bleach 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 Ζήλεψα! Έχω καιρό να βγω και γω... Μετά τα Καλάβρυτα περιμένω βόλτα/μονοπατάδα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 Ζήλεψα! Έχω καιρό να βγω και γω... Μετά τα Καλάβρυτα περιμένω βόλτα/μονοπατάδα! Φυσικα αγορινα :) Αληθεια ποτε ειναι ? το αλλο σκ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bleach 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 Nαι, 25-26 Aπρίλη! http://offroadteam.gr/index.php/companies-news-5/trail-ride/390-filiko-trail-ride-4-15 Καβάτζωσα και GPS, πάω οργανωμένος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 Το Σαββατο κατα τις 11.00 το πρωι θα είμαι πιστάκια για καμια βολτα με πολύ καλή παρεα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 Οταν λες πολυ καλη παρεα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 Ελάτε για να δείτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 Λεγε βρε μλακα... οι γνωστοι τρεις? Εγω σαββατο θα βγω αλλα μαλλον θα ξεκινησω απο καλοπουλα. Και δινουμε ραντεβου εκει.. εκτος αν δουλευω οποτε θα παω κυριακη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Σκ στρωνω μηχανακι αλλα θα ερθω για να σας δω λιγο πριν ξεκινησετε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Και γιατι να μην κανεις και μονοπατια δεσποινις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Γιατί κάτι μου λέει οτι δεν είναι καλή ιδέα μονοπάτια στον Υμηττό με ταυτόχρονο στρώσιμο μηχανής... δεν ξέρω, λες να κάνω λάθος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Εγω ετσι το εστρωσα... Με την λογικη οτι μπαίνεις σε μονοπατια απλα δεν θα κατσεις να το καψεις.. τωρα αν καπου κολλησεις και χρειαστει στην τελικη λιγο μαρσαρισμα ή γκαζι παραπανω δεν νονιζω οτι παθαινει κατι.... Ισα ισα που λογω μονοπατιου το δουλεύεις χαμηλά και με "διακοπες" οπότε ολα καλα. Κατσε να δουμε και την γνωμη κανενος αλλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγω ετσι το εστρωσα... Με την λογικη οτι μπαίνεις σε μονοπατια απλα δεν θα κατσεις να το καψεις.. τωρα αν καπου κολλησεις και χρειαστει στην τελικη λιγο μαρσαρισμα ή γκαζι παραπανω δεν νονιζω οτι παθαινει κατι.... Ισα ισα που λογω μονοπατιου το δουλεύεις χαμηλά και με "διακοπες" οπότε ολα καλα. Κατσε να δουμε και την γνωμη κανενος αλλου. Το στρωσιμο σε αυτα τα μηχανακια Ηλια απο οσο ξερω ειναι μια βολτα 20 λεπτα ισα-ισα να πατησουν καλα τα ελατηρια, και ειναι σε στυλ "πλακωσε το αλλα μην το γ@μας"... Λογικα αμα πατε για λιγο σε κανα πιστακι για καποια ωρα, μετα το αφησετε το μηχανακι και κρυωσει, και φυγετε για μονοπατια δεν νομιζω να εχετε προβλημα... Καλυτερα να μην δουλεψει μονο χαμηλα το μηχανακι παντως... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2015 από τον Νικολακης_Husq 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Χαμηλα εννοω μεχρι να μπει στην ροπη του. Εγω συμφωνω... στη κιουρια πες τα. Εγω εκανα μισο ντεποζιτο χαλαρα... και αλλο ενα κανονικα χωρις να το πηγαινω τερματα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Χαμηλα εννοω μεχρι να μπει στην ροπη του. Εγω συμφωνω... στη κιουρια πες τα. Εγω εκανα μισο ντεποζιτο χαλαρα... και αλλο ενα κανονικα χωρις να το πηγαινω τερματα.... Εγω το εκανα βολτα κανα τεταρτακι-20λεπτο... Σε ασφαλτο κιολας. Χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Ξεφτυλισμενε.... ακου ασφαλτο... Βλασφημία.... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Ξεφτυλισμενε.... ακου ασφαλτο... Βλασφημία.... :P Ρε τα εντουρολαστιχα εχουν πολυ πλακα στην ασφαλτο... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ampalos 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Ρε τα εντουρολαστιχα εχουν πολυ πλακα στην ασφαλτο... :P Στον συμφορουμίτη bleach πες το αυτό. Έχει ένα θεματάκι με τα εντουρολάστιχα του XR σε βρεγμένη άσφαλτο. :Ρ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Στον συμφορουμίτη bleach πες το αυτό. Έχει ένα θεματάκι με τα εντουρολάστιχα του XR σε βρεγμένη άσφαλτο. :Ρ Και ποιος δεν εχει? Μετραω ηδη 2 πτωσεις σε βρεγμενο... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 μαλλον τα μοτοκροσολαστιχα λετε,γιατι τα εντουρολαστιχα τα φιμ ειναι βεντουζα στην ασφαλτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Δηλαδή να μην το σκίσω ε? να μην το πάω τέρμα γκάζι? Πφφφφφφφφφ γαμώτο, δύσκολα μου βάζετε ^_^ Καλά, θα προσπαθήσω να μην το πηγαίνω σαν ψοφίμι στα πιστάκια... Ηλία, να το πάρεις καμιά βόλτα, να δεις το πίσω λάστιχο! Άλλος θεός, το είδα στις Καρυές που με έβγαζε παντού κυρία χωρίς κόπο! Θα είμαι κι εγώ στις 11.00 στα πιστάκια λοιπόν, να δω Σταύρο και λοιπούς, και μάλλον θα έρθει και η Μαρία και κάτι άλλες φίλες μου να κάνουμε λίγο εκεί - τα αγοράκια να πάτε να παίξετε στα μονοπάτια... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bleach 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Στον συμφορουμίτη bleach πες το αυτό. Έχει ένα θεματάκι με τα εντουρολάστιχα του XR σε βρεγμένη άσφαλτο. :Ρ Μ' έδώσε στεγνά το αρ&@#*! Εnduro είναι τα λάστιχα btw (Bridgestone 403-404)... μαλλον τα μοτοκροσολαστιχα λετε,γιατι τα εντουρολαστιχα τα φιμ ειναι βεντουζα στην ασφαλτο Λοιπόν, αυτό μου έλεγε και ο doc! Και μου πρότεινε κάποια συγκεκριμένα οικολογικά FIM (τα οποία και έχω σημειωμένα στο καρνέ μου αλλά δεν το χω μαζί μου atm στη δουλειά :P) Θα ποστάρω όταν γυρίσω σπίτι... Προσωπικά, κάποιο τέτοιο θα δοκιμάσω (παραδοσιακά πριν την επόμενη Enduromania (sic)) πριν γυρίσω πίσω οριστικά στα τίμια και απολαυστικά ΜΤ21 :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 μαλλον τα μοτοκροσολαστιχα λετε,γιατι τα εντουρολαστιχα τα φιμ ειναι βεντουζα στην ασφαλτο Στο βρεγμενο? Αλλα ναι, εγω κροσσαδικα φοραω... Ακομα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Μ' έδώσε στεγνά το αρ&@#*! Εnduro είναι τα λάστιχα btw (Bridgestone 403-404)... Λοιπόν, αυτό μου έλεγε και ο doc! Και μου πρότεινε κάποια συγκεκριμένα οικολογικά FIM (τα οποία και έχω σημειωμένα στο καρνέ μου αλλά δεν το χω μαζί μου atm στη δουλειά :P) Θα ποστάρω όταν γυρίσω σπίτι... Προσωπικά, κάποιο τέτοιο θα δοκιμάσω (παραδοσιακά πριν την επόμενη Enduromania (sic)) πριν γυρίσω πίσω οριστικά στα τίμια και απολαυστικά ΜΤ21 :) ο ντοκ η τα metzeler six days σου ειπε...ριξτους ακυρο η τα μισελιν τα φιμ...γαμανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Δηλαδή να μην το σκίσω ε? να μην το πάω τέρμα γκάζι? Πφφφφφφφφφ γαμώτο, δύσκολα μου βάζετε ^_^ Καλά, θα προσπαθήσω να μην το πηγαίνω σαν ψοφίμι στα πιστάκια... Ηλία, να το πάρεις καμιά βόλτα, να δεις το πίσω λάστιχο! Άλλος θεός, το είδα στις Καρυές που με έβγαζε παντού κυρία χωρίς κόπο! Θα είμαι κι εγώ στις 11.00 στα πιστάκια λοιπόν, να δω Σταύρο και λοιπούς, και μάλλον θα έρθει και η Μαρία και κάτι άλλες φίλες μου να κάνουμε λίγο εκεί - τα αγοράκια να πάτε να παίξετε στα μονοπάτια... :P Χαλαρά εσείς κύρια μου.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Ε μόνο χαλλλλλλαρά πάω... η παρέα με βόρειους βλέπες... ^_^ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες