Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 πολυ ωραιο σκηνικο το παραπανω και αν δεν ημουν αθηνα για δουλειες ειχα ψηθει πολυ να σκασω. παμε τωρα σε μια ερωτησης.. το λοιπον...τι κανει καποιος που εχει κανα 40αρια και βαλε στατικα μοντελα αεροσκαφων και αρματων WWII θεματος κυριως και δεν υπαρχει χωρος ουτε για ενα ακομα.? βασικα λογο χρονου ειχα σταματησει να ασχολουμαι καποια χρονια πριν αλλα τα εχω κρατησει ολα γιατι εχουν καποια αξια για μενα..δε τα βλεπω σα playmobil δλδ να τα χαρισω η να τα πεταξω... αυτη τη στιγμη ειναι σε 2 μεγαλα ραφια dexion στην αποθηκη και σκονιζονται,καταλαμβανωντας το χωρο αυτο. αφοτου ομως αρχισα να οργανωνω το χωρο για να γινει γκαραζ-ψιλοσυνεργειοεργαστηριο χρειαζομαι οπωσδηποτε το χωρο αυτο... και τωρα?μετα το λυκειο τι? βοηθατε χριστιανοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 φτιάξε την καλύτερη διακόσμηση / το καλύτερο ντεκόρ !!! : ράφι από πλεξιγκλάς περιμετρικά του χώρου στο ύψος της οροφής με κρυφό φωτισμό (από ledάκια για να μην λιώσουν) το κάθε ένα σε δικό του κουτί που θα μπορείς να αφαιρείς ξεχωριστά για επισκευή και κλειδαριά σε κάθε έκθεμα ώστε να ανοίγεις και να αφαιρείς τη σκόνη το κάθε "έκθεμα" σε τριγωνική κεκλιμένη βάση (από πλεξιγκλάς κι αυτή) ώστε να είναι σε σωστή γωνία θέασης από το πάτωμα :punk: :punk: ----- "πέτα" κι ένα μπαράκι σε μια γωνιά μετά και κόβε εισιτήρια !!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 δεύτερη ιδέα να φτιάξεις γερούς πάγκους εργασίας όπου από κάτω σαν ντεκόρ θα σφηνώσεις τα εκθέματα (και πάλι σε κουτάκια πλεξιγκλάς με φωτισμό), να φαίνονται στους απ' έξω του πάγκου, ενώ εσύ στην από μέσα μεριά θα έχεις βάλει τα ράφια / συρτάρια σου !!!====== προτιμώ την 1η λύση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 Δύσκολα νομίζω θα κάνω κάτι περισσότερο σε αυτό: Για την ιστορία, πρόκειται για αιχμαλωτισμένο βρετανικό άρμα, το οποίο, μαζί με αρκετά άλλα, πήγε στη Γερμανία, έφαγε κάποιες αλλαγές και βελτιώσεις από τους Γερμανούς, έδρασε στο ανατολικό μέτωπο και φυσικά δεν επιβίωσε κανένα! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 Γεια στα χερια σου......πολυ καλη δουλεια και σιγουρα θα ηθελε πολλες ωρες και υπομονη ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 Ψαχνοντας ιδιαιτερες περιπτωσεις μοντελισμου, βρηκα αυτους, που κανουν μοντελακια με KFix υλικο (που ειναι σαντουιτς χαρτονι και foam) ειναι πανφθηνα και μαλιστα τα δοκιμαζουν κι ολας και πετανε καταπληκτικα! Εχω σκαλωσει ασχημα με τα βιντεακια τους. Αξιζει να τους δειτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 Μικρός έκανα μοντέλα αυτοκινήτων και πλοίων, άλλα χάθηκαν και άλλα έσπασαν στις πολλές μετακομίσειςΑργότερα αγόραζα μοντέλα για να τα φτιάξω όταν θα είχα τον χρόνο............Τώρα που έχω τον χρόνο, έχω και πρεσβυωπία............. Και έτσι έχω άθικτα στα κουτιά τους μερικά όμορφα μοντέλα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 Γεια στα χερια σου......πολυ καλη δουλεια και σιγουρα θα ηθελε πολλες ωρες και υπομονη ε? Λίγο η δουλειά, λίγο η δυσκολία του κιτ, μου πήρε λίγο καιρό να το τελειώσω. Από τις 21 Μάη το παλεύω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sandstorm 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 μήπως ξέρει κάποιος τι υλικό να χρησιμοποιήσω για να φτιάξω μοντέλο από καράβι ?? έχω σκαλώσει και θέλω να το κάνω μοντελάκι...έχω και τα σχέδια του θα το κάνωωωωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 Μικρός έκανα μοντέλα αυτοκινήτων και πλοίων, άλλα χάθηκαν και άλλα έσπασαν στις πολλές μετακομίσειςΑργότερα αγόραζα μοντέλα για να τα φτιάξω όταν θα είχα τον χρόνο............Τώρα που έχω τον χρόνο, έχω και πρεσβυωπία............. Και έτσι έχω άθικτα στα κουτιά τους μερικά όμορφα μοντέλα Εχεις την 916 της protar σε 1:9;;;;;;;;;;;; Δεν ξερεις ποσο καιρο το εψαχνα!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 Εχεις την 916 της protar σε 1:9;;;;;;;;;;;; Δεν ξερεις ποσο καιρο το εψαχνα!!!!!!! Oh, yes...................... Αγορασμένο από το No Limits το 1996................. Και σαν γνήσιο Ιταλικό, τα μεταλλικά του μέρη (παρά το ότι είναι ακόμη σφραγισμένα στα σακουλάκια τους) έχουν μια επιφανειακή οξείδωση............. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 Μικρός έκανα μοντέλα αυτοκινήτων και πλοίων, άλλα χάθηκαν και άλλα έσπασαν στις πολλές μετακομίσειςΑργότερα αγόραζα μοντέλα για να τα φτιάξω όταν θα είχα τον χρόνο............Τώρα που έχω τον χρόνο, έχω και πρεσβυωπία............. Και έτσι έχω άθικτα στα κουτιά τους μερικά όμορφα μοντέλα To cb και το XX,πολύ ωραία θα είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 OFF / ON topic: http://www.gameslife.gr/cosplay-corp-mia-elliniki-etaireia-cosplay-60860 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 καλή φάση, αλλά δεν θα το έλεγα μοντελισμό! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Ορμώμενος από αυτή τη φωτογραφία και σε συνδυασμό ένα μοντελάκι που επέζησε από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου (1998 δλδ), δημιούργησα αυτό εδώ: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vardis 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αργότερα αγόραζα μοντέλα για να τα φτιάξω όταν θα είχα τον χρόνο............Τώρα που έχω τον χρόνο, έχω και πρεσβυωπία............. Και έτσι έχω άθικτα στα κουτιά τους μερικά όμορφα μοντέλα Με αφορμή τα παραπάνω του Παναγιώτη και κυρίως το κόκκινο, έχει κάποιος καμιά ιδέα που θα βρω επιτραπέζιο μεγενθυτικό φακό σε καλή τιμή; Εχω καβάτζα ένα vfr 750 (7.500 δραχμές παρακαλώ) και στο νετ βρήκα κάτι τιμές φωτιά για φακούς! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2015 από τον vardis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες