Jump to content
geokaf

Honda Cbf 125cc!!

Recommended Posts

Έγινε.Σε ευχαριστώ ρε φίλε για τον χρόνο σου και την βοήθεια.

Edit:Τελευταία ερώτηση,επειδή δεν το'πιασα 100% αυτό που είπες.Το λαδάκι το 15άρι,απλά το βάζω στην καθιερωμένη αλλαγή,αντί του 10; Σωστά; Δεν κάνω κάτι άλλο;

Τροποποιήθηκε από τον ΤάκηςΜπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σωστα ! Ακομα πιο σωστα βαλε και λιγη προφορτιση, ειδικα αν εχεις αρκετα χλμ και τα ελατηρια εχουν "κατσει" λιγο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστα ! Ακομα πιο σωστα βαλε και λιγη προφορτιση, ειδικα αν εχεις αρκετα χλμ και τα ελατηρια εχουν "κατσει" λιγο.

Να'σαι καλά φίλε μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως ακριβώς τα λέει ο boldor είναι

Τα ρουλεμάν τα άλλαξα πριν 5000 χλμ περίπου (εντός εγγύησης) το καταλαβαίνεις ότι θέλει αλλαγή από το τζόγο και το γκαπ γκαπ που κάνει το τιμόνι σε κάθε φρενάρισμα(τουλάχιστον εγώ έτσι το κατάλαβα)

Για το λάδι μπροστά άμα τα αλλάξεις θα δεις διαφορά στην συμπεριφορά του μπρος το καλύτερο(δεν το έχω κάνει ακόμα και είναι στα σχέδια)

Για την προ φόρτιση πήγαινε να στο αλλάξουν κάνε μια βόλτα 5-10 χλμ πήγαινε να στο ξανά αλλάξουν και έτσι θα δεις πιο σου ταιριάζει καλύτερα!

Άμα τα κάνεις και τα 2 και βάλεις και λάστιχα τις προκοπής θα είναι σαν να καβαλάς καινούρια μοτοσυκλέτα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οποιος σιμπιεφας και μη, αν θελει μπορει να μπει στο facebook σε ενα group που εφτιαξαν κατι παιδια, με σκοπο να γνωριστουμε η και να παμε καμια βολτα η σιμπιεφαδες της ελλαδας.η σελιδα ειναι cbf 125 HELLAS group

Υ.Γ απο εβδομδα ερχετε μεγαλο σερβις με λαδακι.μπουζακι ιριδιου. Ρυθμισμα βαλβιδων και θα μπει και το γραναζακι το 15 να δουμε τις διαφορες..οποτε μετα απο μερικα χιλιομετρα που θα εχω αποκτησει αποψη θα πεσει ενημερωση..φτασαμε τα 15000χλμ :)

Τροποποιήθηκε από τον geokaf

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχοντας 15000 πάρα κάτι έκανα το μεγάλο σέρβις (λάδια,μπουζί,ρυθμισμένα βαλβίδων) και έβαλα και ένα δόντι μικρότερο γραναζάκι μπροστά)

και δανείστηκα μια κάμερα από τον geochris994 για να δω την διαφορά στα 0-110..οι αλλαγές είναι στον κόφτη για δω που ακριβώς βαράει και για να δω την διάφορα από το μαμά γρανάζι, οπότε δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές αλλαγές, είμαι και δικάβαλος(σύνολο είμαστε 175 κιλά πάνω στο μικρό)

Υ.Γ για πείτε πως σας φαίνεται??εγώ νομίζω πάει καλά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μικρη διαφορα σε τι;; Σε κοφτες με το μαμα γραναζι η σε αρπαγμα με το μαμα γραναζι;; Γιατι σε σχεση με το μαμα ειναι η μερα με τηξ νυχτα..σε αρπαγμα..και σε κοφτες..μ κατεβααε καμια δεκαρια χιλιομετρα μονο στην δευτερα αλλα τοσα τριτη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο βίντεο που έστειλες οι κόφτες είναι σχεδόν ίδιοι,το ίδιο και η τελική,το ίδιο και ο χρόνος που πιάνεις τα 110,πάνω κάτω...βλέπω κάτι λάθος;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικο σου εχει 15αρι γραναζι..το ειχε βαλει ο προηγουμενος..με το μαμα εχει διαφορα..και τα 110 δεν ειναι η τελικη..εχω ακομα 20 χλμ μεχρι τον κοφτη..

Τροποποιήθηκε από τον geokaf

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο βίντεο που έστειλες το 1ο κομμάτι είναι με το 16άρι και το δεύτερο με το 15άρι.Σωστά κατάλαβα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πάντως μου βγάζει ακόμα αυτές τις ταχύτητες (με κάπου στα 10.000 χιλιόμετρα) :think:

http://www.mybike.gr/forums/topic/70869-βελτιωση-και-aftermarket-αξεσουαρ-σε-honda-cbf-125/?do=findComment&comment=1698486

To 15αρι μετράει πάντως.Δεν σκορτσάρει τόσο πολύ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο βίντεο που έστειλες το 1ο κομμάτι είναι με το 16άρι και το δεύτερο με το 15άρι.Σωστά κατάλαβα;

οχι ειναι και τα δυο με 15αρι..απο την ιδια μερα..με το 16αρι δεν εχω βιντεο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πένα ρε φίλε.Δεν το'χω ζορίσει πολύ το δικό μου,αλλά πάνω από 115 δεν έχει πάει ποτέ.Κόφτης 4ης τα 90 έτοιμο να διαλύσει.Του'χεις κάνει ωραία πραγματάκια εσύ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες κάθε πότε αλλάζετε λάδια και μπουζί; και τι μάρκα λάδια; μεγάλο σέρβις κάθε πότε; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπουζούκια εγώ αλλάζω κάθε 3 (9000 χλμ) σέρβις(περίπου) λάδια κάθε 3000 χλμ και βάζω τα bel-ray exp (15-50) και μεγάλο σέρβις που χρειάζεται όλα τα υπόλοιπα  συν ρυθμισμα βαλβίδων κάθε 12000χλμ :) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα μάγκες,ερώτηση:τι προυποθέτει το μεγάλο σέρβις; γιατί το manual δεν τα λέει και πολύ καλά.Τα φώτα σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω έκαμα ρυθμισμα βαλβιδων λαδακια μπουζακι..και ένα γενικό τσεκαρισμα(βιδες και τετοια)...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι δεν έχει κάτι από ότι ξερω..και γω το μεγάλο το έκανα στα 12..και ανά 12000 θα το κανω. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τιποτα φιλε μου!! αντε να κανονισουμε καμια βολτα με τα μικρα πριν χειμωνιασει και αρχισουν οι βροχεςςς???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα