Jump to content
ALX™

Παλια (ή ακομα και τωρα) τιθεται στα διαφορα φορουμ

Recommended Posts

παλι καλα που ειμαι στην κατηγορια του μοτοσυκλετιστοπολυλογα και δενειμαι στην κατηγορια του μοτοσυκλετιστοξερολα :D

ΦΙΛΕ ΦΩΤΑΚΙ.......

:_hi: επειδη μαλλον τα εγραψα μπερδεμενα και δεν με καταλάβες τα ξαναλεω στη διαλεκτο σου.....

λοιπον αγαπητοι συμφουριτες.....οπως ειπε και ο φιλος μοτοσυκλετιστης παραπανω και στη περιπτωση που ισχυουν τα οσα αναφερα στο ποστ μου νουμερο 1334/σ/6/98, συμφωνω με τον προποσταροντα και μπλα μπλα μπλα και εχεις δικιο μπλα μπλα μπλου........και η τεραστια εμπειρια μου ......μπλα μπλα μπλα μπλα μπλουκ.....και συμφωναμε τον γερμανο κατασκευαστη και το μανιουαλ......μπλα μπλα μαπλ α, τα φρεενα στη στροφη επηρεαζουτν την γεωμπλα μπλα μπλουμ........και ποτε μα ποτε ΠΡΟΣΟΧΗ λεω ποτε ...μπλονκ μπλανκ μπλινκ.........

με μοτοσυκλετιστικα φιλια

γιωργος

:_zeppelin:

:angel_not:

παντα ορθιοι

αλγουεης γουεαρ ε χελμετ....... :banned:

Τροποποιήθηκε από τον 996

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρε 996, έχω βαρεθεί να διαβάζω την γκρίνια σου και την υποφώσκουσα αντιπαλότητά σου με κάποιους εδώ μέσα.

Λές δυό σωστές κουβέντες και μετά το βιολί σου και το παράπονό σου.

Μην είναι ώρα να επισκεφτείς κανέναν ειδικό? Μήπως να πάρεις τα χάπια σου?

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΜΟΥΡΜΟΥΡΑ :2guns::2guns:

ετσι ειναι οι οικογενειες και οι μονιμες σχεσεις............. χαπια και κρεβατομουρμουρα και κακο σεξ...........η μεγαλη οικογενεια του μαη μπαηκ πρεπει εχει χωρο για ολους..........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλον αυτο ειναι το προβλημα σου φιλε 996 ...το κακο σεξ ......

κοιτα να το βελτιωσεις και ολα θα φτιαξουνε για σενα και απο 996 να ξεκολησεις και να φτασεις και 1098

καλο δρομο φιλε μου μοτοσυκλετιστοξερολα :D

αντε να το μεταφρασω και στην δικια σου διαλεκτο.....

τα ξερεις ολα ......ξερεις ξερεις....παντογνωστης......ξερεις να οδηγας....ξερεις απο μοτο....ξερεις απο φρενα.....

ξερεις τα παντα και ολοι οι υπολυποι ειμαστε ασχετοι....ξερεις.ξερεις.ξερεις.ξερεις.ξερεις.ξερεις.ξερεις.ξερεις

τα ξερεις ΟΛΑ :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μουρμουρα δεχομεθα μονο απο γυναικες οι οποίες εχουν κερδισει το δικαιωμα αυτο μετα απο συναπτα ετη σεξουαλικων σχεσεων. Οι υπολοιποι ασ βαστηξουν εως ότου αδειασει η θεση ή/και επαναπροσδιορισουν το σεξουαλισμο τους.

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτήσω και εγώ κάτι :blush:

Ρε ΑΛΧ και 996 μήπως παλιά ήσασταν παντρεμένοι;

996 τόσο μίσος; εντάξει σε κεράτωσε αλλά ξεπέρασε το.

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Τροποποιήθηκε από τον GLYSTRAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοτοσυκλετιστης ειναι οποιος(α) εχει παθος με της μοτοσυκλετες την οδηγηση των και γενικα με οτι εχει να κανει με αυτες.

Το οτι καποιος ειναι καλυτερος αναβατης και εχει αρκετες γνωσης περι των δικυκλων,αυτο δεν τον χαρακτιριζει σαν καλυτερο μοτοσυκλετιστη ή τον μοτοσυκλετιστη γενικα.

Και θα διαφωνησω με τον 996 στ'οτι οποιος κατεχη διπλωμα οδηγησης για μηχανη ειναι αυτοματα μοτοσυκλετιστης!

Ξερω αρκετα ατομα με διπλωμα μηχανης οι οποιοι δεν εχουν οδηγηση ποτε στην ζωη τους μηχανη και το αντιστροφο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οποιος ανμιν διαγράψει όλα τα παραπάνω ποστια θα έρθω νύχτα και θα του λαδώσω τις δισκόπλακες...... α, και θα του ξεβιδώσω και τα μπουλόνια :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ουπ λαθος :huh: εδω ειναι εμπολεμη ζωνη :2guns: παω να φυγω γρηγορα :burn:

πού να πας ρε με το πρα-πρά σου..

:P

(εμπόλεμες ζώνες rule)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αντιστοιχα ή καλυτερα αναλογα και καποιοι αλλοι πιο μικροι παπαρες με λιγοτερες φιλοδοξιες, χρησιμοποιουν τον ορο μοτοσυκλετιστες για να γινονται μικροι θεοι σε πλατειες, παρεες, στο μαημπαηκ κλπ.........

θα το κλεισω το χυμα κειμενο, και πριν το πεταξει εκτος ο αλξ :uglystupid2:οπως τα περισοτερα απο τα ποστ μου ,

1)Oι "παπαρες" του mybike σε χαιρετουν :bye:

2)Eισαι ως συνηθως λασπολογος.Ενα σου ποστ εσβησα ολο κι ολο κι οποιος θελει μπορει να παει στην χωματερη να δει το γιατι.Συνεχισε ετσι και θα "σβηστεις" απο μονος σου. :_hi:

οποιος ανμιν διαγράψει όλα τα παραπάνω ποστια θα έρθω νύχτα και θα του λαδώσω τις δισκόπλακες...... α, και θα του ξεβιδώσω και τα μπουλόνια :2funny:

Μα τετοια ποστ δεν σβηνονται.Μενουν εκει που ειναι για να τα "θαυμαζει" ο κοσμος!Αυτα και τις εμπαθειες του καθενος!

@Γλυστρας...... :smilie που φτυνει τον κορφο του και γυριζει γυρω απο τον εαυτο του:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μωρο μου αλξ !!!! η απαντηση σου η παραπανω, οπως και η διαχειριση του ποστ μου, αυτο στη χωματερη οπου πριν το βαλεις εκει το αλλαξες για να μην φαινεται οτι στο IQ τεστ ησουν ο μονος !!!!!!!!! που ειχες επιτυχει γυρω στο 100,!!!!!!!! περιπου οσο και ο κρετινος της ταξης δηλαδη, αποδεικνυει για μια ακομα φορα οτι εχω δικιο και οτι χρησιμοποιεις τον ρολο σου ως αντμιν, οχι για να εφαρμοσεις τους κανονες συμπεριφορας του μαη μπαηκ οπως θα οφειλες !!!!!! αλλα αποκλειστικα !!!! και μονο για να διαγραφεις τα ποστ αυτα που δεν σου αρεσουν ή δε συναδουν με το στυλακι που πουλας εδω.............

Το ποστ σου στην χωματερη ειναι καθαρο απο edit (φαινεται ηδη απο το πρωτοτυπο δικο μου που εμεινε μεσα στο τοπικ)

Στα υπολοιπα σχολια σου δεν θα απαντησω εγω.Τα παιδια που μπαινουν στο mybike ξερουν πολυ καλα πως χρησιμοποιω το modιλικη ως τωρα.Μια ζωη λασπολογος ησουν,δεν θα αλλαξεις τωρα.

Γι αυτο λοιπον δεν θα ξανασχοληθω μαζι σου,για τον τροπο που μιλας και για την ειρωνια που πουλας.Ομως να ξερεις πως εδω μεσα υπαρχουν κι αλλοι mods και admin οι οποιοι θελουν να εφαρμοζουν τους κανονες του φορουμ.Κι ενας απο αυτους ειναι η προσωπικη επιθεση σε αλλο μελος με οποιονδηποτε τροπο.Εγω ως αμμεσα εμπλεκομενος δεν θα κανω καταχρηση εξουσιας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν υποψιαστώ ότι για να θεωρούμαι μοτοσυκλετιστής πρέπει να μοιάζω με τον Πολύδωρα. harley ξε harley, χώμα ξε χώμα άστο καλύτερα. Καλύτερα παπάκι παρά το Μητσοτάκη ένα πράμα που λένε... (Πλάκα κάνουμε έτσι...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ελα ομως που οι ιδιοι βγαζουν μια υπεροψια οταν καποιος ο οποιος δεν οδηγει σπορ μοτοσυκλετα,πει κατι περι οδηγησης!!!

Βγαινουν λοιπον αυτοι και με υπεροπτικο υφος απαντουν λες και ειναι οι μονοι γνωστες πανω στο θεμα.Βλεπουν τους οδηγους των on off των custom των παπιοσκουτεριων κτλ,ως κατωτερους μοτοσυκλετιστες.

Ενω αυτοι ξερουν ολα τα μυστικα της οδηγησης.εμενα με εξοργιζει.

Υπαρχουν αναβατες εκει εξω οι οποιοι οδηγουν πολυ καλυτερα απ τον καθενα μας κι ας μην εχουν στην κατοχη τους τα σουπερ ντουπερ μηχανακια,κι αυτο καποιοι πρεπει να το βαλουν καλα στο μυαλο τους.

Αυτα.

Αυτο πιστευω οτι ειναι το θεμα του τοπικ και οχι το τι εστι μοτοσυκλετιστης;

Μοτοσυκλετιστες ειναι ολοι και κανενας. Ο καθενας ειναι σε τι βαθμο τον βλεπει τον ορο "μοτοσυκλετιστης",

και πως το αντιλαμβανεται απο τις εμπειριες που εχει πανω στις σελες που εχει καβαλησει.

Τωρα για τα αλλα που λες ALX, εννοειτε πως γινονται και θα γινονται. Ειναι θεμα χαρακτηρων.

Καλοι οδηγοι υπαρχουν σε ολους τους τυπους μοτοσυκλετων. Η καθε κατηγορια εχει το δικο της

στυλ οδηγησης και τεχνικης. Απο εκει και περα ειναι λογικο η καθε κατηγορια να κινειται πιο γρηγορα

στο χωρο της απο τις υπολοιπες. Αλλου πιο γρηγορα τα s.s αλλου τα On off κτλ., αφου μιλαμε για ιδιο

επιπεδο οδηγων :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μουρμουρα δεχομεθα μονο απο γυναικες οι οποίες εχουν κερδισει το δικαιωμα αυτο μετα απο συναπτα ετη σεξουαλικων σχεσεων. Οι υπολοιποι ασ βαστηξουν εως ότου αδειασει η θεση ή/και επαναπροσδιορισουν το σεξουαλισμο τους.

:)

Βρε, Σάμη..... Πόσο δίκιο, έχεις ώρες-ώρες?

:2funny::2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ελα ομως που οι ιδιοι βγαζουν μια υπεροψια οταν καποιος ο οποιος δεν οδηγει σπορ μοτοσυκλετα,πει κατι περι οδηγησης!!!

Βγαινουν λοιπον αυτοι και με υπεροπτικο υφος απαντουν λες και ειναι οι μονοι γνωστες πανω στο θεμα.Βλεπουν τους οδηγους των on off των custom των παπιοσκουτεριων κτλ,ως κατωτερους μοτοσυκλετιστες.

Ενω αυτοι ξερουν ολα τα μυστικα της οδηγησης.εμενα με εξοργιζει.

Υπαρχουν αναβατες εκει εξω οι οποιοι οδηγουν πολυ καλυτερα απ τον καθενα μας κι ας μην εχουν στην κατοχη τους τα σουπερ ντουπερ μηχανακια,κι αυτο καποιοι πρεπει να το βαλουν καλα στο μυαλο τους.

Αυτα.

Ρε παλικάρι μου....

Τρομερό το κομπλεξ για τα SuperSport...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oχι για τα μηχανακια παλικαρι μου.Αυτα μια χαρα μηχανακια ειναι.Μερικοι αναβατες τους τα χουν μπερδεψει με καλάμια κι οταν ανεβουν στην σελα τους απο κουλοι γινονται χεραδες.Οσο πιο πιστιαρικο,τοσο περισσοτερο χεραδες.(Οχι ολοι...το ξαναλεω.Καποιοι...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Oχι για τα μηχανακια παλικαρι μου.Αυτα μια χαρα μηχανακια ειναι.Μερικοι αναβατες τους τα χουν μπερδεψει με καλάμια κι οταν ανεβουν στην σελα τους απο κουλοι γινονται χεραδες.Οσο πιο πιστιαρικο,τοσο περισσοτερο χεραδες.(Οχι ολοι...το ξαναλεω.Καποιοι...)

Παντου υπαρχουν χεραδες και κουλοι. Τωρα αν καποιοι το παιζουν χεραδες και δεν ειναι, σε μια βολτα που θα κανεις μαζι τους θα φανει ξεκαθαρα. Και οταν σε μια στροφη εσυ με το βαρυ εντουρο με τα λαστιχα για μεικτη χρηση ριξεις στα αφτια ενος δηθεν χερά με SS και λαστιχα σαν τσιχλες, θα κατσεις μετα μαζι του στον καφε και θα απολαμβανεις να σου δικαιολογει οτι δηθεν τα λαστιχα ηταν κρυα και διαφορες αλλες παπαριες. Αυτο δεν ειναι απολαυση ???? :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το καλαμοκαβάλημα δεν συσχετίζεται με συγκεκριμένο είδος μηχανής

και ονοφάδες υπάρχουν που νομίζουν πως κατέχουν την απόλυτον οδηγικήν αληθείαν και δεν δέχονται καμία αμφισβήτηση

είναι θέμα ανθρώπου και όχι μηχανής

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
το καλαμοκαβάλημα δεν συσχετίζεται με συγκεκριμένο είδος μηχανής

και ονοφάδες υπάρχουν που νομίζουν πως κατέχουν την απόλυτον οδηγικήν αληθείαν και δεν δέχονται καμία αμφισβήτηση

είναι θέμα ανθρώπου και όχι μηχανής

ακριβώς...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα