juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 Καλησπερα στην παρεα!!! Σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο παντελονακι !!! Ειναι σε πολυ καλη τιμη και απο οσα διαβαζω και βλεπω ειναι τιμιο για αυτα που προσφερει!!!! Για βοηθατε κι εσεις !!! Εχει κανεις το ιδιο ή καποιο απο την εν λογω (ελληνικη ??? ) εταιρια??? http://nordcap.com.gr/UK_Pages/Nordcap/Pants/DakarPant.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 Καλή Value For Money εταιρεία με συμπαθητικά προιόντα. Ειδικά σε οικονομικά γαντάκια. Σε ένα μπουφανάκι καλοκαιρινό που είχα πάρει δυστυχώς δεν έμεινα ικανοποιημένος γιατί ήταν πολύ σκληρό ύφασμα. Πρόσεχε αυτό, μην το παραγγείλεις χωρίς να το δεις και δεν σε βολέψει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 Εγώ είχα πάρει ένα ζευγάρι γάντια 35 ευρώ , αδιάβροχα με θερμική. Ούτε αδιάβροχα ήταν τελικά ούτε ζεστά. Μία βροχή τα είδε , βρωμοκοπούσαν απαίσια , τρύπησε από μέσα στο πλάι του ενός δακτύλου. δεν σου λέω ούτε ναι ούτε όχι , την προσωπική μου εμπειρία σου λέω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 εχω παρει θερινο μοτο-πανταλονι κ εμεινα ευχαριστημενος απο την σχεση ποιοτητας-τιμης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 Τσιμπα το πηρα και εγω ενα παντελονακι Nordcap.Μεχρι στιγμης φαινεται πολυ καλο και ειμαι υπερευχαριστημενος ειδικα για την τιμη που το πηρα!Με το χοντα ταιριαζει γαντι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bleach 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 Πόσο κάνει ρε παιδιά; Και ποιος τα φέρνει; :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jo.Da. 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 Από ένα καλοκαιρινό μπουφανάκι που είχα πάρει σε προσφορά από ένα site στη Θεσ/νίκη δεν έμεινα φουλ ικανοποιημένος, αλλά δε μπορούμε να τα έχουμε όλα με 60 ευρώ. Μου έβγαλε 3 καλοκαίρια (Μάη με Σεπτέμβρη) αδυσώπητης χρήσης, αλλά φέτος μάλλον θα χρειαστεί αντικατάσταση. Έχει αρχίσει και ανοίγει η κορντούρα από τη μέσα πλευρά των αγκώνων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 Αυτο βλεπω κι εγω εχει 110-120 ευρω και ειναι αξιοπρεπες για τα λεφτα του εννοειται θα το δοκιμασω πρωτα!!!! Τα εμπορευεται το Μοτο ΜΑρκετ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 Αυτο βλεπω κι εγω εχει 110-120 ευρω και ειναι αξιοπρεπες για τα λεφτα του εννοειται θα το δοκιμασω πρωτα!!!! Τα εμπορευεται το Μοτο ΜΑρκετ!!! Το δικο μου το πηρα 70 παντως τσεκαρε στη μοτοκινηση μηπως υπαρχει ακομα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 Λογικα δεν ειναι το ιδιο μοντελο ρε Μπιλ !!!! Εχει 3-4 απο 75-120 ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 Λογικα δεν ειναι το ιδιο μοντελο ρε Μπιλ !!!! Εχει 3-4 απο 75-120 ;) ναι το ειδα απλα μηπως ηθελες κατι οικονομικοτερο.Μπορει να ειναι φθηνο αλλα δοκιμαστηκε σε χιονια στη λιμνη πλαστηρα και σε καποιες βροχες και ειναι μια χαρα απο ολες τις αποψεις.Και καλη εφαρμογη και στενο στα πατζακια που προσωπικα το προτιμω απο καποια αλλα που φαινεσαι σα ρομποκοπ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 Για δες ποιο μοντελο εχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 http://motokinisi.gr/product/panteloni-adiavrocho-montreal-nordcap/ αυτο εχω αλλα επειδη πηγα απο εκει και του ειπα ανευ αποδειξης μου το εδωσε 70. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 http://motokinisi.gr...ntreal-nordcap/ αυτο εχω αλλα επειδη πηγα απο εκει και του ειπα ανευ αποδειξης μου το εδωσε 70. Τι νουμερο φορας ρε τρελα????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 Τι νουμερο φορας ρε τρελα????? XXL αλλα ειναι στενη η γραμμη του δηλαδη μου ειναι οκ προς το ανετο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 Βαλτο στο Κτελ να το δοκιμασω και στο στελνωωωωωωω :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktasos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ (ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ) ΠΗΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΗΣ NORDCAP , ΤΟ DAKAR ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΒΟΛΙΚΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 Βαλτο στο Κτελ να το δοκιμασω και στο στελνωωωωωωω :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: Ασε ρε θα αναγκαστεις να ερθεις βολτα μια απο τις επομενες στη Νεαπολη και στο απολιθωμενο δασος!Εκει αν ειναι θα παμε λιγο παραπερα οι δυο μας να το δοκιμασεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 Ενα σου λεω.......... θελω 5ο για το 8ωρο..... Ψησου!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros Papas 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 Δεν κουμπώνει καλά και μου εχει σπάσει τα νεύρα,εχει ενα κουμπι που λογω κακης του θεσης δεν φτανει για να κουμπώσει. Βεβαια μπορει και να ετυχε.,,,,,,,στο μαγαζι οταν το δοκιμασα ειχε κανει το κλικ αλλα μετα η πορπη ανοιξε και το κουμπι δεν ξαναεκανε το κλικ. και απο τοτε εχω νευρα λεω να παω να τους το πω αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες