Jump to content
HLIAS

Υμηττανιακς ΄15

Recommended Posts

Το 125 του 2008 εχει πιο στιβαρο πλαισιο.και απο μαμα ειναι πιο δυνατο. Επισης και οι αναρτησεις δουλευουν καλύτερα. ;)

Αλλα γενικα η Ελενη Δαναη δεν παυει να ειναι γυναικα....

Οποτε? Αβυσος η ψυχη της γυναικας....

:lol:

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εγω παλι θελω να πειραματιστω με ένα 200αρι,125αρι...η΄' κανα tm 144.....όχι απαραίτητα πιο καινουργιο απο 5αρι ..6αρι...ωρες θελω στο βουνο..

ονειρα...θερινης νυχτος..εκει που βρισκω ενα ρυθμο με το exc ,,κανω κανα μηνο να καβαλησω και παλι απο την αρχη.

Τροποποιήθηκε από τον ΠΟΚΑ'Σ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το 125 του 2008 εχει πιο στιβαρο πλαισιο.και απο μαμα ειναι πιο δυνατο. Επισης και οι αναρτησεις δουλευουν καλύτερα. ;)

..

δεν θα επαιρνα και ορκο ... τα 8-11 ειναι τα πιο χοντα μηχανακια που εχει φτιαξει η κτμ ...σε αλλους καναν ,σε αλλους οχι ... ισως να της αρεσει πιο πολυ ,επειδη ειναι πιο χλαπατσα ...οχι το αντιθετο Τροποποιήθηκε από τον nikolakiss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και δεν μου πεφτει λογος θα πω την αποψη μου.

Η αληθεια ειναι πως μια πετυχημενη συνταγη δεν την αλλαζεις.

Το να πας σε ενα ποιο νεο 125 ειναι καλο μιας που ειναι ποιο καινουριο,αλλα απο την αλλη

μιας που μιλαμε για μεταχειρω σε βλεπω να χωνεις φραγκα για να το φερεις σε λογαριασμο.

Τα 125 τρωνε αρκετο σκισιμο λογο των λιγων κυβικων τους και αυτο επιβαρυνει την γενικη

κατασταση τους.

Μην ξεχνας και το παραδειγμα καλης φιλης με 125 του 2008.

Αποψη μου ειναι να μεινεις εδω που εισαι και να συνεχισεις τις οποιες βελτιωσεις στο μηχανακι σου.

Και πιστεψε με ειναι παρα πολλες.

Αυτα απο εμενα και παντα φιλικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά ευχαριστώ πραγματικά για το ενδιαφέρον και τις γνώμες σας!

Το μηχανάκι θέλω να το αλλάξω με ένα πιο καινούργιο, απλά και μόνο γιατί έχει τύχει αυτή την περίοδο να έχω κάποια λίγα στην άκρη, και αν πουλήσω το μικρό μου, θα μπορέσω να πάρω ένα του 2008 - δεν νομίζω να φτάνουν για 2009.

Ο λόγος είναι καθαρά το γεγονός οτι είναι πιο καινούργια τεχνολογία, είτε αυτό το λέτε πλαίσιο, είτε αναρτήσεις, είτε οτιδήποτε. Προσωπικά, επειδή είμαι λίγο στην κοσμάρα μου, δεν νοιώθω εύκολα τις διαφορές ανάμεσα σε ένα μηχανάκι με άλλο, και κυρίως λόγω ιππασίας, έχω μάθει να προσαρμόζομαι σε αυτό που καβαλάω, αντί να το φέρνω στα μέτρα μου. Όχι οτι αυτό είναι σωστό, μάλλον λάθος θα έλεγα, αλλά τουλάχιστον δεν τίθεται θέμα "βολέματος".

Υπάρχουν 125 από άλλες μάρκες που δεν με βολεύει το ντεπόζιτό τους και το πώς σε στήνουν πάνω στην μηχανή, ή το βάρος τους, κλπ, γι'αυτό θα κοιτάξω πάλι ΚΤΜ.

Ελπίζω να μην έχω τα θέματα που είχε και η Αθηνά, αλλά έχω αποφασίσει οτι αυτά σου έρχονται, οπότε είμαι προετοιμασμένη... Αυτή τη φορά το μηχανάκι θα το δω με φίλο πριν το αγοράσω, και θα μπορέσει να ρίξει μια ματιά και στα πιο μέσα του.

Βέβαια, μέχρι να πωληθεί το μικρό μου, θα βολτάρουμε ε? Έχει έρθει και καρντάσι τώρα, πρέπει να του δείξουμε τον εξωτικό Υμηττό !!! (γκουχ γκουχ...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλα γενικα η Ελενη Δαναη δεν παυει να ειναι γυναικα....

Οποτε? Αβυσος η ψυχη της γυναικας....

ΈΪ! ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ !!!

:knuppel2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε τι πάθατε εσείς εδω μέσα????????

Μήπως το διαλύσατε?????

Ετσι φαίνεται......περαστικα σας εντουράδες....... :think: :think: :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε τι πάθατε εσείς εδω μέσα????????

Μήπως το διαλύσατε?????

Ετσι φαίνεται......περαστικα σας εντουράδες....... :think: :think: :think:

Τσου ρε..

Εγω δεν βγαινω γιατι δεν προλαβαινα και εκτος αυτου ο φιλος με το wrf ακομα μαζευει το μεκανακι του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΣουΚου ερχεται... Πηγα καγκουραδα πριν καμποσες μερες με γνωστο καγκουρα του φορουμ και με αρεσε... Πατησαμε λιγο χωμα, αλλα δε μου εφτασε. Ψηνεται κανενας για κατι χαλαρο, να πατησω λιγο και τα νοτια χωματα, για τα οποια τοσο καιρο διαβαζω?

Στη φαση που ειμαι νομιζω οτι το αποθυμενο μου - η σουπερ-ντουπερ ονοφαδα υμμητου - θα καθοτανε κουτι. Ισως. Δε θα ειμαι μονος ομως, οποτε δεν αποκλειω ουτε πιστακια - ποσο μαλλον εντουροπιστακια, ουτε μονοπατια, αρκει να υπαρχει καποιου ειδους εναλλακτικη αμα κολλησω (εχω μπουνταλεψει λεμε), εξερευνηση μου αρεσει πολυ, ξεκιναμε και ο,τι προκυψει φαση επισης...

Χρονικος περιορισμος δεν υπαρχει. Αναλογα με τις ποσες τουμπες και τι τουμπες φαω αντεχω απο μιση ωρα μεχρι 10+ (...λεμε τωρα)

Βασικα οποιος εχει ορεξη για βολτα μεσα στο σουκου, ας ριξει συρμα.. Οχουυυυ.. Με κουρασα...

Αυταααα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω βγαλει το αμορτισερ να το παω για σερβις.. Αλλα επειδη δεν θα προλαβω μεχρι τα μεσα της αλλης, αμα ειναι το ξανακουμπωνω, 

Μενει μονο να μαθω αυριο αν θα δουλευω ή οχι το Σαββατο.. ( λογικα δνε θα δουλευω) . 

Να σου πω αυριο αν ειναι ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το γραφω και εδω γιατι δεν ξερω αν  εχεις παρει το μυν. στο κινητο..

Ακυρο το αυριανο απο εμενα. Δεν μπορω να ερθω.. 

Αλλα επισης καλυτερα να μην πας και εσυ γιατι εφοσον λες οτι θες κατι χαλαρο παιζει στους χωματοδρομους και λαιτ μονοπατια να πετυχεις δασοφυλακες-δασοπυροσβεστες και να μπλεξεις. 

Κανε υπομονη, να περασει λιο ο καιρο ςνα μπορουμε να βγουμε ανετα. 

Επισης η Σ.Ν.Β.Υ.Οnoffαδα λογικα θα παιξει αρχες-μεσα σεπτεμβριου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετακομιστε λιγο στην Σ.Ν.Β.Υ.Ο παραδιπλα μπας κ μαζευτουμε στος 13 για ηπια Υμητταδα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δεν.. 

Βγες να βρεις  την φορμα σου..

Συζητουσαμε με τον Χελιωτη για καλη βολτα..

:thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βγες να βρεις  την φορμα σου..

Δεν κατάλαβα, τι υπονοείς; Ότι είμαι ντεφορμέ; :knuppel2:

Π'έτυχα Ποκά στο Golden Hall. Κοιταζόμασταν κάνα λεπτό μέχρι να αναγνωριστούμε χωρίς τις πανοπλίες του χώματος. 

Είχαμε πάει και οι δύο στην Peppa Pig. Αυτή και αν είναι δύσκολη πίστα.... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα το κοιτάξω μπας κι έρθω κι εγώ λοιπόν τώρα που γλυκάθηκα.

Παρεμπιπτόντως την Κυριακή τώρα που πήγα την χαλαρή μου βόλτα εντόπισα την αρχή του μονοπατιού που είχα ανακαλύψει στο Google Earth πως ανεβάζει στην βορειότερη κορφή του Υμηττού. Συνεχίζει κιόλας προς την επόμενη κορυφή μάλιστα. Η αρχή φάνηκε βατή για τους προπονημένους, περπάτησα καμιά 20αριά μέτρα, καλό ανηφόρι με πολλή πέτρα βεβαίως βεβαίως. Ίδωμεν στο [όχι και πολύ] κοντινό ελπίζω μέλλον.   

20150920_124101.jpg

Αυτή εκεί πάνω αριστερά....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λυσσαξατε με την καλοπουλα... Οκ, εκκινηση απο εκει, συναντηση κατα τις 10 (συν πλην)

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κυριακή κανείς? Κατά τις 10?

Εχεμ... Εεεεεε ξερετε... Δεν θα ειμαι ακομα Αθηνα την Κυριακη... Οποτε καταλαβαινετε... (οχι βια παρακαλω, μην βαρατε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα