Jump to content
ManosRS13

Εκπαιδευτης σκυλων

Recommended Posts

Παιδια εχουμε κανεναν συμφορουμιτη η' αν εχετε κανεναν γνωστο εκπαιδευτη σκυλων γιατι ενδιαφερομαι για την σκυλα μου??

Ευχαριστω προκαταβολικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πολύ γενική ερώτηση...

Τι σκύλος είναι και τι εκπαιδευτή ψάχνεις; Βασική υπακοή; φύλαξη; Προβλήματα συμπεριφοράς;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αmerican Pitbull Terrier 18 μηνων θηλυκο και ψαχνω βασικη υπακοη

εμενα βασικα με ακουει (οχι με την 1η κ αυτο ειναι που θελω να φτιαξω) αλλα π.χ τωρα εχω 1 μηνα σπασει το ποδι μου στην μπαλα κ βολτα την βγαζει η κοπελα μου της εχει βγαλει τον ομο απ το τραβηγμα κ γενικα δεν ακουει αλλους εκτος απ εμενα που κ εμενα αμα δεν ανεβασω τον τονο της φωνης μου δεν με ακουει παντα.

Ξυλο δεν της εχω ριξει ποτε μονο τιμωριες απ μικρη (π.χ μπορει να την αγνοουσα για 30 λεπτα η' να της επερνα το παιχνιδι της για 30 λεπτα)

Αυτα οτι αλλο θες ρωτα με.

Υ.Γ απλα θελω να εχω ενα σκυλο να ακουει με την μια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενας οποιοσδηποτε εκπαιδευτης ο οποιος ξερει την δουλεια του μπορει να το κανει αυτο

μην ξεχνας οτι στην ουσια εσενα θα εκπαιδευσει παρα τον σκυλο οποτε φτιαξε το ποδι και μετα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα πιτμουλ εκπαιδευονται ευκολα , αληθεια τι ειδος ειναι ? κάποιος πολυ σπουδαίος εκπαιδευτης απο Ιταλία μου είχε παει καποτε πως τα πιο εκπαιδεύσιμα σκυλιά ειναι τα Αμέρικαν Σταφορντσαιρ Τεριε. Την εκπαίδευση μπορείς να την κάνεις μόνος σου με υπομονή και επαναλήψεις. Και φυσικά καθημερινές υπενθυμίσεις εφ΄'όρου ζωής.

αν πάλι αποφασίσεις να την εκπαιδεύσεις σε επαγγελματία (πολύ λίγοι είναι ιεπαγγελματίες στο χώρο) έχε υπόψη σου πως θα σου φύγει ενα 600αρι για τη βασική και τα αποτελέσματα αμφίβολα.

Επίσης πρόσεχε πολύ , δεν την πας σε κανέναν που θα σου ζητήσει να του την αφήσεις εκει και να στην επιστρέψει εκπαιδευμένη. ΕΣΥ θα την πηγαίνεις καθημερινά και ΕΣΕΝΑ θα εκπαιδεύει.

Αυτά και καλή τύχη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

working devils στα καλυβια ειναι μια απο τις καλυτερες, αν διατίθεσαι να πληρώσεις στο προτείνω χωρις καμια επιφυλακη. η εκπαιδευτρια εκει γουσταρει και τα pitouρακια

Επίσης πρόσεχε πολύ , δεν την πας σε κανέναν που θα σου ζητήσει να του την αφήσεις εκει και να στην επιστρέψει εκπαιδευμένη. ΕΣΥ θα την πηγαίνεις καθημερινά και ΕΣΕΝΑ θα εκπαιδεύει.

εγω εχω ακουσει να γινεται και αυτο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν για να μαθαίνεις τα του χώρου. Το 90% των εκπαιδευτών ασχολούνται με 2 ειδών εκπαιδεύσεις , αυτές για τους «ψαγμένους» ημι-επαγγελματίες του χώρου ( ΒΗ – ΙΡΟ – ΕΔΑ – ΕΕΙΠ – ΕΒΥ) και για αυτές για τους ιδιώτες που παίρνουν ένα σκυλάκι οποιασδήποτε ράτσας και περιλαμβάνει βασική υπακοή, φύλαξη χώρου, σωματοφυλακή (αντίστοιχες τιμές 600 + 400 + 300).

Εγώ θα σου προτείνω το εξής. Υπάρχουν «παραρτήματα» ομίλων φυλών που ασχολούνται με την εκπαίδευση των σκύλων των μελών τους. Οι συμμετέχοντες έχουν γνώσεις (έχουν δώσει κατά καιρούς 600αρια) και έχουν επιλέξει κάποιον ή και κάποιους επαγγελματίες εκπαιδευτές για να τους επιβλέπουν και να τους καθοδηγούν στην εκπαίδευση που χρειάζεται ο καθένας. Αυτό συνήθως στοιχίζει περίπου 50 ευρώ το μήνα. Πήγαινε γράψου σε κάποιο και αξιολόγησε τους συμμετέχοντες και τα αποτελέσματα που θα δεις στα σκυλιά τους. ΕΑΝ μείνεις ικανοποιημένος και «πιάνουν» τα χέρια σου μείνε εκεί και θα δεις το σκύλο σου να πετάει. Εάν πάλι βαριέσαι να ασχοληθείς βρες τον εκπαιδευτή υπεύθυνο του παραρτήματος και κάνε του μια κατ’ιδίαν συμφωνία να σου εκπαιδεύσει το σκυλί.

ενδεικτικα σου αναφέρω παραρτήματα που έχω δεί να δουλεύουν σοβαρά

ΚΥΝΟΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ 95 ΚΑΜΑΤΕΡΟ 6944-837854 6947-192639

ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 16 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 22940-56420

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥΤΣΧΟΥΝΤ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 26 ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ 210-6204505 210-2430922

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ι.ΝΙΚΑ 14 ΑΧΑΡΝΑΙ 210-2311618 6944-329633

και καλή τύχη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eχεις ερθει στο καματερο?Οο

Βεβαια απο οτι εχω καταλαβει ο φιλος απο πανω θελει εκπαιδευση σε βασικη υπακοη(το να σε ακουει με την πρωτη ειναι θεμα σχεσης και εκπαιδευσης και δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη)

Τωρα

Λοιπόν για να μαθαίνεις τα του χώρου. Το 90% των εκπαιδευτών ασχολούνται με 2 ειδών εκπαιδεύσεις , αυτές για τους «ψαγμένους» ημι-επαγγελματίες του χώρου ( ΒΗ – ΙΡΟ – ΕΔΑ – ΕΕΙΠ – ΕΒΥ)

Αυτο που γραφεις ειναι κυνοαθλητισμος.... που μπορει ο οποιοσδηποτε να ασχοληθει,να προπονηθει και να συμμεταχει αν θελει σε εξετασεις που γινονται καθε 2-3 μηνες ...εγω το κανω σαν χομπυ,να περναω καλα με τον σκυλο μου.(φυσικα και δυναμωνει την σχεση και το επιπεδο υπακοης)

Τα παραπανω που εγραψες ειναι ομιλοι εργασιας που αμφιβαλω αν ειναι εν ενεργεια.....

Αυτο που θελω να πω ειναι: αλλο εκπαιδευση βασικης υπακοης και αλλο εκπαιδευση αγωνιστικης υπακοης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα!

Μιας που ασχολούμαι με την κυνολογία και με σκυλιά εργασίας η συμβουλή μου είναι να βρεις εκπαιδευτή που κατεβαίνει σε εξετάσεις εργασίας!

Τα BH - EBY - IPO κτλ δεν είναι καθόλου για επαγγελματίς και ψαγμένους. Απλώς υπάρχουν εκπαιδευτές σωστοί που θα χτίσουν έναν σκύλο και εκπαιδευτές που απλά θα σου μάθουν να του μάθεις κάποιες εντολές!

Οι "ψαγμένοι" όπως ειπώθηκε πιο πάνω πέρα από το ότι το έργο τους κρίνεται στις εξετάσεις διαθέτουν εμπειρία, σωστό χειρισμό και τεχνικές.

Δεν θέλω να διαχωρίσω έτσι τους εκπαιδευτές, αλλά έχω χορτάσει να βλέπω δουλειές πασαλλείματα...

Εγώ αυτόν που έχω ξεχωρίσει από νότιο Ελλάδα για τις πολύ καλά δομημένες δουλειές του είναι ο Βαγγέλης Μαστής(BarkingStars) από την Ναύπλιο!Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια για Βοηθός Καθηκόντων Προστασίας(ερεθιστής-decoy) όπου μιλούσε ο ίδιος και μπορώ να πω ότι οι τεχνικές τις οποίες αναπτύσσει είναι πολύ καλά δομημένες!Τολμώ να πω ότι οι τεχνικές του βαδίζουν και είναι ίδιες με τις τεχνικές 2 μεγάλων ευρωπαίων εκπαιδευτών, του Bart Bellon και του Ivan Balabanov.

'Ενας ακόμη εκπαιδευτής-εκτροφέας που θα σου πρότεινα είναι ο Νίκος Κορόβεσης(Hundesport Club) καθώς και τα παιδιά από τον Κυναθλητισμό Καματερού!

Για ό,τι άλλο θέλεις εδώ θα είμαστε να συζητήσουμε!

Κάτι τέλευταίο που έχω να σου πω είναι ότι αν θέλεις να ασχοληθείς με σοβαρή εκπαίδευση θα πρέπει να αποβάλλεις κάθε είδους στερεοτυπίες που πιθανόν έχεις για σκυλιά και για μέχρι πρότεινος μεθόδους εκπαίδευσης! Ακόμα λοιπόν και αν θέλεις να δουλέψεις τον σκύλο σου στην Βασική Υπακοή θα πρέπει να ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ εσύ ο ίδιος! Δεν είναι απλά πράγματα, απαιτείται πρόγραμμα, πειθαρχία και συγκέντρωση!

Αν και ο σκύλος σουθ διαθέτει μυαλό και σωστή χαρακτηροδομή τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά, όχι γιατί θα έχει μάθει 4-5 εντολές, αλλά γιατί θα ανακαλύψεις έναν καινούργιο κόσμο...

Ο zouzounos είναι στον Κυναθλητισμό Καματερού, μπορεί να σε κατατοπίσει καλύτερα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eχεις ερθει στο καματερο?Οο

Βεβαια απο οτι εχω καταλαβει ο φιλος απο πανω θελει εκπαιδευση σε βασικη υπακοη(το να σε ακουει με την πρωτη ειναι θεμα σχεσης και εκπαιδευσης και δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη)

Τωρα

Αυτο που γραφεις ειναι κυνοαθλητισμος.... που μπορει ο οποιοσδηποτε να ασχοληθει,να προπονηθει και να συμμεταχει αν θελει σε εξετασεις που γινονται καθε 2-3 μηνες ...εγω το κανω σαν χομπυ,να περναω καλα με τον σκυλο μου.(φυσικα και δυναμωνει την σχεση και το επιπεδο υπακοης)

Τα παραπανω που εγραψες ειναι ομιλοι εργασιας που αμφιβαλω αν ειναι εν ενεργεια.....

Αυτο που θελω να πω ειναι: αλλο εκπαιδευση βασικης υπακοης και αλλο εκπαιδευση αγωνιστικης υπακοης.

Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες σας κ το ενδιαφερον σας

Ναι βασικη υπακοη θελω να κανω απ χρονο και διαθεση εγω αλλο τιποτα θα κανω οτι περναει απ το χερι μου ωστε να βοηθησω να γινει σωστη δουλεια!!! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η συμβουλή μου είναι να βρεις εκπαιδευτή που κατεβαίνει σε εξετάσεις εργασίας!

+1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ zouzounos ναι φίλε απο την ιδρυσή του, σταμάτησα λόγω απαγόρευσης κοψίματος, αλλά έχω παρακολουθήσει και σοβαρά σεμινάρια ξένων απο το 90 μέχρι και τώρα. Πασιαρέλι, Φούκς, Κούμπα, Ντονίνι και τώρα τελευταια 5 χρόνια Ντάβιντε.

Έχω πάρει 3 IPO1 με 12 απόπειρες, 5 BH με 6 απόπειρες, 1 ΖΤΡ στο εξωτερικό 7 TOC με 9 απόπειρες, έχω ΕΒΥ ΕΔΑ και 2 AdPr

@st3lios φίλε μου θα δεις σε μερικά χρόνια πως θα συμφωνήσεις μαζί μου όταν πας "νέο" στο χώρο για να εμπλακεί με τα "δικά" μας στο 70% των πριπτώσεων ή θα απογοητευθεί ή θα νομίζει πως το ΕΒΥ μπορεί να το εκτελέσει στο δρόμο και θα αφήσει κατά 99% το σκυλί λυτό έξω. Σκέψου οι «ψαγμένοι» θα έχουν πάρει και ζώο εργαλείο από συγκεκριμένες γραμμές, ο νέος θα έχει πάρει ένα απλά καθαρόαιμο σκυλί τις περισσότερες φορές από το γνωστό κολαστήριο αλυσίδα σούπερ μάρκετ

φυσικα φιλικά και προς τους 2 σας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα