ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Η βολτα αυτη βασικα ειναι μια ιδεα του Σπυρου (Peiraiwths) Αφου περασουμε απο το μοναστηρι της Παναγιας της Γοργουπηκου στην Μανδρα να αναψουμε ενα κερακι θα ανηφορισουμε για τα Πισια Κορινθιας απο ενα δρομο που εβαλε στο ματι ο Σπυρος;(Peiraiwths) και το ψηνει απο την Δευτερα να παμε. Η διαδρομη για το μοναστηρι θα ειναι αυτη ----> http://goo.gl/maps/HfVwb Και για Πισια εκεινη ---->http://goo.gl/maps/RjNtZ οπου θα καταληξουμε στο Λουτρακι για καφεδουμπα και αργοτερα συζηταμε αν παιξει κανενα σουβλακερι! 1.Σημειο συναντησης η εξοδος 1 της ΑΟ (βλ. πρωτη διαδρομη σημειο Α). 2.Ωρα αναχωρησης στις 09:00 3.Η βολτα θα γινει με τουριστικους ρυθμους οπως την προηγουμενη Δευτερα (αρκει βεβαια να μην χαθουμε παλι το φελεκι μου) 4. Ο καιρος θα ειναι μια χαρα 5. Μην παραπονεθει κανεις για το οτι λερωθηκε η μηχανη του και εκανε μετα 1,5 ωρα να την πλυνει.Θα την πλυνω κι εγω μετα αν λερωθει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Να προσεχετε ο δρομος ειναι επιεικως απαραδεκτος απο εκει με λακουβες και λπο κοκοψινια. Βοηθεια σας παιδες. Οταν μεγαλωσω και γω και παρω μηχανη για μεγαλους ανθρωπους θα ερχομαι μαζι σας! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Ωραία ιδέα το φελέκι μου μέσα...... ..................... 5. Μην παραπονεθει κανεις για το οτι λερωθηκε η μηχανη του και εκανε μετα 1,5 ωρα να την πλυνει.Θα την πλυνω κι εγω μετα αν λερωθει! Αν είναι να πλύνεις και το δικό μου, το συζητάμε..... γιατί 2η φορά καπάκι να γίνει σκατά κι απόσκατα μού 'ρχεται κάπως (αν και δεν είναι λόγος αυτός, πλάκα κάνω. Το πραγματικό πρόβλημα είναι στο κρυμμένο link στην 1η φράση). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Πολύ πιθανόν να συναντηθούμε αύριο μιας και έχω κατά νου να κάνω την αγαπημένη μου διαδρομή. Βέβαια θα ξεκινήσω κοντά στις 10:00 απότι υπολογίζω αλλά σίγουρα κάπου θα βρεθούμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Να προσεχετε ο δρομος ειναι επιεικως απαραδεκτος απο εκει με λακουβες και λπο κοκοψινια. Βοηθεια σας παιδες. Οταν μεγαλωσω και γω και παρω μηχανη για μεγαλους ανθρωπους θα ερχομαι μαζι σας! Μεχρι τοτε γατακι νιαουρισε Ωραία ιδέα το φελέκι μου μέσα...... Κι εγω δεν ειμαι στα πολυ καλα μου αλλα δεν θα κατσω μεσα τελευταιο ρεπο Σ/Κ Αν είναι να πλύνεις και το δικό μου, το συζητάμε..... γιατί 2η φορά καπάκι να γίνει σκατά κι απόσκατα μού 'ρχεται κάπως (αν και δεν είναι λόγος αυτός, πλάκα κάνω. Το πραγματικό πρόβλημα είναι στο κρυμμένο link στην 1η φράση). Οχι φιλαρακι.Ο καθε ενας το δικο του η εχεις την εντυπωση οτι η δικια μου ηταν πιο καθαρη την Δευτερα; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Η διαδρομή μ αρέσει, η ώρα με χαλάει... Ίσως παρω τηλ. κατά τις 10:00 να δω που είστε και μπορεί να σκασω μύτη τότε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Άλλο να μην είσαι "στα πολύ καλά σου", κι άλλο να χτυπάς πάλι 38,2 όπως εγώ πριν καμμιά ώρα....... Στην 1η περίπτωση την πας τη βόλτα σου, στη 2η niente. Βγάζεις το σκασμό και κάθεσαι μέσα χωρίς άλλη επιλογή. Καλή βόλτα. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Είπα κι εγώ, δεν θα βρεί δικαιολογία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Η διαδρομή μ αρέσει, η ώρα με χαλάει... Ίσως παρω τηλ. κατά τις 10:00 να δω που είστε και μπορεί να σκασω μύτη τότε... Κι αυτο γινεται Άλλο να μην είσαι "στα πολύ καλά σου", κι άλλο να χτυπάς πάλι 38,2 όπως εγώ πριν καμμιά ώρα....... Στην 1η περίπτωση την πας τη βόλτα σου, στη 2η niente. Βγάζεις το σκασμό και κάθεσαι μέσα χωρίς άλλη επιλογή. Καλή βόλτα. :) Εννοειται με 38,2 καθεσαι μεσα δεν το συζηταω.Περαστικα αρχηγε.Το αλλο Σ/Κ εδω ειμαστε Είπα κι εγώ, δεν θα βρεί δικαιολογία... Απο που παν για το Ζαλογγο;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Είπα κι εγώ, δεν θα βρεί δικαιολογία... Ποιά δικαιολογία ρε, πας καλά? Χοντράδα πέταξες, ελπίζω να το καταλαβαίνεις, έτσι? ^_^ Δεν έχω μάθει να ζω με δικαιολογίες. Ό,τι έχω να πω το λέω στα ίσια. Αν θες να δεις τί θα πει δικαιολογία, δες αυτό! Η διαδρομή μ αρέσει, η ώρα με χαλάει... Ίσως παρω τηλ. κατά τις 10:00 να δω που είστε και μπορεί να σκασω μύτη τότε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ποιά δικαιολογία ρε, πας καλά? Χοντράδα πέταξες, ελπίζω να το καταλαβαίνεις, έτσι? ^_^ Δεν έχω μάθει να ζω με δικαιολογίες. Ό,τι έχω να πω το λέω στα ίσια. Αν θες να δεις τί θα πει δικαιολογία, δες αυτό! Αυτος ο μαμημενος γραπτος λογος... Δεν υπαρχει θεμα Κωστα.Γινε εσυ καλα και καπου θα παμε το αλλο Σ/Κ :_thumbsup: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2015 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Ποιά δικαιολογία ρε, πας καλά? Χοντράδα πέταξες, ελπίζω να το καταλαβαίνεις, έτσι? ^_^ Δεν έχω μάθει να ζω με δικαιολογίες. Ό,τι έχω να πω το λέω στα ίσια. Καλά ντε, μη βαρας. Περαστικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Ποιος βαραει εδω;;;; Καλημερα σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 ε ψιτ εσυ ο απο πανω επειδη εχουμε ξεχαστει τωρα τελευταια............................. :mB_faskelo: :mB_faskelo: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Άουτς... ωραίο δρόμο διαλέξατε... η χαρά των βουλκανιζατέρ... ελπίζω να μην τα φορτώσετε σε οδική μόνο... Υ.Γ. Είμαι ήδη Λουτράκιους Νήσους... Πάρε τηλ όταν φτάσετε και αν έχω ξεμπερδέψει, ίσως φανώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Εδώ βλέπουμε 3 καθαρόαιμα on-off να θερίζουν χορτάρια πέριξ της Μονής...... :lol: :P Να κάνω μια παρακινδυνευμένη :P πρόβλεψη? Ήταν κι ο Μάρκος μαζί σας, μέχρι ενός σημείου φυσικά πριν επιστρέψει μόνος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 ολα τα ξερεος ατιμο στο λουτρακι τους κουνησα το....χερι κ την εκανα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Ποσα ξερεις ποσα ξερει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Ε, σιγά τη δύσκολη μαντεψιά....... σταθερές αξίες η χαιρετούρα στα μισά της βόλτας. :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Ε, σιγά τη δύσκολη μαντεψιά....... σταθερές αξίες η χαιρετούρα στα μισά της βόλτας. :lol: :P στον καφε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 στον καφε!!!! Τον οποίο ποτέ δεν πίνεις μαζί μας, αφού εκείνη ακριβώς τη στιγμή στρίβεις για πίσω. :D Ρε μπας κι έχεις καμμιά πικρή εμπειρία από καφετέρια και σου βγαίνει τρομάρα όταν πάμε να κάτσουμε? :P Αγαπάμε Μάρκο. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 ρε χαμενο ,πρεπει να ειμαι ..νωρις πισω.παντοφλα γιου νοου!! εξ αλλου δεν πινω ποτε ...καφε στις καφετεριες. εδω την προηγουμενη φορα ,μαζι με τον γιωργο -τον σαββα κ 2 αλλα παιδια,στο λουτρακι του ζητησα μια ...ποτροκαλαδα με ...CO2 (ειπα να το ριξω εξω κ εγω μια φορα) κ μου εφερε χωρις.ε αυτο ηταν το κερασακι για μενα.τελος τα ...ποτα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 ρε χαμενο ,πρεπει να ειμαι ..νωρις πισω.παντοφλα γιου νοου!! εξ αλλου δεν πινω ποτε ...καφε στις καφετεριες. εδω την προηγουμενη φορα ,μαζι με τον γιωργο -τον σαββα κ 2 αλλα παιδια,στο λουτρακι του ζητησα μια ...ποτροκαλαδα με ...CO2 (ειπα να το ριξω εξω κ εγω μια φορα) κ μου εφερε χωρις.ε αυτο ηταν το κερασακι για μενα.τελος τα ...ποτα!!! Μέσα έπεσα ο μπούστης. Ποιός σε πείραξε καμάρι μου. Πες μου να τονέ πλακώσω στα μπουνίδια και μετά να του περάσω τον tweety κολάρο. :lol: Σε είδε το παληκάρι ότι οδηγούσες και είπε να μη σου δώσει περτικαλάδα με ανθρακικό και ζαλιστείς. :lol: :P Μην ξεχάσεις να περάσεις απ' το θέμα "Τί ποτό να πάρω στο μπαρ". :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Ωραία βόλτα, ωραία διαδρομή , ωραία παρέα. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες