γεγονοτα των προηγουμενων ημερων στη καλυτερη.Αντε και καμια αναφορα στη "μικρη μυρτω απο τη παρο",οταν τα πραγματα ζορισουν για την αποψαρα τους.Την οποία όμως Μυρτώ απαξιείς κι εσύ και όλοι οι άλλοι όμοιοι να αναφέρετε έστω και με μια γραμμή συμπάθειας. Παιδί ενός κατώτερου Θεού είναι, ή μήπως έφταιξε σε τίποτα που βρέθηκε στο δρόμο της ένα ανθρωπόμορφο ΤΕΡΑΣ? Για πες.Άρθρα, ατελείωτα κείμενα μόνο για τους άλλους. Όταν γράψετε έστω και ένα άρθρο-αφιέρωμα και γι΄ αυτό το κορίτσι, τότε θα σταματήσω να λέω ότι είστε βαθιά προκατειλημμένοι. Άντε, ξεκίνα ένα τέτοιο έρθρο για τη Μυρτώ, τί περιμένεις? Δε σου πάνε τα δάχτυλα?Οποιαδηποτε συνδεση του παροντος με το παρελθον ειναι αστοχος αναχρονισμος,γραφικοτητα,εμμονη,υπεκφυγη.Ετσι,η ευρωπη "γεμισε αραπαδες",επειδη οι αραπαδες ειδαν φως και μπηκαν.Οχι επειδη τα περισσοτερα ευρωπαικα κρατη δωσαν σαρκα και οστα εδω και εκατονταδες χρονια στην εννοια της αποικιοκρατιας,στον εξανδραποδισμο των εξωευρωπαικων πληθυσμων,προς οφελος-και μονο-των εθνικων αστικων ταξεων της εποχης. Διαφωτισμος κατα τ'αλλα...Ετσι η ελλαδα "απειλειται απο τους προσφυγες",επειδη οι προσφυγες ειδαν φως και μπηκαν. Η ακομα καλυτερα,επειδη οι προσφυγες "ειναι ριψασπιδες και δε κατσαν να τα βαλουν με τους τζιχαντιστες στη χωρα τους".Η ακομα καλυτερα,επειδη βιωνουμε μια "μαζικη αποστολη χιλιαδων συνωμοτων που εχουν συντονιστει για να επιβαλλουν τη τζιχαντ εντος των συνορων",και "να αλλοιωσουν το ελληνικο εθνος,την ιδια στιγμη που θα μπορουσαν να ταξιδεψουν αεροπορικα με 300 ευρω".Οχι επειδη τα περισσοτερα ευρωπαικα κρατη και η αμερικη στηριξαν εμμεσα η αμεσα την αναδομενη isis (ως συνεχεια της νεοψυχροπολεμικης περιοδου στην ρωσικη στηριξη του ασαντ), επειδη η καθε συμμορια της ιsis αυτη τη στιγμη γινεται σε μεγαλες περιοχες της μεσης ανατολης,ρυθμιστης της εξορυξης/διανομης πετρελαιου σε ανοιχτη συνεργασια με ευρωπαιους χαρτογιακαδες,και γεμιζετε τα μοτερακια σας με 1,4 ευρωπαικα/λιτρο,οχι επειδη αυτος ο γαμημενος κοσμος του κεφαλαιου ,εξακολουθει να αναπαραγεται με μοναδικο κριτηριο το κερδος,στο ονομα του οποιου στηνονται πολεμοι,αναδιπλωνονται γεωπολιτικες συμμαχιες (με συμμετοχες και του Κρατους σας),χυνονται χιλιαδες λιτρα αιματος,ξεβραζονται πτωματα βρεφων στις ακτες...Μα γι' αυτούς ακριβώς τους λόγους υπάρχει η τζιχάντ και όλες αυτές οι αντιδράσεις με επιθέσεις αυτοκτονίας απελπισμένων λαών που δεν έχουν άλλον τρόπο ν' αμυνθούν απέναντι στους υπερόπλες αντίπαλους. Κι όταν εγώ τους κατανοούσα και τους "δικαιολογούσα", δέχτηκα επιθέσεις από το μοδάτο "κίνημα" Je Suis Charlie"...... για ανέτρεξε λίγο να δεις τί έγραφα προσωπικά και πόσο μακριά είμαι απ' αυτά που γράφεις περί άδικων επιθέσεων / εισβολών των δυτικών χωρίς να προκληθούν.Δεν διαφωνούμε λοιπόν για τα αίσχη που γίνονται στον πλανήτη. Διαφωνούμε α) στο ότι λύνονται αυτά μέσω Αριστεράς και β) στο ότι μόνο οι δυτικοί είναι παλιάνθρωποι και οι άλλοι είναι αγγελούδια που δεν τους αναφέρετε ΠΟΥΘΕΝΑ.Ο φασισμός και η τρομοκρατία δεν έχουν ταυτότητα. Διαφορετικό χρώμα και μούτρα έχουν. Επιστρεφοντας λοιπον κοντα στην αρχη του νηματος,μεσολαβησαν δεκαδες αλλες αποστολες του ελληνικου στρατου,στο ιρακ,στο αφγανισταν,στο περσικο "κυνηγωντας τρομοκρατες",στα βαλκανια "επιβαλλοντας πολιτικη σταθεροτητα,σε μια τοσο ευφλεκτη περιοχη",στη σομαλια "προστατευοντας την ποντοπορα ελληνικη ναυτιλια" ... το ερωτημα για οσους αναρωτιουνται -εκ του πονηρου- "τι γυρευουν τοσα χρονια οι μεταναστες στην ελλαδα",ειναι αλλο:Τι γυρευαν τα κανονια σας στις χωρες που ζουσαν; Αυτό που γύρευαν και οι Ανατολικοί στις χώρες επιρροής τους. Είναι πολύ ύποπτο που δεν απαντάει στο ερώτημα έχεις δίκιο.ΠΟΛΥ.ΥΠΟΠΤΟ.Έχουμε καμία πληροφόρηση από ΓΑΔΑ?Μάλλον οι κασέτες που παίρνετε απ' τα κομματικά γραφεία δεν έχουν συμπεριλάβει τέτοιες απαντήσεις. Εσείς είστε προγραμματισμένοι μόνο να ρωτάτε τους άλλους, ποτέ ν' απαντάτε.Δε διάβασες παραπάνω. Έχω φάει πολύ μπλα-μπλα από συνδιακαλίστρια και ξέρω την τακτική ΟΛΗ. Τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις, τη μέθοδο πώς θα πας την κουβέντα εκεί που θέλεις κλπ. Έτσι κι αυτή. Όταν τη στρίμωχνα, μου άρχιζε τα άσχετα και δεν απαντούσε ΠΟΤΕ συγκεκριμένα. Όλο το κεφάλαιο της έφταιγε (μόνιμη κάτοικος παλαιού Ψυχικού και με επιχείρηση δική της)!! Χαχαχα, και γαμώ τις ιδεολόγους. Άσε σου λέω, σας έχω σπουδαγμένους. Πέστε τα σε κανέναν άλλον, καινούργιο. Αλήθεια, κανά διαγώνισμα σας βάζουν να γράφετε? Φαντάζομαι αριστούχοι. Εσύ θα μου απαντήσεις μήπως? Αλήθεια. Γιατί πεισμώσατε τόσο πολύ και δεν απαντάτε? Μυρίζει στρίμωγμα, έτσι? Lol εντάξει. Το συμπέρασμα νομίζω βγήκε.Επίσης, ξεκόλλα πια με την ιστορία του Περισσού. Προσπάθησε να καταλάβεις ότι από τον ΣΥΡΙΖΑ και αριστερά δεν είναι όλα ένας χυλός, υπάρχουν χαώδεις διαφορές. Το ξέρω, ακόμα χειρότερα. Βρείτε πρώτα εσείς κοινή γραμμή με τους ομοίους σας, που είσαστε κάθε στόμα και διαφορετική άποψη, και μετά ελάτε να μας προσηλυτίσετε. Δεν έχω καμία σχέση λοιπόν με το ΚΚΕ, κι οποιαδήποτε ιεραρχία βασικά. Και ξεκόλλα με τη Βόρειο Κορέα, Α μπα, τσούζει το παράδειγμα? Για πες μας την άποψή σου ντε να δούμε..... το επιχείρημα του 15χρονου χρυσαυγίτη, δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω για να δυσκολεύω όσο μπορώ τύπους σαν εσένα. Σου φαίνομαι να με δυσκολεύεις? Χαχαχα, πλάκα έχετε. Ε, εντάξει. Όχι Περισσός, γενικώς το γράφω ως κατεύθυνση. Δηλαδή τί να γράψω, Ανταρσύα? Αναρχία? Εξωκοινοβουλετική Αριστερά? Σιγά μην ψάξω να βρω τις χιλιάδες συνιστώσες στις οποίες έχουν διαμελιστεί. Και μόνο απ' τη διχόνοια / διάσπαση φαίνεται το ποιόν της ιδεολολίας...... ε ρε τί θυμήθηκα τώρα. Ψηφοδέλτια ΜΛ-ΚΚΕ και ΚΚΕ-ΜΛ. Έχουμε ζήσει ιστορικές στιγμές. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Αχαχαχαχα θεωρία συνομωσίας # 345, όποιος διαφωνεί μαζί μου πληρώνεται από το κόμμα για να το κάνει.Πως με ξέρεις, ψάχνω τις ντουλάπες μου για μικρόφωνα λέμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Αχαχαχαχα θεωρία συνομωσίας # 345, όποιος διαφωνεί μαζί μου πληρώνεται από το κόμμα για να το κάνει.Πως με ξέρεις, ψάχνω τις ντουλάπες μου για μικρόφωνα λέμε.Αντί να το ρίχνεις στην τρελίτσα, καμμιά απαντησούλα έχεις ή τσάμπα γράφουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Σε τι ρε μάνα μου, με άλλον μιλούσες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Σε τι ρε μάνα μου, με άλλον μιλούσες. Στο "πολύ ύποπτο". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Εχουν πλάκα κάτι τύποι που δεν αναγνωρίζουν σύνορα και κράτος, αλλά επικαλούνται τις δομές και τους νόμους του όταν τους συμφέρει! Απορρίπτουν τον πολιτισμό και τον "καπιταλισμό", εκτός από το smartphone, το laptop/υπολογιστή, το αυτοκίνητο, και το τάμπλετ τους! Δεν αναγνωρίζουν επίσης ούτε ιδιοκτησία. Αρα φαντάζομαι δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να πάω απρόκλητος στο σπίτι τους, να τους μπαστακωθώ και να κάνω ό,τι γουστάρω εκεί μέσα! Και φυσικά όταν ξεμένουν από επιχειρήματα, το γυρνάν σε επιθετικότητα, ειρωνεία και τρελίτσα! Wellcome to communism in Greece. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Θες να σου απαντήσω εάν είναι πράγματι ύποπτο δηλαδή? Επίσης, όλα αυτά που λέτε θα ήταν πολύ αστείο να σας ανάγκαζε κάποιος να τα στοιχειοθετήσετε, απλά αρχίζετε και φωνάζετε "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ" και όποιον άλλο αριστερό μπαμπούλα έχετε στο μυαλό σας. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 από τον Le Flwr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Θες να σου απαντήσω εάν είναι πράγματι ύποπτο δηλαδή?Όχι βέβαια. Στο ερώτημα που ανταλλάξαμε με τον pung και την έκανε γυριστή. Αν και επειδή θέλω να είμαι δίκαιος άνθρωπος, εσύ ΔΕΝ οφείλεις σε καμμία περίπτωση να απαντήσεις σε ερωτήματα άλλων. Ο pung έχει αξία να μου απαντήσει, διότι εσύ μπορεί να έχεις άλλη άποψη (και πρόθεση). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Εγώ νομίζω πως ο pung έλεγε το απλούστατο, "εάν υποστηρίζεις την παρουσία της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ όπου είναι αυτονόητο πως θα συμμετάσχεις στις επεμβάσεις του, τότε δεν μπορείς να σηκώνεις ψηλά τα χέρια και να λες αΑΑΑΑ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ όταν οι συνέπειες σου χτυπάνε την πόρτα"Δηλαδή για να είναι συνεπής και όχι παρτακίστικη υποκριτική η στάση σου που λέει "δεν ευθυνόμαστε εμείς, ΟΙ ΞΕΝΟΙ φταίνε" θα πρέπει να υποστηρίζεις την αποδέσμευση μας από ξένες ομάδες και οργανισμούς που κάνουν τέτοιες επεμβάσεις αλλιώς τα θες όλα δικά σου, όλα τα δικαιώματα με μηδέν υποχρεώσεις και επιπτώσεις. Και φυσικά έχει απόλυτο δίκιο όταν σου λέει πως δεν θα έπρεπε να εξαρτάται η απάντηση/άποψη σου από την δική του, είναι τελείως υπεκφυγή αυτό που κάνεις αλλά μιας και δεν μπορείς αλλιώς να απαντήσω εγώ. Όχι να μην μπει στο Ανατολικό Μπλόκ επειδή (α) δεν υπάρχει πια και (β) η Ρωσσία αυτή τη στιγμή είναι επικίνδυνη. Μπορείς να προχωρήσεις με την δική σου απάντηση τώρα που έχεις όσα χρειάζεσαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Α ρε Kostas Moto μια ζωη λες λες λες και στο τελος δεν λες τπτ. Αποψη δεν λες , με κανέναν λες δεν εισαι (πολύ ωραιο αυτο για να μην μπορουν να συ πουν κ τπτ), και το μονο που σε νοιάζει ειναι να ""στριμώξεις"" τον αλλον. Εχω σταματήσει να διαβάζω τα μπλε σεντόνια σου, ειλικρινά! Οσο για τον αριστερό περιμένω να μου πείτε ποιος ειναι ο σωστός αριστερός γιατι στο μυαλο σας ( ή καλύτερα σας συμφέρει) έχετε κατι τέτοιο Αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ χωρίς την μπαλα γιατι ειναι προϊόν του καπιταλισμού !!!!1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Eksogihne θες μηπως λιγα pop-corn? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sxizo 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Βασικα σου χαλαω το ονειρο moto lover, το "ανατολικο μπλοκ" εχει καταρρευσει και επισημα στις αρχες της δεκαετιας του 90.Ο γκορμπατσοφ και η ραισα διαφημιζαν τη pizza hut πριν λιγα χρονια,οι scorpions τραγουδουσαν το wind of change στους ενωμενους γερμανους,το "σοσιαλιστικο οραμα" κατερρευσε εκ των εσω μαλιστα.Επομενως οποιαδηποτε αναφορα στην σε αυτο και στην ελληνικη εξαρτηση του εν ετει 2015 ως εναλλακτικη του νατο και της ε.ε,μονο ως ακυρη,ακαιρη και γελοια φανταζει.Ποσο μαλλον οταν καταλογιζεται σε ανθρωπους που το απεχθανονται οσο και τον δυτικο καπιταλισμο,δεν οραματιζονται αυτη τη κοινωνια που εσυ θελεις να τους κουμπωσεις με το στανιο(ακου εκει εκ του περισσου,ελεος ,τι αισθητηριο ειναι αυτο!για τη nkvd δουλευουμε,με το μπερια προισταμενο!), και εχουν πληρωσει ιστορικα με αιμα την μη προσχωρηση τους στα παλαι ποτε 2 "ανταγωνιζομενα κυριαρχικα στρατοπεδα".Ο πουτιν δεν ειναι ανατολικο μπλοκ.Μπλοκ δεν υπαρχει.Οι χωρες που περιβαλλουν τη ρωσια (βαλτικη /ουκρανια) ,στη πλειοψηφια τους εχουν προσχωρησει στο "ευρωπαικο αρμα" και ειναι σε ανοιχτη πολιτκη αντιπαραθεση με τη ρωσια.Ο πουτιν ειναι εκφραστης ανταγωνιστικων καπιταλιστικων συμφεροντων,μελος της g-8,που ξυνει τα αρχιδια του οταν ακουει για την οκτωβριανη επανασταση και τα σοβιετ.Και φυσικα αδιστακτος καπιταλιστης,και φυσικα αδιστακτος δολοφονος ως αδιστακτος καπιταλιστης,και φυσικα συνενοχος στα διαρκη εγκληματα που εξελισσονται στη παγκοσμια πλανητικη σκακιερα και συγκεκριμενα στη συρια ,στηριζοντας τον ασαντ.Για πολλους αλλωστε,ο εμφυλιος πολεμος στη συρια,δεν ειναι τιποτα αλλο ,παρα μια ακομη περιφερειακη συρραξη ενος νεου ψυχρου πολεμου ανταγωνιστικων οικονομικων συμφεροντων,και οχι ενα αυτοφυες κοινωνικο και πολιτικο φαινομενο που αφορα μονο τη συρια.Σας αρεσει,δε σας αρεσει,η "ε.σ.σ.δ", κατερρευσε πριν περιπου 30 χρονια.Πολυ πριν γεννηθουν οι περισσοτεροι προσφυγες,πολυ πριν τρεξουν να γλυτωσουν απο τις βομβες φωσφορου των επιτιθεμενων πολιτισμενων,πολυ πριν ξεβραστουν στα κυματα σας ανηλικα,οικογενειες,χαροκαμενοι "συνομωτες τζιχαντιστες",πολυ πριν στοιβαχτουν οι παλαιστινιοι στη ζωντανη φυλακη της γαζας αποστερουμενοι ακομα και το νερο,πολυ πριν θαφτουν σε ανωνυμους ταφους στην ελληνικη επικρατεια,πολυ πριν ο καθε καριολης αρχηγος σας παιξει πολιτικα παιχνιδια πανω σε πτωματα και νεκροζωντανους μεταναστες την ιδια ωρα που συμμετεχει σε διακρατικες στρατιωτικες αποστολες με δολοφονους,βαφοντας τα χερια και του δικου σας Κρατους με αιμα.Ολα τ'αλλα ειναι φλυαρη,αυτοαναφορικη,ξερολαιστικη μπουρδολογια. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 από τον sxizo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Φίλε sxizο, σκέφτηκες ποτέ πως όλη η ιστορία από το '80 και δώθε είναι ένα ψέμμα των κομμουνιστών για να εφησυχαστούμε και να μας χτυπήσουν όταν δεν θα το περιμένουμε? Και εξηγώ. Στο Ράμπο 3 το λέει ξεκάθαρα πως οι Ρώσσοι είναι κομμουνιστές. Στο Ρόκυ πάλι βλέπουμε να πλακώνεται με έναν Ρώσσο που είναι από την κομμουνιστική ΕΣΣΔ και τέλος στο Red Heat ο Άρνολντ είναι από την ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΣΣΔ και είναι και μεγάλο κάθαρμα. Θες να πεις πως ο Σταλόνε και ο Σβαρτζενέιγκερ δεν ξέρουν τι λένε, πας να βγάλεις τρελούς τους μεγαλύτερους διδάσκαλους ιστορίας των τελευταίων χρόνων? Αυτό είναι το επίπεδο, αυτός ο πολιτισμός σου, τέτοια σου μαθαίνουν στον Περισσό? Γιόκαμ πες μου πως υπάρχει ελπίδα ακόμη, πες μου πως δεν κατέβασες το ποστερ του Τερμινέιτορ 2 από τον τοίχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγώ νομίζω πως ο pung έλεγε το απλούστατο, "εάν υποστηρίζεις την παρουσία της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ όπου είναι αυτονόητο πως θα συμμετάσχεις στις επεμβάσεις του, τότε δεν μπορείς να σηκώνεις ψηλά τα χέρια και να λες αΑΑΑΑ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ όταν οι συνέπειες σου χτυπάνε την πόρτα".Δηλαδή για να είναι συνεπής και όχι παρτακίστικη υποκριτική η στάση σου που λέει "δεν ευθυνόμαστε εμείς, ΟΙ ΞΕΝΟΙ φταίνε" θα πρέπει να υποστηρίζεις την αποδέσμευση μας από ξένες ομάδες και οργανισμούς που κάνουν τέτοιες επεμβάσεις αλλιώς τα θες όλα δικά σου, όλα τα δικαιώματα με μηδέν υποχρεώσεις και επιπτώσεις.Οκ, αλλά δυστυχώς φίλε, σ' αυτόν τον άγριο κόσμο που ζούμε - και λύση δεν έχει βρεθεί από κανέναν γι' αυτό, αντιθέτως χειροτερεύει το πράγμα - το να είσαι και ξεκρέμαστος και μόνος εναντίον όλων ή απλά στη μεριά σου, όντας ένα αδύναμο και φτωχό κράτος, σημαίνει πως γρήγορα είσαι χαμένος. "Το πρόβατο έξω απ' το μαντρί το τρώει ο λύκος".Απ' την άλλη, αισθάνεσαι ότι με μερικές πορείες παραπάνω και μερικά πανώ-ντουντούκες βγάλατε το χρέος σας και όλα καλά? Θα μπορούσα κι εγώ να χαρακτηρίσω αυτή την τακτική παρτακίστικη και υποκριτική. Έλα μωρέ, πάμε, φωνάζουμε, περπατάμε μέχρι την πρεσβεία και ξεκλαφρώσαμε. Βολικό, αλλά δεν είναι έτσι φιλαράκι. Λάθος σας τα είπανε. Είσαστε κι εσείς εγκλωβισμένοι σ' ένα σύστημα το οποίο δεν έχετε βρει τρόπο να πολεμήσετε. Πολεμάτε γίγαντες με λουκουμόσκονη. Έχω πάει σε πάμπολλες πορείες - ναι, ακόμα και μέσα στο ΠΑΜΕ λόγω της συναδέλφου, για να δω και να κρίνω - και το βρήκα ανούσιο, αναποτελεσματικό και τελικά γραφικό. ΚΑΝΕΙΣ απ' τους προύχοντες δε νοιάζεται αν βγήκαν πάλι στους δρόμους οι ίδιοι και οι ίδιοι, που μοιάζει λες και βρίσκουν ευκαιρία να τα πουν λιγάκι και να ξεμουδιάσουν. Σου λέω την εικόνα που πήρα απ' όλο αυτό. Αισθανόμουν κορόϊδο που γελάνε μαζί μου κάποιοι απ' τα μπαλκόνια. Έφτασα να κρύβομαι ασυναίσθητα. Και φυσικά έχει απόλυτο δίκιο όταν σου λέει πως δεν θα έπρεπε να εξαρτάται η απάντηση/άποψη σου από την δική του, είναι τελείως υπεκφυγή αυτό που κάνεις δεν είναι υπεκφυγή, απλά ήθελα να μας πει αν πρέπει να γατζωθούμε σε άλλο άρμα ή καθόλου. Δες την απάντηση του sxizo από κάτω, αυτά θα του απαντούσα αν μου έλεγε ΝΑΙ, αλλά είδε την μπανανόφλουδα και την έκανε με ελαφρά. αλλά μιας και δεν μπορείς αλλιώς να απαντήσω εγώ. Όχι να μην μπει στο Ανατολικό Μπλόκ επειδή (α) δεν υπάρχει πια και (β) η Ρωσσία αυτή τη στιγμή είναι επικίνδυνη. Συμφωνούμε και με καλύπτεις. Το ίδιο πιστεύω κι εγώ. Άντε και βγήκαμε. Ξέρεις εσύ τί επιπτώσεις μπορεί να έχει για το έθνος και τη χώρα? Αυτά είναι εξωτερική πολιτική και λεπτοί χειρισμοί, δεν είναι για αμπελοφιλοσοφίες χωρίς κόστος μέσω πληκτρολογίου. Είσαι γνώστης της διπλωματίας και μπορείς να τα βάλεις με τις υπερδυνάμεις, ώστε και απ' το ΝΑΤΟ να μας βγάλεις και να μη μας φάνε λάχανο στην πρώτη στροφή όλους μαζί? Αν ναι, κατέθεσε τα διαπιστευτήριά σου να κατέβεις για ΥΠ.ΕΞ. Θέλω λεπτομερές σχέδιο όμως, όχι μπαρουφολογίες όπως έκανε ο Τσιπράκος και μας πήρε (κι αυτός) στο λαιμό του όντας άσχετος και απροετοίμαστος τελικά. Μπορείς να προχωρήσεις με την δική σου απάντηση τώρα που έχεις όσα χρειάζεσαι.Απάντησα επαρκώς νομίζω. Α ρε Kostas Moto μια ζωη λες λες λες και στο τελος δεν λες τπτ. Αποψη δεν λες , με κανέναν λες δεν εισαι (πολύ ωραιο αυτο για να μην μπορουν να συ πουν κ τπτ), γιατί, μας έχεις αποσαφηνίσει εσύ με ποιόν είσαι? Όλο αερολογίες και φούμαρα εντυπωσιασμού για να δείξεις ότι είσαι ο γαμάουα χαρακτήρας και άνθρωπος να σε ζηλέψει το διαδίκτυο. Ο υπέρτατος πονόψυχος και καλοκάγαθος. και το μονο που σε νοιάζει ειναι να ""στριμώξεις"" τον αλλον. Στριμώχνεστε μόνοι σας απ' τις αδιέξοδες ιδεολογίες σας. Αν είχατε δίκιο και εφαρμόζονταν αυτά που λέγατε, όλοι θα τα είχαμε ακολουθήσει και θα ζούσαμε σ' έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο. Εχω σταματήσει να διαβάζω τα μπλε σεντόνια σου, ειλικρινά! Να σου πω ότι στενοχωριέμαι ρε συ, δεν θα τό 'λεγα..... μη σου πω με υποχρεώνεις. Ένας λιγότερος για απάντηση. Οσο για τον αριστερό περιμένω να μου πείτε ποιος ειναι ο σωστός αριστερός γιατι στο μυαλο σας ( ή καλύτερα σας συμφέρει) έχετε κατι τέτοιο (φωτό). Πάντως όχι αυτός που βρίζει το Κεφάλαιο όπου βρθεί κι όπου σταθεί, αλλά ταυτόχρονα έχει επιλέξει να μένει σε ακριβό σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό, να ψωλοβαράει όλη μέρα ως συνδικαλιστής (επί πληρωμή φυσικά) και νά 'χει και δικό της μαγαζί με σκοπό το κέρδος, να έχει και 2-3 αυτοκίνητα καθόλου ταπεινά, ενώ οι διακοπές του είναι στας Ευρώπας και στας Αμερικάς. Α, ξέχασα. Το παιδί σε ιδιωτικό σχολείο να 'ούμε γιατί δεν καταδεχόμαστε να πάμε με τη μπλέμπα τους φτωχούς, εμείς έχουμε λεφφφτά! Είχα θείο αληθινό και γνήσιο αριστερό που ήταν πραγματικά ιδεολόγος. Αυτό όπου το συναντήσω το σέβομαι και βγάζω το καπέλο. Βασικα σου χαλαω το ονειρο moto lover, το "ανατολικο μπλοκ" εχει καταρρευσει και επισημα στις αρχες της δεκαετιας του 90.Ο γκορμπατσοφ και η ραισα διαφημιζαν τη pizza hut πριν λιγα χρονια,οι scorpions τραγουδουσαν το wind of change στους ενωμενους γερμανους,το "σοσιαλιστικο οραμα" κατερρευσε εκ των εσω μαλιστα.Επομενως οποιαδηποτε αναφορα στην σε αυτο και στην ελληνικη εξαρτηση του εν ετει 2015 ως εναλλακτικη του νατο και της ε.ε,μονο ως ακυρη,ακαιρη και γελοια φανταζει.Ποσο μαλλον οταν καταλογιζεται σε ανθρωπους που το απεχθανονται οσο και τον δυτικο καπιταλισμο,δεν οραματιζονται αυτη τη κοινωνια που εσυ θελεις να τους κουμπωσεις με το στανιο(ακου εκει εκ του περισσου,ελεος ,τι αισθητηριο ειναι αυτο!για τη nkvd δουλευουμε,με το μπερια προισταμενο!), και εχουν πληρωσει ιστορικα με αιμα την μη προσχωρηση τους στα παλαι ποτε 2 "ανταγωνιζομενα κυριαρχικα στρατοπεδα".Ο πουτιν δεν ειναι ανατολικο μπλοκ.Μπλοκ δεν υπαρχει.Οι χωρες που περιβαλλουν τη ρωσια (βαλτικη /ουκρανια) ,στη πλειοψηφια τους εχουν προσχωρησει στο "ευρωπαικο αρμα" και ειναι σε ανοιχτη πολιτκη αντιπαραθεση με τη ρωσια.Ο πουτιν ειναι εκφραστης ανταγωνιστικων καπιταλιστικων συμφεροντων,μελος της g-8,που ξυνει τα αρχιδια του οταν ακουει για την οκτωβριανη επανασταση και τα σοβιετ.Και φυσικα αδιστακτος καπιταλιστης,και φυσικα αδιστακτος δολοφονος ως αδιστακτος καπιταλιστης,και φυσικα συνενοχος στα διαρκη εγκληματα που εξελισσονται στη παγκοσμια πλανητικη σκακιερα και συγκεκριμενα στη συρια ,στηριζοντας τον ασαντ.Για πολλους αλλωστε,ο εμφυλιος πολεμος στη συρια,δεν ειναι τιποτα αλλο ,παρα μια ακομη περιφερειακη συρραξη ενος νεου ψυχρου πολεμου ανταγωνιστικων οικονομικων συμφεροντων,και οχι ενα αυτοφυες κοινωνικο και πολιτικο φαινομενο που αφορα μονο τη συρια.Σας αρεσει,δε σας αρεσει,η "ε.σ.σ.δ", κατερρευσε πριν περιπου 30 χρονια.Πολυ πριν γεννηθουν οι περισσοτεροι προσφυγες,πολυ πριν τρεξουν να γλυτωσουν απο τις βομβες φωσφορου των επιτιθεμενων πολιτισμενων,πολυ πριν ξεβραστουν στα κυματα σας ανηλικα,οικογενειες,χαροκαμενοι "συνομωτες τζιχαντιστες",πολυ πριν στοιβαχτουν οι παλαιστινιοι στη ζωντανη φυλακη της γαζας αποστερουμενοι ακομα και το νερο,πολυ πριν θαφτουν σε ανωνυμους ταφους στην ελληνικη επικρατεια,πολυ πριν ο καθε καριολης αρχηγος σας παιξει πολιτικα παιχνιδια πανω σε πτωματα και νεκροζωντανους μεταναστες την ιδια ωρα που συμμετεχει σε διακρατικες στρατιωτικες αποστολες με δολοφονους,βαφοντας τα χερια και του δικου σας Κρατους με αιμα. επειδή μας το ξαναχρεώνεις για πολλοστή φορά το Κράτος, αν κατάλαβα καλά αναρχικός δηλώνεις.Ολα τ'αλλα ειναι φλυαρη,αυτοαναφορικη,ξερολαιστικη μπουρδολογια.Επιτέλους. Τώρα θέτεις τα πράγματα στη σωστή τους βάση. Και δεν διαφωνώ καθόλου. Μ' έβγαλες απ' τον κόπο να τα γράψω στον pung πριν.Στο δια ταύτα όμως. Τί ακριβώς πρεσβεύεις / πρεσβεύετε ότι θα έπρεπε να κάνουμε ως άτομα και χώρα, ακόμα δεν έχω καταλάβει. Συγκεκριμένα όμως, όχι αερολογίες. Πάμε με αυτόν, που έχει αυτό το στόχο και αυτό το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα θα είναι αυτά. Όχι με τη λογική του χούλιγκαν όμως, βγαίνουμε μπουλούκι κι ό,τι γίνει. Και με βάση το διεθνές γίγνεσθαι και όχι τί θα θέλαμε. Διότι κι εγώ έτσι θα ήθελα να ζω σαν τον Αδάμ, όλη τη μέρα να γυρνάω στο δάσος ανάμεσα σε άκακα ζώα, να τα έχω όλα έτοιμα φαϊ, νερό, φύλλα συκής και να πηδάω και την Εύα όποτε γουστάρω. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 από τον Kostas-MotoLover 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες