Jump to content
Sign in to follow this  
Βασίλης93

Απορίες για Kawasaki KDX 250

Recommended Posts

Γειά χαρα! Σκέφτομαι να πάρω το συγκεκριμένο μηχανάκι, απο πλήρη ανακατασκευή. Ξερει κανείς να μου πει πόση κατανάλωση έχει περίπου αυτό? Η χρήση του θα είναι και σε δρόμο αλλά και σε χώμα. Αξίζει ένα τέτοιο μηχανάκι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η καταναλωση ειναι κατι το πολυ σχετικο γιατι υπηρχαν 2 μοντελα

το sr που ηταν για δρομο με μικρο καρμπυρατερ αντλια λαδιου και μακρυ γραναζωμα

και το r με κοντο γραναζωμα μεγαλο καρμπυρατερ αλλη εξατμιση και ισως μερικες διαφορες στο μοτερ πχ μεγαλυτερη συμπιεση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που θέλω να πάρω δεν ξέρω ο κινητήρας απο πιο μοντέλο ήταν. Πάντος έχουν αλλαχτεί πολλά πράγματα πάνω στη μηχανή. Ας μου πει κάποιος που ξέρει για οποιοδήποτε μοντέλο, για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης τουλάχιστον. Το μηχανάκι είναι αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5880780/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ! Ειναι απανακριβο αυτο! Με τετοια λεφτα παιρνεις κατι πολυ πιο συγχρονο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με 2.000+++ ευρω παιρνεις κατι 15 χρονια νεοτερο.....

αμα το θες για εντουρο ειναι σκυλι λιγο παλαιο σαν αναρτηση στριψιμο αλλα θα ξεχασεις τον μαστορα.......

παντως ουσιαστικα ειναι καινουργιο βλεπω αμμοβολη,χιτωνιο ..ο ιδιοκτητης φαινεται ψειρας οσο δεν παει.....αν η τμη ειναι λιγο συζητησιμη δλδ να κοψει κανα 100ρικο ισως αξιζει....ειδικα αν εισαι απειρος στο χωμα δεν θα εχεις εξοδα με δαυτο....

ακυρο η αναρτηση ακουγεται υποσχομενη.....

Τροποποιήθηκε από τον stamFR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 χιλιάρικα θα μου το αφήσει. Αυτό το μηχανάκι δουλεύει άνετα σε άσφαλτο? Γιατί κυρίως σε άσφαλτο σκοπεύω να το δουλεύω αλλά θα το βάζω χώμα πού και πού, ας πούμε σε ποσοστό 60-40, 70-30. Γι αυτό και μ ενδιαφέρει αρκετά η κατανάλωση. Βασικά η κατανάλωση είναι ο μόνος μου ενδοιασμός...

Τροποποιήθηκε από τον Βασίλης93

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλαράκι το 200 ειχα το 1991 ............

δεν κάνει το μηχανάκι για την χρήση που θες .............

για καμιά βόλτα ειναι τα ΣΚ ...........αραιά κ πού ..................

πάρε κάνα σύγχρονο 4τ -250 κ.ε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2000 ευρο για τοσο παλιο μοτο είναι παρα πολλα και όχι δεν αξιζει το μπλέξιμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιταξε, το μηχανακι ειναι ανακετασκευασεμο εξ'ολοκληρου και με πολυ καλη δουλεια και αυτο φαινεται, δεν θα ζητησει τιποτα, αυτο ειναι σιγουρο...

Αλλα αμα κοιτας διχρονο 250αρι και σκεφτεσαι την καταναλωση καλυτερα να το βγαλεις απ'το μυαλο σου! Σοβαρα! Κοιτα κατι αλλο!

Επισης αυτο εχει ξεχωριστο ντεποζιτο λαδιου? Γιατι αν δεν εχει και θελει μιξη στο ντεποζιτο ξεχνα το για καθημερινη χρησ! Φαντασου οποτε θα πηγαινεις σε βενζιναδικο (που θα πηγαινεις συχνα) να κουβαλας και το μπουκαλακι με το λαδι για να βαζεις στη βενζινη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά σκέφτομαι ρε γαμώτο και απ οτι φαίνεται θα καταλήξω σε κάνα τετράχρονο, γιατί αν το πάρω αυτό δεν θα το ευχαριστηθώ όσο θέλω. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά σκέφτομαι ρε γαμώτο και απ οτι φαίνεται θα καταλήξω σε κάνα τετράχρονο, γιατί αν το πάρω αυτό δεν θα το ευχαριστηθώ όσο θέλω. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!

Παντως αμα εχεις και καποιο δευτερο μεσο (παπι/σκουτερ πχ) αξιζει ενα τετοιο μηχανακι για ξεκ@υλωμα Σ/Κ ας πουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κινειται σε ασφαλτο αλλα ταλαιπωρια και για σενα και για την τσεπη σου και για το μηχανακι.....

αμα μου λεγες εχω χωραφια και θελω να πηγαινω καθε μερα και κανω και εντουρο θα ελαγα παρτο...

παντως για την τιμη που λετε μερικοι.... ρε παιδια παιζει να ειναι το μονο σωστα φτιαγμενο μηχανακι που φιλοξενει αυτο το ανδρο της τραγικοτιτας που λετε ιστιοσελιδα με αγγελιες.....το 90 τις 100 εκει μεσα ειναι ρημαδια

ο ιδιοκτιτης φαινεται να εχει μερακι.....τσεκαρα ολες τις φωτο και το ενγκρινω.....

με τοσα που εχει κανει ο ιδιοκτητης μου φαινονται λογικα τα 2 χιλιαρικα.... μιας και οτι παρεις σε αυτη την τιμη ολο και κατι θελουν....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο και καλη να είναι η ανακατασκευή μιλαμε για μοτο 25 χρονων αν χρειαστείς καποιο ανταλακτικο θα περιμενεις μηνες και αν το βρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω και παπάκι αλλά το άλλο δεν έχω σκοπό να το βγάζω μόνο σ/κ. Άλλωστε καλοκαίρι θα θέλω να πάω και καμιά Χαλκιδική σίγουρα, να δίνω ένα σωρό λεφτά σε βενζίνες δεν λέει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτα ειχανε συχνα προβληματα στα kips αν θυμαμαι καλα.ειναι και ενας λογος που δεν βρισκεις πολλα τετοια ενω yamaha dt και wr κυκλοφορουν ακομα και υπαρχουν ακομα ανταλακτικα.ψαξε κανενα πιο καινουργια μοντελο η παρε xr 250 να το κανεις οτι θες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα