BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 Κοσμά ούτε καν ... δεν μπαίνω σε διαδικασία να σκάσω μύτη με αδιάβροχο παντελόνι και να κάθομαι να το βγάζω να το τυλίγω κτλπ ... χωρια οτι βαριεμαι ολη την μανουρα! Το αδιαβροχο παντελονι δεν με καιει και τοσο εξαλλου αμα ριχνει καρεκλες με το αμαξι πηγαινω στη δουλεια ετσι κι αλλιως, για τα ποδια εψαχνα κατι γιατι ακομα και να εχει σταματησει να βρεχει, μεχρι να φτασω οπου ειναι να φτασω υπαρχουν πολλες υπερ-λακουβες γεματες με νερο και πολλα αμαξια που μπορει να σε βρεξουν .... Το παντελονι και να βραχει θα στεγνωσει και με τον αερα πανω στη μηχανη κτλπ, το θεμα ειναι μην βραχει η καλτσα γτ αμα βραχει , γάμα τα .... Πάνο σε πληροφορώ ότι το πήρα για να μένω στεγνός όταν βρέχει, αλλά κατέληξα να το φοράω και όταν έχει σταματήσει η βροχή αλλά δεν έχουν στεγνώσει ακόμα οι δρόμοι, για να μη λερώνουν τα ρούχα μου. Φαντάζομαι έχεις δει τι μπίχλα κολλάει στο μηχανάκι σου μετά από βροχή. Ξέρεις ότι κινούμαι 99% εντός πολης, συνήθως από γειτονιά μας προς κέντρο και πισω. Πρόσεξε καμιά φορά αν σε πιάσει το φανάρι να δεις πώς αφρίζει το νερό που κατεβαίνει από την κατηφόρα της Νεάπολης (διασταύρωση της Λαγκαδα στην αρχή του στρατοπέδου). Δεν είναι απλό νερό της βροχής, είναι βρωμόνερα που κουβαλάνε λάδια, ντίζελ, σκόνη, χώμα, λάστιχο και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Αυτό συμβαίνει παντού, απλά εκεί φαίνεται πολύ γιατί είναι συνδιασμός αρκετού νερού που κατεβαίνει από πάνω και έχει και λακουβίτσες για να μαζευτεί και το βλέπεις. Μια φορά με έπιασε βροχή επιστρέφοντας σπίτι και φορούσα sneakers (αυτά τα σκεϊτάδικου τύπου), πέρασα και 2-3 καλές λακούβες, έχω και τα mutant πάνω που διώχνουν πολύ νερό, ήρθε και μούσκεψε όλο το παπούτσι (το αδιάβροχο παντελόνι ευτυχώς το φορούσα). Με το που έφτασα σπίτι τα άφησα στο μπαλκόνι να στεγνώσουν και λέω θα είναι κομπλέ. Την επόμενη μέρα είχε και ήλιο, στεγνά τα παπούτσια, πάω να τα πάρω και μύριζαν σαν ψοφίμι από τα βρωμόνερα, αναγκάστηκα να τα πλύνω με απορρυπαντικό. Πλέον η μόνη περίπτωση να μη φορέσω αδιάβροχο και μποτάκι (έστω απλό τύπου timberland) είναι σε πολύ κοντινή διαδρομή (κοντινή = πάω πλατεία για καφέ που είναι 2 φανάρια δρόμος με 40 στο κοντέρ) ή αν επιστρέφω σπίτι και έχω σκοπό να βάλω έτσι κι αλλιώς το τζιν για πλύσιμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα φοράω γιατί το αδιάβροχο δεν ποτίζει, όλη η υγρασία (και μαζί η βρωμιά) μένει στην επιφάνεια, μόλις φτάσεις σπίτι το σαπουνίζεις εξωτερικά με ένα σφουγγαράκι και είσαι κύριος. Σκέψου τώρα ότι πας για δουλειά με απλό παντελόνι και όλη αυτή η μπίχλα πέφτει πάνω σου, στεγνώνει πάνω σου, ποτίζει και βρωμάς σαν κουφάρι αρουραίου, ε δε λέει :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 Nαι σε αυτο εχεις δίκαιο. Πφφφ δεν ξέρω τι να κάνω.... Θα φοράω το αδιάβροχο κάτω απο το παντελόνι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες