Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 δεν εχουν καμια ουσιαστικη διαφορα τα δυο τους έχουν την πιο ουσιαστική.Τα μαξιλαράκια που αναφέρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 έχουν την πιο ουσιαστική.Τα μαξιλαράκια που αναφέρεις. Λεγοντας ουσιαστικη διαφορα εννοω οτι παρολο που ειναι νεα και διαφορετικα δεν κανουν και την τρομακτικη διαφορα παντα εκει επασχαν κ στις ζελατινες τα agv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 το είχες και το λες ή το κρίνεις βάση του Τ-2? Γιατί εγώ το είχα και 2 χρόνια μέχρι που με τράκαρανε. Αν δεν το είχς σταματήσει η Αgv θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια σε σχέση με το hjc. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Επειδη κ εμένα με ενδιαφέρει το R-Pha10 plus να ρωτησω κτ. Στη σελίδα που εχετε βάλει βρήκα επησεις αυτό http://www.lidsdirect.co.uk/clearance-sale/clearance-helmets/hjc-r-pha-10-zappy-red-white-blue.html και αυτο http://www.lidsdirect.co.uk/clearance-sale/clearance-helmets/hjc-r-pha-10-epik-red.html τα οποιά είναι αρκετά φθηνότερα απο αυτό που ποστάρατε πριν. Παίζει τπτ (εκτός απο τα σχεδια βεβαια) ή είναι ίδια κράνη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 τα ιδια ειναι αμα εχει στο νουμερο σου χτυπα το αφοβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Λογικά θα το τσιμπίσω. κ η τιμή ειναι πολυ καλη σε σχέση κμε το Κ3. Μια ερώτηση ακόμα. Επειδη εδώ Λάρισα δεν παιζει να το βρώ για να δοκιμάσω νούμερο μπόρει κάποιος να μου πει σε σχέση με το Κ3 που κυμαινεται το νούμερο του? Εγω έχω το Κ3 στο small αυτη τη στιγμή. Το αντίστοιχο στο HJC ειναι πάλι το small? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Ναι,απλά μόνο με δοκιμή θα δεις αν ταιριάζει στο κεφάλι σου.Εχουν διαφορετικό καλούπι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Προφανώς κ η δοκιμή είναι βασικο πράγμα μονο που στη Λάρισα χλωμό να υπαρχει δυνατοτητα. Θα κοιτάξω μήπως βρω κανέναν έμπορο εδώ μήπως υπαρχει βεβαια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Eγω και στις 2 εταιρειες φοραω το ιδιο νουμερο.Αν ελεγα κατι θα ηταν οτι η Ιταλικη ειναι πολυ πολυ λιγο πιο στενη! Δεν ειναι κριτιριο βεβαια αυτο,αλλα αν σε βοηθαει σαν γεγονος καλο θα ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Eγω και στις 2 εταιρειες φοραω το ιδιο νουμερο.Αν ελεγα κατι θα ηταν οτι η Ιταλικη ειναι πολυ πολυ λιγο πιο στενη! Δεν ειναι κριτιριο βεβαια αυτο,αλλα αν σε βοηθαει σαν γεγονος καλο θα ειναι. Απο λίγο ψάξιμο αυτό είδα κ εγώ.Μάλλον θα κάνω καμια εξόρμηση στα βορεια για να δω τα νουμερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες