Jump to content
Sign in to follow this  
astrea grand

βοηθεια επειγων

Recommended Posts

αδερφια βοηθεια σας παρακαλω ειναι επειγων για δουλεια..εφτιαξα την μηχανη μου τν κυριακη που μας περασε ενα honda astrea grand του 94 και του εβαλα τακεκαβα ελατηρια και εκκεντροφορο και ενα 22αρι κειχιν καρμπυρατερ.......δουλεψε τι ωραια τι καλα με εφερε και σπιτι μου απο τον χωρο που ειχα παει να το φτιαξω...ομως σημερα μετα απο 2 μερες..δεν επερνε μπροστα..δεν ξερω γιατι εκλεισα τον αερα και πηρε ομως εβαλα πρωτη και μπουκονε και σαν να εσβηνε δεν ξερω...σας παρακαλω βοηθεια τι εχει παθει το χρειαζεται ο πατερας μου για μια δουλεια την πεμπτη και πρεπει να το εχω φτιαξει συγγνωμη για τα ορθογραφικα..

,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μάλιστα... Τι εννοείς μπούκωνε σα να έσβηνε;

Είναι όλα σφιγμένα οκ? Παίρνει αέρα μήπως από κανένα λαιμό;

Μήπως σου έχει κάνει υπερχείλιση? Βγάλε μπουζί πάτα μερικές μανιβελιές βάλτο πάλι και ξαναδοκίμασε.

Αλλιώς δοκίμασέ το σε κατηφόρα σκαστό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το εκανα σκαστο...δεν πηρε..κοκαλοσε και σταματησα..........μπουκωνε λες και εβαζα το χερι μου μπροστα στο καρμπυρατερ και δν εσβηνε ακριβως..ηταν μπροστα ομως εδεινα γκαζι και σερνοτανε..ναι ολα βυδωμενα στν πενα με τσ συσφηξεις του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βγαλε το μπουζι πρωτα κοιτα μηπως θελει αλλαγμα μηπως επεσε πολυ βενζινη και μουσκεψε το μπουζι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εβγαλα το μπουζι..την μπουζοπιπα μονο..αυριο θα παω να του παρω μπουζι νεο..αν και ρε φιλε το αλλαξα την κυριακη και του εβαλα ιριδιου..δεν το πιστευω αυτο..

οταν κλεινω το τσοκ αναβει μετα τ ανοιγω για να δουλεψει γιατι κλειστο σβηνει εε και ανοιχτο σβηνει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

διαβασα τον τιτλο και νομιζα οτι ηταν επειγον.... αλλά σκατα, με ολη τη σημασια της λεξης.

να παρεις το παπί και να το πας στον "μαστορα" που στο εφτιαξε, για να σου ρυθμισει το καρμπυρατερ! αερα-καυσιμο-ρελαντι!

πολλες φορες καποια πραγματα δεν πρεπει να τα πειραζουμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλαξα μπουζι..σκαλησα και λιγο εκει τσ βυδες στο καρμπυρατερ κ πηρε μπροστα..ομως δν κραταει ρελαντι κ πρεπει να εχω το γκαζι και συν οτι βγαζει καπνους η εξατμιση γιατι?

και σβηνει εαν τ κανω αποτομα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλαξα μπουζι..σκαλησα και λιγο εκει τσ βυδες στο καρμπυρατερ κ πηρε μπροστα..ομως δν κραταει ρελαντι κ πρεπει να εχω το γκαζι και συν οτι βγαζει καπνους η εξατμιση γιατι?

και σβηνει εαν τ κανω αποτομα

Eγω αυτο κραταω και καταλαβαινω για το επιπεδο βελτιωσης που επεσε στο μοτορι......

Καλα ξεμπερδεματα......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ζιγκλερ ρελαντι/μειγμα.Με ποιο πιθανο το 1ο.Το μπουζι υπαρχει περιπτωση να στο ξανα γεμισει βενζινη.Ρωτα απο εκει που πηρες τον εκκεντροφορο τι ζιγκλερ ρελαντι χρειαζεται με το συγκεκριμενο καρμπυρατερ και εκκεντροφορο που εχεις για να δουλεψει σωστα.Το μειγμα ποσες στροφες το εχεις ρυθμισει?

Κατα την αποψη μου δεν επρεπε να το πειραξεις.Εφοσον το παπακι δεν ειναι δικο σου και ειναι εργαλειο δουλειας του πατερα σου κακως το πειραξες.Ειμαι υπερ του να μαθαινει καποιος και να μη χρειαζεται να τα σκαει στους μηχανικους, αλλα στο παπι του οχι στου αλλου.Ποσο μαλλον οταν δεν ξερεις...

Τροποποιήθηκε από τον vagoskonti

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι ενταξει μαγκες..ειχε γινει κατι στην μπουζοπιπα ειχε βραχυκυκλωσει επειδη ισως μπηκε λιγη βενζινη απο το σωλινακη καθως εκανα αναρωφηση για να βγαλω το παλιο καρμπυλατερ...κ απλα εβαλα μια daytona και ησυχασε το κεφαλι μ πηγε στν δουλεια του εχθες ο πατερας μου και ολα κομπλε..παει πολυ καλα με αυτα τα πραγματα..αλλα μονο στις ψηλες.ευχαριστω για την βοηθεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα