Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Εκει που σου εχουν βγει τα ματια για να πετυχεις μια πανοπλια, μια δερματινη θηκουλα και καμια λεπτομερια στο προσωπο, πας να ξεκουραστεις λιγακι και να χαζεψεις σε κανα φορουμ.. και σκας πανω εδω: Γαμω το κερατο μου θα φαω τα πινελα μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Άστα και εγώ τα ίδια παθαίνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Τελείωσε ο Τίγρης... ... και άρχισε ο κυνηγός Πάνθηρας! Έχω κολλήσει λίγο γιατί οι ερπύστριες είναι κομμάτι κομμάτι και θέλουν και τρελλό καθάρισμα για να κολλήσει το καθε κομμάτι μεταξύ του! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 ετοιμαζετε και το δικο μου panhter της AIRFIX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Σε τι κλίμακα?Airfix και άρμα, μάλλον για 1/72 το κόβω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Σε τι κλίμακα?Airfix και άρμα, μάλλον για 1/72 το κόβω! κοντα εισαι 1/76 http://www.google.gr/imgres?q=airfix+panther+tank&um=1&hl=el&sa=N&biw=1680&bih=920&tbm=isch&tbnid=jc9uRU7vHwSzYM:&imgrefurl=http://www.modelsforsale.com/catalog/modelkits.php%3Fmanufacturers_id%3D13503%253Fairfix%26sort%3D3a%26page%3D17&docid=Wt9_4A7uR4dtVM&imgurl=http://www.modelsforsale.com/listphotos/AA01302.jpg&w=720&h=540&ei=Yhy-T6iOBvD14QSimLR1&zoom=1&iact=hc&vpx=350&vpy=148&dur=246&hovh=194&hovw=259&tx=111&ty=86&sig=103951831728052294363&page=1&tbnh=131&tbnw=175&start=0&ndsp=40&ved=1t:429,r:1,s:0,i:70 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2012 Εδώ έχω τελειώσει τις ερπύστριες της μια πλευράς: Και εδώ είναι ίσως η πρώτη μου προσπάθεια που χρησιμοποιώ υλικά που είχα στο σπίτι μου για να βελτιώσω κάποιο μοντέλο: Τούλι από μπομπονιέρα του γάμου μου! Είχα ένα θέμα πώς θα κόψω τα στρογγυλά κομμάτια και η λύση ήρθε από την τάπα που έχουν μέσα τα μπουκαλάκια στα thinner της Gunze αφού η περίμετρος τους ήταν ακριβώς ίδια, οπότε έκοψα γύρω-γύρω και voila! Μου ξέφυγε λίγο το πάνω αριστερά κομμάτι και το κάτω δεξιά μου βρήκε λίγε πιο κοντό, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστιμένος. Και εδώ είναι στο σημείο που έχω φτάσει: Δυστυχώς, οι τροχοί είχαν αρκετό τζόγο στους άξονες, οπότε αναγκάστηκα να τους κολλήσω για να μπορέσω να περάσω τις ερπύστριες. Δεν είναι και κάτι τραγικό, απλά θα πρέπει να προσέξω λίγο περισσότερο στο βάψιμο. Ένα άλλο τεράστιο θέμα που έχω, είναι οι κάνες των πυροβόλων. Στον Τίγρη φαίνεται η χωρίστρα και με χαλάει ανελέητα. Στο jagdpanther νομίζω πως το αντιμετώπισα καλύτερα το θέμα με στόκο και τρίψιμο, αλλά πραγματικά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να επενδύσω σε μεταλλικές κάνες. Αύριο έχει σκίαση και ίσως περάσω και το βασικό χρώμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Base Coat (έχει γίνει και pre-shading) Και μασκάρισμα εν όψει του βαψίματος της παραλλαγής Παραλλαγή: Μένουν οι λεπτομέρειες, φθορές και παλαίωση 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Ωραιο το κολπακι με τη μπομπονιερα! Αυτο το τριπακι των μικρολεπτομεριων ειναι η πεμπτουσια του μοντελισμου :D (και η καταστροφη των νευρων μας αλλα νταξ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Τέλος και αυτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 ωραίος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πως και δεν "κάπνισες" και την φλογοκρύπτη ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Οι γερμανοί χρησιμοποιούσαν άκαπνη πυρίτιδα και αν είχαν κάπνα οι κάνες, ήταν ανεπαίσθητη. Γενικώς είναι θέμα που σηκώνει πολύ κουβέντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Οταν πλησιαζει απειλητικα η εξεταστικη ξαναπιανεις τα χομπυ σου.. Μου βγηκαν τα ματια, εχει λιγη δουλιτσα ακομα, αλλα κερδισε ενα painting challenge σε ενα φορουμ απ΄το πουθενα και το καταχαρηκα.. Σαμ απ΄τον αρχοντα, σε κοντα στα 20mm 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 συγχαρητήρια για την επιτυχία και μπράβο για την καλή δουλειά !! (μετά το "like" να πω και την εξυπνάδα μου...: δεν βάζεις και λίγα βρύα κάτω ?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 συγχαρητήρια για την επιτυχία και μπράβο για την καλή δουλειά !! (μετά το "like" να πω και την εξυπνάδα μου...: δεν βάζεις και λίγα βρύα κάτω ?) ευχαριστω πολυ! δυστυχως δεν εχω καθολου τετοια παπαρακια που βαζουν για βλαστηση.. πρεπει κατι που να μοιαζει με ξερο ή να σκαλισω τιποτα.. υποτιθεται οτι ειναι απ΄τη φαση που ανεβαινει μονος στην Κιριθ Ούνγκολ (ή καπως ετσι) για να σωσει τον αλλο το φλωρο που ειναι αιχμαλωτος :P φαντασου 10 λεπτα πριν κλεισει το deadline ειχα παρει PVA κολλα και χωμα απ΄το δρομο εξω απ΄το σπιτι μου για να την φτιαξω και τα φυσαγα να στεγνωσουν για να τα βαψω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) όχι να κολλήσεις πρόσθετο / έξτρα... μιλάω για βαφή με 1τρίχα λίγο εδώ κι εκεί, σε αρμούς και σε πλευρές από τούβλα - πάντα από την ίδια πλευρά στα τούβλα όπως στη φύση λόγο του ήλιου... όπως όταν έχει βραχεί το έδαφος από βροχές και βλέπεις λίγο να ξεφυτρώνει δειλά-δειλά...... (όπως είπα και πριν όμως, απλά πετάω εξυπνάδες..... άσ' το όπως είναι - είναι τέλειο !!! μην κάνεις καμιά στραβή πινελιά και με βρίζεις μέρα-νύχτα μετά ) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 14 , 2012 από τον originalksd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 όχι να κολλήσεις πρόσθετο / έξτρα... μιλάω για βαφή με 1τρίχα λίγο εδώ κι εκεί, σε αρμούς και σε πλευρές από τούβλα - πάντα από την ίδια πλευρά στα τούβλα όπως στη φύση λόγο του ήλιου... όπως όταν έχει βραχεί το έδαφος από βροχές και βλέπεις λίγο να ξεφυτρώνει δειλά-δειλά...... (όπως είπα και πριν όμως, απλά πετάω εξυπνάδες..... άσ' το όπως είναι - είναι τέλειο !!! μην κάνεις καμιά στραβή πινελιά και με βρίζεις μέρα-νύχτα μετά ) Aπλά επειδή είναι μέσα στη Μόρντορ,δεν έχω βλάστηση...Ούτε 5 τούφες χόρτο. Πολύ καλή δουλειά whatevier!Μπράβο για τις σκιές και τα στεγνά πινέλα,και ειδικά για το πρόσωπο(εγώ ποτέ δεν το χα)! Είχες και θεματικό στρατό μήπως?Γενικά έπαιζες?? Και μιας και άνοιξε θέμα που αφορά και το Lord θα βρω και γω κάτι απομεινάρια που έχουν μείνει στο σπίτι και θα ποστάρω στο εγγύς μέλλον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καπου στο 2002? ειχα ξεκινησει με εκεινα τα περιοδικα της De Agostini.. Ειχα καμια 15αρια τευχη και τα χριστουγεννα μου ειχαν παρει δωρο οι δικοι μου ενα σετακι με φιγουρες και τα βιβλια κανονων.. ασχοληθηκα κανα χρονο και τα παρατησα.. Παιζαμε με κατι φιλους μικρα (skirmish) παιχνιδια μιας και δεν ειχα τοτε τοσες πολλες μινιατουρες.. αντε μαξ 20vs20 να φταναμε.. Φετος ανακαλυψα οτι στο ebay μπορεις να αγορασεις στρατους ολοκληρους σε πολυ κομπλε τιμες, πηρα μερικα πινελα/μπογιες και μαστορευω καμια ωριτσα τη μερα στις διακοπες.. Πιο πολυ ωρα τρωω να διαβαζω αρθρα παρα να βαφω προς το παρων, αλλα βοηθανε πολυ.. Περισσοτερο μαρεσει η χομπιτστικη πλευρα και θελω να φτιαξω καμια βινιετα και γενικα diplay κομματια.. για κανα δωρακι ειναι ωραια φαση.. Παντως και το επιτραπεζιο ειναι πολυ καλο αμα βρεις παρεα, εχει αρκετη στρατηγικη, πεφτει και αρκετος χαβαλες.. φευγανε χειροτερα καντηλια απ΄το προ οταν επαιζα πριν κανα μηνα.. γ@μημενα ζαρια Για ποσταρε και εσυ να παλιμπαιδισουμε ολοι μαζι @original: για τη βαση που λες δεν το πολυψυρισα το θεμα γιατι δεν προλαβαινα, κανονικα τον ηθελα να ανεβαινει τα σκαλια στη φαση που καθαριζει 2-3 ορκς φωναζοντας for shire, αλλα απλα σκαλισα κατι σαν δρομακι και κολλησα αμμο γυρω γυρω.. αμα εχεις καμια εικονα για αυτο που σκεφτεσαι στειλε :D εδιτ: πρωτη φορα δοκιμασα να βαψω ματια/προσωπο της προκοπης.. http://tutofig.com/ εδω περα εχω βρει απειρα tutorials, γενικα μεγαλο πραγμα το ιντερνετ, τοτε πιτσιρικας ολο πειραματιζομουν και ολο σκατα τα εκανα :P Τροποποιήθηκε Αύγουστος 14 , 2012 από τον Whatevier Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 http://www.youtube.com/watch?v=AU1_Fi92gcY&list=FL_nZmIKc9Ci2uoxdga6ipNg&index=7&feature=plcp χασιμο τελειως... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 μαεστρος το παληκαρι.. οταν ειχα πρωτοδοκιμασει weathering αναγκαστηκα να ξεβαψω ολο το μοντελο τοσο σκατα που το ειχα κανει το καινουριο παπαριστηρι που δουλευω, παλι στα 28mm.. aragorn on weathertop, πρωτη προσπαθεια σε OSL (object source lightning) τεχνητη πηγη φωτός δηλαδη (ο πυρσος) ειμαι σιγουρος οτι σε καποια φαση θα γινει η πατατια αλλα για πειραματισμο πηγαιναμε.. ειδωμεν.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 πάω να μοντελάρω γιατί ο βασιλιάς τίγρης έχει μείνει στη μέση εδώ και καιρό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 παίδες εγώ φτιάχνω ενα γερμανικο αμφιβιο lws 1/35.αν το τελειώσω,θα σας ανεβάσω φωτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 O Βασιλιάς Τίγρης παίρνει μορφή σιγά-σιγά... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 να στρατοκαυλιασω λιγακι περιμενουμε να το δουμε ετοιμο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Μετά από καιρό, κάθισα και έκανα αρκετή δουλειά, άπλωσα το zimmerit (ειδική αντιμαγνητική πάστα που έβαζαν οι Γερμανοί στα άρματα τους). Και φωτογραφίες από διάφορα στάδια του απλώματος: Το πίσω μέρος με δυσκόλεψε, γιατί πρώτα κόλλησα τα κομμάτια και μετά άπλωσα το ζιμμεριτ. Δεν έχω τελειώσει ακόμα, σε κάποια σημεία θα κάνω φθορές, οι οποίες γίνονται εύκολα, αφού ο πηλός σπάει πολύ ελεγχόμενα, ειδικά σε γωνίες και άκρες. Αυτά προς το παρόν, το επόμενο στάδιο είναι να κάνω κάποιες φθορές στο ζιμμεριτ, να το ξύσω λίγο με γυαλόχαρτο να καθαριστούν λίγο οι επιφάνειες από περισσεύματα και να δέχει πιο καλά με το πήγα και μετά αστάρωμα. Τώρα που τελείωσα και από τη βραδυνή δουλειά, θα έχω και περισσότερο χρόνο, για περισσότερη δουλειά στον Βασιλιά Τίγρη! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες