Jump to content
Sign in to follow this  
xrypton X

διπλωμα ΑΜ

Recommended Posts

ωραιοτατος !!!ποτε βρηκες κιολας και το πουλησες και σε καλη τιμη ??μπραβο σου !!!φτιαξτω οπως σου αρεσει θα σου στειλω αυριο κανα μπλε c50 να παρεις καμια ιδεα!!

μου το χε πει και παλιοτερα το παλικαρι οτι το θελει και σκευτικα καλητερα αυτα που διαβασα και ειπα να του πω οτι το πουλαω και κατευθιαν εφερε λευτα και το πηρε ;) τουλαχιστον ξερω οτι θα ειμαι κομπλε απο διπλωμα και δεν θα ανισιχω * :) στειλε στειλε ;)

αα και κατι αλλο γινεται να αλλαξω ονομα ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

για το ονομα δεν ξερω αλλα λογικα θα γινεται απο που δεν ξερω ,φοτο αυριω γιατι θελω να ψαξω να βρω που τις εχω!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για το ονομα δεν ξερω αλλα λογικα θα γινεται απο που δεν ξερω ,φοτο αυριω γιατι θελω να ψαξω να βρω που τις εχω!!

και κατι αλλο...αν καθε απογευμα ασχολουμε 2-3 ωρες ποσες μερες θα μου παρει ? καμια βδομαδα υπολογιζω σωστα ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ inovva_xxx

Αν προσέξεις, από το δεύτερο μόλις ποστ μου του εξηγώ τις συνέπειες. Μετά άρχισε το πανηγύρι...

@ xrypton_x

Φίλε μου, το δίπλωμα σου σε καλύπτει μέχρι 50 κυβικά. Από 51 και πάνω είσαι παράνομος. Επίσης παράνομο είναι να ανεβάσεις τα κυβικά, δηλαδή άλλο να λέει η άδεια και άλλο να είναι στην πραγματικότητα. Από εκεί και πέρα, παίζεις με τις πιθανότητες να σε πιάσουν. Φρόντισε να είσαι σωστός σε όλα σου (κράνος, καθρέφτες, εξάτμιση, εμφάνιση, χαρτιά) και δεν θα έχεις πρόβλημα με το 50αρι. Επίσης, σε περίπτωση ατυχήματος, θα είσαι καλυμένος από την ασφαλιστική σου αν είσαι εντάξει σε αυτά.

Το όνομα αλλάζει με επικοινωνία με τους συντονιστές. Ψάξε για να βρεις τον τρόπο.

Ότι άλλο χρειαστείτε, είμαι εδώ, μέχρι εκεί που φτάνουν οι γνώσεις μου, να βοηθήσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε μλε αυτα απο πανω κοιτα και για κανενα αλλο χρωμα πχ.[λαχανι,κοκκινο] !!!

2eg8nis.jpg

121pgn9.jpg

απο εξατμιση μην βαλεις τιποτα μοτοσπορτ σε σηκωσεις ολον τον πειραια ...βαλε η μανισια η καμια με σιγαστηρα !!τωρα ποσο χρονο θα σου παρει δεν ξερω αναλογα με το ποσο θα δουλεψεις !!!ξερεις να λυνεις-δενεις μοτερ και να βαφεις ?????δεν ειναι απλα πραγματα αυτα !!!να εισαι σιγουρος τι πας να κανεις πριν καθε σου κινηση !!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω να πω και εγω κατι. Φυσικα και οποιος κυκλοφορει πρεπει να εχει το καταλληλο διπλωμα αλλιως σε περιπτωση ατυχηματος θα τα βρει μαυρα (ποσο μαλλον αν ειναι σε πολη και δεν γνωριζει το ατομο με το οποιο π.χ. τρακαρε..γτ αν τον γνωριζει μπορει να πει πως ηταν ο πατερας του κτλ κτλ)...

Λοιπον εγω αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν αστυνομικος σταματησει κρυπτον εξ με οδηγο που εχει διπλωμα για 125 πρεπει να ειναι πολυ μ........ για να τον γραψει και να τον κανει οτι δηποτε (δεν μιλαω για το να κανει σουζες κτλ αλλα να ειναι κανονικος) ... ενταξει τοσο ανεξελεγχτα ειναι τα 10 κυβικα ελεος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω να πω και εγω κατι. Φυσικα και οποιος κυκλοφορει πρεπει να εχει το καταλληλο διπλωμα αλλιως σε περιπτωση ατυχηματος θα τα βρει μαυρα (ποσο μαλλον αν ειναι σε πολη και δεν γνωριζει το ατομο με το οποιο π.χ. τρακαρε..γτ αν τον γνωριζει μπορει να πει πως ηταν ο πατερας του κτλ κτλ)...

Λοιπον εγω αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν αστυνομικος σταματησει κρυπτον εξ με οδηγο που εχει διπλωμα για 125 πρεπει να ειναι πολυ μ........ για να τον γραψει και να τον κανει οτι δηποτε (δεν μιλαω για το να κανει σουζες κτλ αλλα να ειναι κανονικος) ... ενταξει τοσο ανεξελεγχτα ειναι τα 10 κυβικα ελεος

το θεμα δεν ειναι μονο για το αν θα σε γραψει ο μπατσος με ενα Χ αλλα οτι οι ασφαλειες δεν σε καλυπτουν !!ναι μονο για 10 κυβικα δεν σε καλυπτουν!!εγω αυτο ξερω και νομιζω ειναι πιο σοβαρο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάπου έπρεπε να μπει το όριο, οπότε έχει συμφωνηθεί να είναι στα 125 κυβικά. Δεν είναι το θέμα αν ο αστυνομικός είναι υπερβολικός ή όχι. Αν θέλει να κάνει σωστά τη δουλειά του, ναι πρεπει να γράψει γιατί είναι μια παράβαση που έχει και ποινικό σκέλος. Αυτά λοιπόν τα 10 κυβικά κατατάσουν το κρύπτον σε μεγαλύτερη κατηγορία. Σκέψου για παράδειγμα, ότι το κρύπτον μπορεί βάση νόμου να κινηθεί σε αυτοκινητόδρομο με την ανώτατη επιτρεπτή ταχύτητα που στην Ελλάδα φτάνει μέχρι 130 χαω ενώ τα 125 αρια μπορούν μέχρι 75 χαω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάπου έπρεπε να μπει το όριο, οπότε έχει συμφωνηθεί να είναι στα 125 κυβικά. Δεν είναι το θέμα αν ο αστυνομικός είναι υπερβολικός ή όχι. Αν θέλει να κάνει σωστά τη δουλειά του, ναι πρεπει να γράψει γιατί είναι μια παράβαση που έχει και ποινικό σκέλος. Αυτά λοιπόν τα 10 κυβικά κατατάσουν το κρύπτον σε μεγαλύτερη κατηγορία. Σκέψου για παράδειγμα, ότι το κρύπτον μπορεί βάση νόμου να κινηθεί σε αυτοκινητόδρομο με την ανώτατη επιτρεπτή ταχύτητα που στην Ελλάδα φτάνει μέχρι 130 χαω ενώ τα 125 αρια μπορούν μέχρι 75 χαω!

επειδη προσφατα πηρα το διπλωμα δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο που λες οτι τα 125 αρια μπορουν μεχρι 75 !!!θα το ψαξω στα βιβλια μου!!για εμενα παντως δεν ηταν εξυμνη κινηση η yamaha να βγαλει ενα 135cc παπι για τους λογους παραπανω.τωρα στο εξωτερικο δεν ξερω πως ειναι οι νομοι διπλωματος παντος πολλοι στην ελλαδα ενω θα ηθελαν ενα crypton x δεν το αγοραζουν γιατι δεν το καλυπτει το διπλωμα και η ασφαλεια!!!Αλλα και παλι να μου πεις το κρυπτον χ εχει κανει τρελες πωλησεις αν δεν υπηρεχε και αυτο το θεμα με τα 135cc μπορει να ειχε κανει και τις διπλες !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέχρι το 2013 ίσχυαν τα παλιά όρια ταχύτητας. Μετά "αναβαθμίστηκαν". Τα παλιά ήταν: Ανώτατη επιτρεπόμενη ταχύτητα σε αυτοκινητόδρομο για μοτοσυκλέτες άνω των 125cc = 120, τώρα είναι 130. Ανώτατη επιτρεπόμενη ταχύτητα σε αυτοκινητόδρομο για δίκυκλα άνω των 50cc και μέχρι 125cc = 70, τώρα είναι 75. Ανώτατη επιτρεπόμενη ταχύτητα σε αυτοκινητόδρομο για μοτοποδήλατα μέχρι 50cc = δεν υπάρχει (τα μοτοποδήλατα απαγορεύεται να κυκλοφορούν σε αυτοκινητόδρομους).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα παιδια βρηκα και κατι διαφορετικο...rieju rs2 ξερετε τπτ για αυτο ?

οτι ειναι ΚΙΝΕΖΙΚΟ και καθε μερα θα ΧΑΛΑΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οτι ειναι ΚΙΝΕΖΙΚΟ και καθε μερα θα ΧΑΛΑΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχα γαματα φιλε το καταλαβα μουφα το μοτορι

c50 το πηρα και απο βδομαδα θα παω για χρωματα να παραγγειλω κατι πλαστικα και να παρω και κομματια για το μοτερακι... ξεκιναμε δουλιτσες ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα