Jump to content
HLIAS

Υμηττανιακς ΄15

Recommended Posts

Ζήλεψα! Έχω καιρό να βγω και γω... Μετά τα Καλάβρυτα περιμένω βόλτα/μονοπατάδα!

Φυσικα αγορινα :)

Αληθεια ποτε ειναι ? το αλλο σκ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Nαι, 25-26 Aπρίλη! http://offroadteam.gr/index.php/companies-news-5/trail-ride/390-filiko-trail-ride-4-15

Καβάτζωσα και GPS, πάω οργανωμένος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λεγε βρε μλακα... οι γνωστοι τρεις?

Εγω σαββατο θα βγω αλλα μαλλον θα ξεκινησω απο καλοπουλα. Και δινουμε ραντεβου εκει..

εκτος αν δουλευω οποτε θα παω κυριακη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκ στρωνω μηχανακι αλλα θα ερθω για να σας δω λιγο πριν ξεκινησετε :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί κάτι μου λέει οτι δεν είναι καλή ιδέα μονοπάτια στον Υμηττό με ταυτόχρονο στρώσιμο μηχανής... δεν ξέρω, λες να κάνω λάθος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ετσι το εστρωσα...

Με την λογικη οτι μπαίνεις σε μονοπατια απλα δεν θα κατσεις να το καψεις.. τωρα αν καπου κολλησεις και χρειαστει στην τελικη λιγο μαρσαρισμα ή γκαζι παραπανω δεν νονιζω οτι παθαινει κατι....

Ισα ισα που λογω μονοπατιου το δουλεύεις χαμηλά και με "διακοπες" οπότε ολα καλα.

Κατσε να δουμε και την γνωμη κανενος αλλου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ετσι το εστρωσα...

Με την λογικη οτι μπαίνεις σε μονοπατια απλα δεν θα κατσεις να το καψεις.. τωρα αν καπου κολλησεις και χρειαστει στην τελικη λιγο μαρσαρισμα ή γκαζι παραπανω δεν νονιζω οτι παθαινει κατι....

Ισα ισα που λογω μονοπατιου το δουλεύεις χαμηλά και με "διακοπες" οπότε ολα καλα.

Κατσε να δουμε και την γνωμη κανενος αλλου.

Το στρωσιμο σε αυτα τα μηχανακια Ηλια απο οσο ξερω ειναι μια βολτα 20 λεπτα ισα-ισα να πατησουν καλα τα ελατηρια, και ειναι σε στυλ "πλακωσε το αλλα μην το γ@μας"...

Λογικα αμα πατε για λιγο σε κανα πιστακι για καποια ωρα, μετα το αφησετε το μηχανακι και κρυωσει, και φυγετε για μονοπατια δεν νομιζω να εχετε προβλημα...

Καλυτερα να μην δουλεψει μονο χαμηλα το μηχανακι παντως...

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαμηλα εννοω μεχρι να μπει στην ροπη του.

Εγω συμφωνω... στη κιουρια πες τα.

Εγω εκανα μισο ντεποζιτο χαλαρα... και αλλο ενα κανονικα χωρις να το πηγαινω τερματα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαμηλα εννοω μεχρι να μπει στην ροπη του.

Εγω συμφωνω... στη κιουρια πες τα.

Εγω εκανα μισο ντεποζιτο χαλαρα... και αλλο ενα κανονικα χωρις να το πηγαινω τερματα....

Εγω το εκανα βολτα κανα τεταρτακι-20λεπτο... Σε ασφαλτο κιολας. Χαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεφτυλισμενε.... ακου ασφαλτο...

Βλασφημία.... :P

Ρε τα εντουρολαστιχα εχουν πολυ πλακα στην ασφαλτο... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε τα εντουρολαστιχα εχουν πολυ πλακα στην ασφαλτο... :P

Στον συμφορουμίτη bleach πες το αυτό. Έχει ένα θεματάκι με τα εντουρολάστιχα του XR σε βρεγμένη άσφαλτο. :Ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στον συμφορουμίτη bleach πες το αυτό. Έχει ένα θεματάκι με τα εντουρολάστιχα του XR σε βρεγμένη άσφαλτο. :Ρ

Και ποιος δεν εχει? Μετραω ηδη 2 πτωσεις σε βρεγμενο... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλλον τα μοτοκροσολαστιχα λετε,γιατι τα εντουρολαστιχα τα φιμ ειναι βεντουζα στην ασφαλτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή να μην το σκίσω ε? να μην το πάω τέρμα γκάζι? Πφφφφφφφφφ γαμώτο, δύσκολα μου βάζετε ^_^

Καλά, θα προσπαθήσω να μην το πηγαίνω σαν ψοφίμι στα πιστάκια...

Ηλία, να το πάρεις καμιά βόλτα, να δεις το πίσω λάστιχο! Άλλος θεός, το είδα στις Καρυές που με έβγαζε παντού κυρία χωρίς κόπο!

Θα είμαι κι εγώ στις 11.00 στα πιστάκια λοιπόν, να δω Σταύρο και λοιπούς, και μάλλον θα έρθει και η Μαρία και κάτι άλλες φίλες μου να κάνουμε λίγο εκεί - τα αγοράκια να πάτε να παίξετε στα μονοπάτια... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μ' έδώσε στεγνά το αρ&@#*! Εnduro είναι τα λάστιχα btw (Bridgestone 403-404)...

μαλλον τα μοτοκροσολαστιχα λετε,γιατι τα εντουρολαστιχα τα φιμ ειναι βεντουζα στην ασφαλτο

Λοιπόν, αυτό μου έλεγε και ο doc! Και μου πρότεινε κάποια συγκεκριμένα οικολογικά FIM (τα οποία και έχω σημειωμένα στο καρνέ μου αλλά δεν το χω μαζί μου atm στη δουλειά :P) Θα ποστάρω όταν γυρίσω σπίτι... Προσωπικά, κάποιο τέτοιο θα δοκιμάσω (παραδοσιακά πριν την επόμενη Enduromania (sic)) πριν γυρίσω πίσω οριστικά στα τίμια και απολαυστικά ΜΤ21 :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο βρεγμενο? :online2long:

Αλλα ναι, εγω κροσσαδικα φοραω...

Ακομα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μ' έδώσε στεγνά το αρ&@#*! Εnduro είναι τα λάστιχα btw (Bridgestone 403-404)...

Λοιπόν, αυτό μου έλεγε και ο doc! Και μου πρότεινε κάποια συγκεκριμένα οικολογικά FIM (τα οποία και έχω σημειωμένα στο καρνέ μου αλλά δεν το χω μαζί μου atm στη δουλειά :P) Θα ποστάρω όταν γυρίσω σπίτι... Προσωπικά, κάποιο τέτοιο θα δοκιμάσω (παραδοσιακά πριν την επόμενη Enduromania (sic)) πριν γυρίσω πίσω οριστικά στα τίμια και απολαυστικά ΜΤ21 :)

ο ντοκ η τα metzeler six days σου ειπε...ριξτους ακυρο

η τα μισελιν τα φιμ...γαμανε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή να μην το σκίσω ε? να μην το πάω τέρμα γκάζι? Πφφφφφφφφφ γαμώτο, δύσκολα μου βάζετε ^_^

Καλά, θα προσπαθήσω να μην το πηγαίνω σαν ψοφίμι στα πιστάκια...

Ηλία, να το πάρεις καμιά βόλτα, να δεις το πίσω λάστιχο! Άλλος θεός, το είδα στις Καρυές που με έβγαζε παντού κυρία χωρίς κόπο!

Θα είμαι κι εγώ στις 11.00 στα πιστάκια λοιπόν, να δω Σταύρο και λοιπούς, και μάλλον θα έρθει και η Μαρία και κάτι άλλες φίλες μου να κάνουμε λίγο εκεί - τα αγοράκια να πάτε να παίξετε στα μονοπάτια... :P

Χαλαρά εσείς κύρια μου....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα