Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Ο τίτλος τα λεει ολα. Ο καιρος εφτιαξε και η κλασικη βολτα με περασμα απο Μανδρα Βιλια και τελικο προορισμο το Πορτο Γερμενο ειναι γεγονος. Εκει θα παιξει καφεδακι. Αναχωρηση αυστηροτατα(εδω γελαμε) στις 11 απο τ γνωστο περιπτερο Χαιδαριου! Η διαδρομη ειναι γυρω στα 140 χλμ πηγαινε ελα απο Πειραια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Γουάι νοτ Ψάθα ; Έχει ωραίες φουρκετες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Ναι αλλα εχει πιο ωραια καφετερια στο Πορτο. Ασε που η παραλια ειναι προσβασιμη στην Ψαθα και μπορει να το πεταξω το χονΔα μου να τελειωνουμε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Αν έρθει και κανένα άλλο κουλαδι σαν κι εμένα, θα έρθω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Καμια 10αρια κουλαδια ειμαστε προς το παρον. ........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Ναι ρε γερασιμε ΝΑΙ Δεν εχω παει κ πορτο γερμενο ποτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Για σενα ρε Τολη. Ψαξε βιντεακια να μαθεις την διαδρομη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Αν δεν δουλευω ιιιισως ερθω βολτα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Γιατι οχι?.....Βασικα φτιαξε την ημερομηνια ή την ημερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Μαλλον δε θα ερθω,εφοσον δεν εχω προσωπικη προσκληση απο τον δημιουργο του θεματος. Και δε μου εχει παρει και λαμπαδα για το πασχα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Τι ρυθμοί θα ειναι μπορω να ακολουθήσω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychoboy 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Καγκουρα στιφλερακο δεν μπορεις. Θα ειναι γρηγοροι για το γαιδουρακι σου γατακι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Μαλλον δε θα ερθω,εφοσον δεν εχω προσωπικη προσκληση απο τον δημιουργο του θεματος. Και δε μου εχει παρει και λαμπαδα για το πασχα. Που θα κοιμηθεις Παρασκευη βραδυ αγαπη? Υγ. Σωστος ο ΓιατροςΡΡ το Σαββατο εχουμε 4! Μοντς χελπ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Που θα κοιμηθεις Παρασκευη βραδυ αγαπη? Ετσι κανεις δε μαμησε,μωρο 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arisxios 169 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Πόρτο Γερμενό που είναι βρε παιδι μου πρώτη φορά το ακούω !!! Θα το βάλω στο gps και θα έρθω χα χα χα !!!! Sent from my iPad using Tapatalk 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Μέσα κι εγώ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rgiris7 312 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Το Σαββατο εχει 4 ο μηνας Γερασιμε.. Να υποθεσω εβαλες 5 για να δικαιολογησεις το οτι θα φτασεις την επομενη μερα; 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δουλευω αλλιως μεσα Το Σαββατο εχει 4 ο μηνας Γερασιμε.. Να υποθεσω εβαλες 5 για να δικαιολογησεις το οτι θα φτασεις την επομενη μερα; ωωωω τι σου πεεεεε..... Αφου εχει HONDA Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2015 από τον ΚωσταςΤ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Τι ρυθμοί θα ειναι μπορω να ακολουθήσω? Τους εχεις άνετα, όσους έχουν Honda... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 ΠΟλυ τραβηξε αυτο το αστειο!! Αλλαζω ανορθωτη και θα σας αρχισω στα γ@λλικα εναν εναν!! :shoot: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geochris994 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ψηνομαι κι εγω να ακολουθησω αλλα πρεπει να ειμαι 2:30 κηφισια. Θα εχουμε γυρισει? Πως το κοβετε? Ή αν γινεται να ξεινησουμε 10:30. Θα με βολευε αρκετα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2015 από τον geochris994 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Η ωρα εχει κλεισει παιδες. Ειναστε ηδη 10 ατομα που δεν εχουν γραψει εδω. 12 και 15 θα ειμαστε Πορτο Γερμενο. Μεχρι την ομονοια ειναι 1.5 στην επιστροφη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες