Jump to content
Inn0va

Beverly 350 abs αγωρα

Recommended Posts

Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο καινούριο και θα ήθελα την γνώμη σας για τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίσατε και το κόστος συντήρησης αναλώσιμα - service ευχαριστώ όλους για την βοήθεια !! :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρίξε μια ματιά στα σκουτεροφόρουμ γιατί το συγκεκριμένο μηχανάκι έχει παρουσιασει θεματάκια.

Σαν απόδοση, ομορφιά, γκάζι είναι εξαιρετικό. Αλλά κάτι αντλίες φρένου που τα παίζουν, κάτι το σύστημα το πολυδισκο που τα παίζει και κατι άλλα θεματάκια έχουν ακουστεί.

Ψάξτο λιγάκι και αν το προχωρήσεις τουλάχιστον κάνε την επέκταση εγγύησης στα 4 χρόνια να είσαι πιο καλυμμένος.

To Beverly 300 απ όσο έχω δει είναι σε πολύ καλή προσφορά αυτό το καιρό, λίγο πιο αδύναμο και απλό αλλά δοκιμασμένο μοτέρ και αξιοπιστο.

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφωνω και εγω ψαχτο γιατι εχουν θεματακια και οχι τιποτα αλλο εχω ακουσει παρανοικες τιμες για την επισκευη τους.

περιμενε και λιγο μπας και μπει ο γκουρου των σκουτερ και σε κατατοπισει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το 350 αβσ εχει θεμα οντως? :shock::pray: καπιο λινκ απο το τοπικ αν ειναι ευκολο ?? ευχαρειστω !!

ο γκουρου να φανταστω ειναι ο σαββας ??? :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το 350 αβσ εχει θεμα οντως? :shock::pray: καπιο λινκ απο το τοπικ αν ειναι ευκολο ?? ευχαρειστω !!

Και πολυ καλα φανταζεσαι :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://forum.scooterclubhellas.gr/viewforum.php?f=281&sid=393d759d75a52ead431f0b0a42e7a70b

http://forum.scooterclubhellas.gr/viewtopic.php?f=281&t=37513

http://forum.scooterclubhellas.gr/viewtopic.php?f=281&t=27299

Νομίζω θα χρειαστείς εγγραφή αλλά εκεί θα βρεις εξειδικευμένες πληροφορίες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα Φίλος

Έχουμε στη δουλεια το 350 χωρίς ΑΒΣ μοντέλο 2012 και το οδηγώ 2 χρονια τώρα καθημερινα.

Απο προβλήματα εχει βγάλει μπουζοκαλώδιο και μπουζοπιπα και από ότι έχω καταλάβει απο τη στάση των ανθρώπων στο σέρβις πρέπει να το είχαν σχεδον ολά αυτό το θέμα. Τώρα γνωστός μου που το πήρε πέρυσι λέει πως έχει διορθωθεί το ζήτημα. Όπως και να έχει στα σχετικά φόρουμ θα βρεις επιπλέον πληροφορίες.

Στα μείον του θα βαλω και την κατανάλωση, καιει σχεδον σαν μηχανή και οτι έχει υψηλή τιμή απόκτησης.(Υπαρχει το 300 σε προσφορά νομιζω,αν ψήνεσαι)

Κατα τα άλλα όμορφο δυνατό και με χώρους και πολύ καλά θα κάνεις να το πάρεις με ΑΒΣ γιατί εγώ συνηθισμένος από τη μηχανή έχω πάει να τσακιστώ ουκ ολίγες φορές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για το abs θα συμφωνησω νομιζω οτι ειναι απαραιτητο σε αυτα τα σκουτερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα