nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2015 ενα τελευταίο έμεινε παιδιά! 50 γιουρα και δωρεαν παραδωση εντος αθηνών Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2015 Τι 50 και τι 40 λετε? Εδω εχω δωσει 35ε τοστ κ νερο....και free hug Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2015 den είμαστε τόσο φθηνοί εμείς κύριος! μονος μου θα παω τη βλεπω τη δουλεια :P ηλία από χολαργό θα φύγω εγώ μαλλον αν θυμαμαι καλα καπου εκει μένεις. παμε και παρεα αμα λάχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2015 http://www.comedylab.gr/video/2727/mikeius-jeremy-maliatsis-ex-fighters Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2015 Πλάκα πλάκα αν περισσέψει κάνα εισητήριο εδώ είμαστε εμείς...(επι πληρωμή σαφώς) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 χαχαχαχα! Αξιζει να το δειτε! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 Τελικά είμαι τελείως ηλίθιος. Νόμιζα εδώ και καιρό ότι ήταν στις 15 Ιουνίου, ακριβώς την μέρα που ξεκινάει η εξεταστική. Αν είχα δει από πιο πριν ότι ήταν 12 τότε θα κατέβαινα άνετα. LOL Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 χαχαχαχα! Αξιζει να το δειτε! 3 ποστ πισω ρε αγορι μου :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 3 ποστ πισω ρε αγορι μου :P ouups... Sorry!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ελα παιδες,τα εισιτηρια τελος,οποτε ας φτιαξουμε λιστα με το ποσοι ειμαστε. Οι ορθιοι θα επωφεληθουν απο αυτο θα υπαρχει πιο ανετος χωρος αν ειναι "γνωστοι" Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2015 από τον ValeRR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 γραφω οσους είδα στα προηγουμενα ποστ και οτι στοιχεία κατάφερα να αποσπάσω. 1η στηλη ονομα 2η στηλη ποσοι εξτρα φιλοι θα ερθουν 3η στηλη ζωνη. καντε copy-paste τα ονοματα και συνεχιστε από κάτω,οποιος μπορεις ας συμπληρωσει και σε ποια ζωνη ειναι μπας και βρεθουμε πουθενα hlias freediver73 +2 dant3 +1 valerr crazytsach +2 μπλε theghostdriver nikosk0 μπλε 17€ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 Παιδιά γέρος άνθρωπος καθιστοί πήραμε πορτοκαλί ζώνη, σε 236-238 τελειώνουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakurachan 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Πότε προλάβατε εισιτήρια ρε guys?? Υπάρχει ελπίδα να έχει περισσέψει κανένα? Από πού αγοράσατε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Για να πας πρεπει να εχεις και ταυτοτητα...Ακομα και στους ορθιους(Τουλαχιστον ετσι γνωριζω εγω απο εκει που εγινε η εκδοση εισητηριων) Και τα εισητηρια ειναι σε τουλαχιστον ενα ονομα δηλωμενα.. Και ρωτω εγω.. Μαλλον δεν θα παω.. Και εχω δυο φιλους που αν δεν παω θα τα δωσω.. Πως σκ@τα θα μπουν μεσα αφου δεν θα εχουν την ταυτοτητα μου? Αντι, ολοκληρη διοργανωση με τοοοοσα χρηματα σπαταλημενα, να εκδοσουν εξ αρχης εισιτηρια, μας εδωσαν μια κολλα Α4, ασπρομαυρη κιολας και τελικα δεν μπορουμε να δωσουμε τα εισιτηρια σε καποιον αλλο. Ξεφτιλα? Εχω καταλαβει κατι λαθος? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2015 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Ρωτησε το,αν παιζει κατι τετοιο τοτε το ηπια και εγω γτ μου εχει γραψει λαθος το ονομα. Δεν νομιζω να τσεκαρουν 10κ ατομα.Ο οβολος τους νοιαζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 σιγα μη το τσεκαρου. και αν τυχον γινει αυτο, περνα το μια στο pc και αλλαξε το ονομα, σιγα τη δουλεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavreas 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Η Α4 η κόλλα έχει κάτω κάτω ένα barcode σωστά; Αν ναι σκανάρουν αυτό και περνάς χωρίς να κάνουν έλεγχο σε κάτι άλλο (ταυτότητα κλπ). Τουλάχιστον έτσι ήταν στον Parov Stelar που είχα πάει και το εισητήριο ήταν μια ασπρόμαυρη Α4 όπως λές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Ναι έτσι όπως τα λες είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Ρωτησε το,αν παιζει κατι τετοιο τοτε το ηπια και εγω γτ μου εχει γραψει λαθος το ονομα. Δεν νομιζω να τσεκαρουν 10κ ατομα.Ο οβολος τους νοιαζει. Εμενα ετσι μου ειχαν πει. Και εγω δεν το πιστευω. Αλλα αν για καποιο λογο τσεκαρουν? Πως θα αποδειξει ο αλλος οτι τα εισιτηρια μου οντως τα έδωσα εγω και δε εχουμε κανει πχ κοπιες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Εμενα ετσι μου ειχαν πει. Και εγω δεν το πιστευω. Αλλα αν για καποιο λογο τσεκαρουν? Πως θα αποδειξει ο αλλος οτι τα εισιτηρια μου οντως τα έδωσα εγω και δε εχουμε κανει πχ κοπιες? Και κοπια να κανεις φανταζομαι θα περασει 1 φορα το barcode,ο 2ος θα παει να το δει live stream :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Ελα να βλεπω τα τεστ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Μόλις γύρισα απο red bull x fighters . Πολυ καλο , οι αναβάτες σε αλλο επίπεδο . Μην το χάσετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 τι λες παιδί μου?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες