astrea grand 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 αδερφια βοηθεια σας παρακαλω ειναι επειγων για δουλεια..εφτιαξα την μηχανη μου τν κυριακη που μας περασε ενα honda astrea grand του 94 και του εβαλα τακεκαβα ελατηρια και εκκεντροφορο και ενα 22αρι κειχιν καρμπυρατερ.......δουλεψε τι ωραια τι καλα με εφερε και σπιτι μου απο τον χωρο που ειχα παει να το φτιαξω...ομως σημερα μετα απο 2 μερες..δεν επερνε μπροστα..δεν ξερω γιατι εκλεισα τον αερα και πηρε ομως εβαλα πρωτη και μπουκονε και σαν να εσβηνε δεν ξερω...σας παρακαλω βοηθεια τι εχει παθει το χρειαζεται ο πατερας μου για μια δουλεια την πεμπτη και πρεπει να το εχω φτιαξει συγγνωμη για τα ορθογραφικα.. , Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steliosp. 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 Μάλιστα... Τι εννοείς μπούκωνε σα να έσβηνε; Είναι όλα σφιγμένα οκ? Παίρνει αέρα μήπως από κανένα λαιμό; Μήπως σου έχει κάνει υπερχείλιση? Βγάλε μπουζί πάτα μερικές μανιβελιές βάλτο πάλι και ξαναδοκίμασε. Αλλιώς δοκίμασέ το σε κατηφόρα σκαστό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astrea grand 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 το εκανα σκαστο...δεν πηρε..κοκαλοσε και σταματησα..........μπουκωνε λες και εβαζα το χερι μου μπροστα στο καρμπυρατερ και δν εσβηνε ακριβως..ηταν μπροστα ομως εδεινα γκαζι και σερνοτανε..ναι ολα βυδωμενα στν πενα με τσ συσφηξεις του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steliosp. 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 Τσόκ ανοιχτό-κλειστό; Αλλάζει συμπεριφορά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 Να το πω; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steliosp. 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Να το πω; Ναι αμέ! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2015 από τον Steliosp. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolIakis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 Βγαλε το μπουζι πρωτα κοιτα μηπως θελει αλλαγμα μηπως επεσε πολυ βενζινη και μουσκεψε το μπουζι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astrea grand 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 δεν εβγαλα το μπουζι..την μπουζοπιπα μονο..αυριο θα παω να του παρω μπουζι νεο..αν και ρε φιλε το αλλαξα την κυριακη και του εβαλα ιριδιου..δεν το πιστευω αυτο..οταν κλεινω το τσοκ αναβει μετα τ ανοιγω για να δουλεψει γιατι κλειστο σβηνει εε και ανοιχτο σβηνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolIakis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 Κατι με το μειγμα θα παιζει...παρε μπουζι κ βλεπουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 διαβασα τον τιτλο και νομιζα οτι ηταν επειγον.... αλλά σκατα, με ολη τη σημασια της λεξης. να παρεις το παπί και να το πας στον "μαστορα" που στο εφτιαξε, για να σου ρυθμισει το καρμπυρατερ! αερα-καυσιμο-ρελαντι! πολλες φορες καποια πραγματα δεν πρεπει να τα πειραζουμε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astrea grand 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 αλλαξα μπουζι..σκαλησα και λιγο εκει τσ βυδες στο καρμπυρατερ κ πηρε μπροστα..ομως δν κραταει ρελαντι κ πρεπει να εχω το γκαζι και συν οτι βγαζει καπνους η εξατμιση γιατι?και σβηνει εαν τ κανω αποτομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SP520(Φάνης) 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 αλλαξα μπουζι..σκαλησα και λιγο εκει τσ βυδες στο καρμπυρατερ κ πηρε μπροστα..ομως δν κραταει ρελαντι κ πρεπει να εχω το γκαζι και συν οτι βγαζει καπνους η εξατμιση γιατι? και σβηνει εαν τ κανω αποτομα Eγω αυτο κραταω και καταλαβαινω για το επιπεδο βελτιωσης που επεσε στο μοτορι...... Καλα ξεμπερδεματα...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) ζιγκλερ ρελαντι/μειγμα.Με ποιο πιθανο το 1ο.Το μπουζι υπαρχει περιπτωση να στο ξανα γεμισει βενζινη.Ρωτα απο εκει που πηρες τον εκκεντροφορο τι ζιγκλερ ρελαντι χρειαζεται με το συγκεκριμενο καρμπυρατερ και εκκεντροφορο που εχεις για να δουλεψει σωστα.Το μειγμα ποσες στροφες το εχεις ρυθμισει? Κατα την αποψη μου δεν επρεπε να το πειραξεις.Εφοσον το παπακι δεν ειναι δικο σου και ειναι εργαλειο δουλειας του πατερα σου κακως το πειραξες.Ειμαι υπερ του να μαθαινει καποιος και να μη χρειαζεται να τα σκαει στους μηχανικους, αλλα στο παπι του οχι στου αλλου.Ποσο μαλλον οταν δεν ξερεις... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2015 από τον vagoskonti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astrea grand 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 οχι ενταξει μαγκες..ειχε γινει κατι στην μπουζοπιπα ειχε βραχυκυκλωσει επειδη ισως μπηκε λιγη βενζινη απο το σωλινακη καθως εκανα αναρωφηση για να βγαλω το παλιο καρμπυλατερ...κ απλα εβαλα μια daytona και ησυχασε το κεφαλι μ πηγε στν δουλεια του εχθες ο πατερας μου και ολα κομπλε..παει πολυ καλα με αυτα τα πραγματα..αλλα μονο στις ψηλες.ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες