CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 πιθανώς να το "σκοτώνουν" γι αυτό : http://www.ibtimes.c...-ps4-pc-1718694 http://www.zougla.gr...rst-person-mode Εχει ερθει μηνες το first person mode κτλπ. μαζι με τις εκδοσεις για xbox 1 και ps4. Αλλα γιατι να ριχνει την τιμη? Αμα θες το ενεργοποιεις, αλλιως παιζεις κανονικα. 27/1 ερχεται σε pc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 Alien Isolation Λιπών ετσι οπως το έπαιξα λιγο το παιχνίδι ωραίο φαίνεται διάβασα οτι είναι και μεγαλούτσικο, η αίσθηση ειναι κάπως σε φάση Doom 3 με έντονα τα εφε απο τα φωτα και τους ήχους φαντάζομαι καλύτερη θα ειναι να το παίξει κάποιος με κλειστά φώτα και ακουστικά και οχι με ενοχλήσεις απο τηλεφωνα γονεις κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2015 Λιπών εχω να πω οτι οι σφυγμοί μου κάποια φάση στο παιχνιδι ηταν τοσο υψηλοί που με έπιασε πονοκέφαλος. Ήθελα ρε γμτ να το αποθηκεύσω το βινεο ετσι οπως ξέφυγα απο το αλιεν ετσι για να το θημαμε αλα δεν ειχα πατήσει το share. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 Battlefield 4, ps4, παίζει κανείς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cockney 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2015 Offtopic για την αρχή μην συγκρίνεις φίλτατε τους λογαριασμούς του game developer απο μια μικρή εταιρία που σου φτιάχνει ενα παιχνιδάκι να παίζεις με κόπο και λίγη υποστήριξη με την ταινία του Ντικάπριο, την μουσική της Μαϊλυ σαίρους, η το Game of thrones.... οπότε για να συνεχίζεις να παίζεις πρπ να υποστηρίζεις..(έστω όσο μπορείς ) Στα 10 γκεϊμ αγόρασε τα 5 αμα το σπασες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Ζητούνται καμένοι κάτοχοι PS4/GTAV για σύσταση διαδικτυακής εγκληματικής οργάνωσης. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 πιο πολύ το βάζω να δω αν μου χει ξεφύγει κάτι να παίξω... 1) GTA5 (φυσικά) 2) Battlefield Hardline 3) Fifa 15 4) Mortal Kombat X 5) Uncharted 4 ( :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Εδώ είσαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 πιο πολύ το βάζω να δω αν μου χει ξεφύγει κάτι να παίξω... 1) GTA5 (φυσικά) 2) Battlefield Hardline 3) Fifa 15 4) Mortal Kombat X 5) Uncharted 4 ( :D ) Έτσι που το μετέφεραν δεν βγαίνει άκρη. Οπότε το ξαναγράφω. Ας ποστάρουμε τα top 5 για PS4 2014-2015. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Κανένα καλό παιχνιδάκι που κυκλοφόρησε τελευταία;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Κανένα καλό παιχνιδάκι που κυκλοφόρησε τελευταία;;;Τελευταία βγήκε το Metal Gear Solid το καινούργιο νομίζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Το until down πρεπει να ειναι καλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες