Jump to content
tzoutz

Η μοτοσυκλέτα στον ύπνο μας.

Recommended Posts

Οτι μου κλέβουν το μηχανακι οτι τρακαρω και αλλα τετοια ευχαριστα πηγα και σε χαρτοριχτρα με υπνοτησε και μου πε οτι θα παρω sxv 550 και μετα με ρωταγε τι ειναι αυτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ένα όνειρο που επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Συνήθως όταν είμαι πιεσμένος/αγχωμένος.

Το σενάριο πάντα παραπλήσιο, με αλλαγές σε μη ουσιώδη τμήματα.

Υποτίθεται πως είμαι καβάλα στην αγαπημένη μου, επιστρέφω από εκδρομή/βόλτα/πίστα, με τη στολή μου, με το κράνος μου, τα γάντια μου, τις μπότες μου.

Ετοιμοπόλεμος.

Συνήθως επιστρέφω από την Πατρών-Κορίνθου ή Ιτέα-Ναύπακτο και πλησιάζω την Πάτρα.

Μ' έναν μαγικό τρόπο, μεταφέρομαι Στην Γερμανού, ανηφορίζω προς Ταμπάχανα (για τους γνωρίζοντες).

Μόλις έχω περάσει το Αρχαίο Ωδείο, είμαι πολύ χαρούμενος, το μηχανάκι δουλεύει ρολόι, ο καιρός είναι τέζα, η κίνηση ελάχιστη.

Χαϊδεύω το γκάζι με 3η, με το που περνάω την Λόντου, το μηχανάκι κλασικά χαζοσπινάρει με ένα γλυκό δίπλωμα, εγώ με το ανάποδό μου διορθώνω απαλά και....βγαίνει δεξιά, από την Μπουκαούρη, ασημί Octavia ασάλιωτο!!!!!!

.....Το βρίσκω στην πόρτα του οδηγού, με ένα ανατριχιαστικό μππαααααμμμμμμμ, πετάω στον αέρα προς τις κολώνες του νεοκλασικού και.......ξυπνάω.

Με εκείνο το απότομο τράνταγμα που κάνει το σώμα όταν μερικές φορές μας παίρνει ο ύπνος και βλέπουμε πως πάμε να πέσουμε στον γκρεμό!!

Εκείνο το αααααππππ, που σπρώχνει το σώμα προς τα πίσω.....

Τα τελευταία μέτρα της διαδρομής είναι αυτά: http://goo.gl/maps/RgKI7

Η κολώνα του νεοκλασικού είναι εκείνη πίσω από την κόκκινη έλλειψη/κύκλο, ο δρόμος στο πρώτο πλάνο είναι ο δρόμος κίνησής μου (Γερμανού) και ο κάθετος δρόμος μετά το Passat και το DR650RSE είναι η Μπουκαούρη!!

Η ώρα μηδέν του ονείρου!!!

dream_crash.jpg

Δεν ξέρω τι συμβαίνει μετά.

Είναι πάντα το ίδιο loop.

Και πάντα σταματά / παγώνει όταν πετάω προς την κολώνα, ένα κλικ μετά το μπππαααααμμμμμμμμ.

Μόλις ανατρίχιασα..... :pinch::pray::sweatdrop:

Αλήτη Ευγένιε!!! :beee:

Υ.Γ.: Με την μεγάλη μου, δεν ανεβαίνω από Γερμανού. Σχεδόν πάντα πάω από Γούναρη......Παράλληλη της Γερμανού.....Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε :sopase:

AXAXAXA! Στο χασάπικο του Φιλόπουλου πάνω πεφτεις ρε?? Είναι φιλαράκος! Θα του το πω να γελάσει! :D :D

Σου έχει στοιχειώσει τα όνειρα ο χασαπης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες