dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Ενδιαφέρεται κανείς για Σαββατιάτικη βόλτα στον Υμηττό? Εκκίνηση από πιστάκια, βολτάρισμα σε μονοπάτια, άνευ σέλφι κλπ, απλά με την όποια ροή προκύψει να βολεύει, και επιστροφή σε πιστάκια. Όχι πριν τις 11.00 ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zid 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Ενδιαφέρεται κανείς για Σαββατιάτικη βόλτα στον Υμηττό? Εκκίνηση από πιστάκια, βολτάρισμα σε μονοπάτια, άνευ σέλφι κλπ, απλά με την όποια ροή προκύψει να βολεύει, και επιστροφή σε πιστάκια. Όχι πριν τις 11.00 ^_^ Πάρε ομπρέλααααααα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 αδιαβροχο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Εγω ειχα σκοπο να βγω αλλα με δημοκρατικες διαδικασιες ενηνερωθηκα οτι θα δουλεύω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Μάιστα... προβλέπω να πίνω καφεδάκι το Σάββατο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Πωωωωω ζηλεψα πολυ τις φωτογραφιες σου... Να μας ερθεις Παπαγου, να σου ρθουμε Ευβοια? Εεεεεε τελικα για Σαββατο, μιας κ δν βλεπω κανεναν να ψηνεται, ακυρο κι απο μενα, θα παμε με την Μαρια για σερφ, να μ κανει το πρωτο μ μαθημα. Προβλεπω να πνιγομαι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Βουλιαγμενη?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 θα παμε με την Μαρια για σερφ, να μ κανει το πρωτο μ μαθημα. Προβλεπω να πνιγομαι. Χαρηκα για την γνωριμία. μωρε εγω να έρθω, μηχανάκι δεν έχω :P κατι μονοημερα κατεβαινω να φορτώσω (το μηχανακι δε χωράει) και κανα σαββατοκυριακο χωρίς αμάξι, έχω παρατήσει την πάπια χολαργό για να κινούμε άνετα. άμα θέλετε έρχεστε, έχω και κάτι σκληροπυρηνικούς εντουραδες που έρχονται από αθήνα τα σάββατα για να κανουν. ανοιγουν μονοπατια και τέτοια :D t;etoio? Καλως ηρθες Νικο... περνα καμια μερα να τα πουμε. Ευβοια ε? Πρεπει να ειστε πηγμενοι στα μονοπατια.. Η φωτο σου ειναι απο wind surfing το σερφ ειναι χωρις τον ιστο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Εχουμε... απόλα εχουμε... ραφηνα ,βουλιαγμενη ,σχοινια με βορια,λαγκουβαρδο κτλ... αμα δεν ριχνει καρεκλες θα βγει κανεις αυριο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iNs@nE 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Εχουμε... απόλα εχουμε... ραφηνα ,βουλιαγμενη ,σχοινια με βορια,λαγκουβαρδο κτλ... αμα δεν ριχνει καρεκλες θα βγει κανεις αυριο?? Δεν ξέρω αν τελικά βγήκες σήμερα, αλλά εγώ λέω να βγω αύριο αν δε βρέχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Ενδιαφέρεται κανείς για Σαββατιάτικη βόλτα στον Υμηττό? Εκκίνηση από πιστάκια, βολτάρισμα σε μονοπάτια, άνευ σέλφι κλπ, απλά με την όποια ροή προκύψει να βολεύει, και επιστροφή σε πιστάκια. Όχι πριν τις 11.00 ^_^ Πόσο δίκιο είχες!!!! Μέχρι τις 11 είχε φουλ ήλιο..... Να μην μπορώ τα Σάββατα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Δεν βγηκα... λογω βροχης για αυριο το σκεφτομαι... ψηφιζω και παλληνη , να σκασω με τις λασπες λες?? Πολυ γουσταρω!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iNs@nE 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Παλλήνη; Τι έχει εκει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 για αυριο το σκεφτομαι... ψηφιζω και παλληνη , να σκασω με τις λασπες λες?? Πολυ γουσταρω!! Θέλω φωτό τις λασπωμένες μπότες του εντουρά να φαίνονται κάτω από το παραβάν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iNs@nE 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Καλα τωρα καταλαβα τι ειπε ο john620 και τι γκαφα εγραψα- καταλαβα!!! Διαβασα βιαστηκα το μηνυμα κ νομιζα οτι ελεγες για Παλληνη για εντουρο! Χαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Αυτο το σκ θα παιξει τιποτα? Τι λέτε? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Εγώ είμαι σε δύσκολη κατάσταση αλλά ελπίζω. Είχα αγοράσει 50 λίτρα βενζίνη και 10 ντουζίνες χαρτιά τουαλέτας για να είμαι έτοιμος για παν ενδεχόμενο. Σήμερα που πέρασαν τα παιδιά της νέας κυβέρνησης για να κάνουν απογραφή, μου είπαν ότι δεν τους ενδιαφέρει ένα γιαπωνέζικο 400άρι 15ετίας, ψάχνουν μόνο για γερμανικά και αμερικάνικα προϊόντα. Ε τα πήρα λίγο, προσβλήθηκα, λογοφέραμε κάπως, ένας από αυτούς κράταγε ένα στριφτό, του έπεσε κάτω, πήρε φωτιά το χαρτί υγείας, λαμπάδιασε η βενζίνη, ίσα που προλάβαμε να φύγουμε. Ευτυχώς δεν είχαμε ζημιές, βενζίνη και χαρτί υγείας γιοκ όμως. Ψάχνω τώρα να βρω ένα ξεχασμένο φάκελλο με πεντοχίλιαρα που μου είχε αφήσει η συγχωρεμένη η γιαγιά μου. Τα έταξα στον βενζινά και μου είπε ότι μάλλον θα μου καβατζώσει κάνα δυο μπιτονάκια για εμένα και τους φίλους μου. ΥΓ. Καλά θα κάνουμε να πάμε, βαριά και ανεπίτρεπτη η απουσία του ΣΚ των εκλογών αλλά τελικά αναπόφευκτη... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Ε κατι θα κανουμε ... του π@$στη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Ησυχια ταξη ασφαλεια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Καμιά Κυριακή ίσως; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 κυριακη 9 με 9 .30 .....κατι θα παιξει....εαν μπορειτε και εσεις κανονιζω με τους αλλους για καλοπουλα....για αρχη ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Η κυριακη ειναι σιγουρη μαη φρεντ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 οκ μιλησε... κανονισε... με τα παιδια κ αυριο το μεσημερι το φιξαρουμε ...μην καθομαι ολη μερα πανω απο το πληκτρολογιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΚΤΜ ΜΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ...... JOHN 620 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..................... 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 TI EIΠΕΣ ΤΩΡΑ???? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ!!! Μπραβο ρε Σταυρο πολυ χαρηκα! Ελπιζω να βρεθηκε αθικτο, ή εστω με ελαχιστες ζημειες, και αν μην βρεθηκε κανα ρημαδι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες