gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Νιάου !!!! ΥΓ Πλάκα κάνω του γείτονα είναι :P Ok....μάλλον αυτή είναι η λύση για όσους κοτεύουν να πάνε στη Βουλή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Νιάου !!!! ΥΓ Πλάκα κάνω του γείτονα είναι :P πες του να του πεταξει και 2 moki 400αρες πανω να ξυριζει το εργαλειο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 όχι δεν είναι δικό μου....θα το ήθελα αλλά....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Με αυτό πετάς και εσύ πάνω μαζί του... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Εχω ενα Centurion Shot '73 της AFV κι ενα Magach6 MEM(1:35) που τα ειχα πιασει πριν κανα 3άρι χρονια και περιμενουν ακομα.. Σκεφτομαι να τα ξαναπιασω μετα απο 10 χρονια απραξιας.. Idf rules σε οτι αφορα τα αρματα 1:35 , εχουν πολλεεες μοντες , ορεξη να'χεις να βρωμιζεις..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) θέλω να κάνω δώρο σε κάποιο φίλο, μπορείτε να μου υποδείξετε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα ή μέσω νετ για αγορά; ευχαριστώ :) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 25 , 2012 από τον slaine Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Αν περασεις απο κεντρο τοτε πηγαινε στην Ιπποκρατους , Ιπποκρατους και Βαλτετσιου , εχει γυρω στα 4-5 μαγαζια εκει , θα βρεις οτι θελεις Plastimodelismo , Καλφακης , Fasma models ειναι μερικα απο τα πιο γνωστα μαγαζια που θα βρεις εκει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 ρε συ σμια,οταν λες μοντες,τι ακριβως εννοεις γιατι εχω φτιαξει κ εγω 3-4 αρματα και κανα 2 humvee αλλα μοντες???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 ρε συ σμια,οταν λες μοντες,τι ακριβως εννοεις γιατι εχω φτιαξει κ εγω 3-4 αρματα και κανα 2 humvee αλλα μοντες???? Προσθηκη διαφορων λεπτομεριων που δεν υπαρχουν , βελτιωση καποιον σημειων που ειτε δεν υπαρχουν ή ειναι καπως λαθος απο το εργοστασιο κ.α τετοια . Π.χ πριν 10 χρονια οποιος ηθελε να φτιαξει ενα Centurion της idf με τον ντιζελοκινητηρα επρεπε να το κανει σχεδον απο το 0 Η αν θελει καποιος να φτιαξει ενα Ελληνικο M-48A5 Molf πρεπει να κανιβαλισει πυροβολο απο Leo1 και να φτιαξει μερικα πραγματακια απο το 0 παλι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 δηλαδη κοφτακι,στοκο,πλαστικο,κοψε ραψε και τετοια?καταλαβα... αν θες να κανεις καποιο μετατροπη σε ελληνικο ας πουμε με τα εθνοσημα και αλλα διακριτικα κ αυτα τι γινεται?τα βρισκεις καπου σκετα αν δε τα εχει το κουτι?η χερατα τα φτιαχνεις εσυ με αερογραφο η πινελο? οταν λες απο το 0 παλι,πως ξεκινας δηλαδι κατι απο το 0?απο ενα κομματι πλαστικο πχ?ενταξει να μετατρεψεις το πυροβολο,αλλα τον κινητηρα ας πουμε? αν ειναι πολλα να γραψεις και βαριεσαι,δεν πειραζει,καπως θα βγαλω ακρη,γραψτα συνοπτικα. θενξ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 1:02" και μετά.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) δηλαδη κοφτακι,στοκο,πλαστικο,κοψε ραψε και τετοια?καταλαβα... αν θες να κανεις καποιο μετατροπη σε ελληνικο ας πουμε με τα εθνοσημα και αλλα διακριτικα κ αυτα τι γινεται?τα βρισκεις καπου σκετα αν δε τα εχει το κουτι?η χερατα τα φτιαχνεις εσυ με αερογραφο η πινελο? οταν λες απο το 0 παλι,πως ξεκινας δηλαδι κατι απο το 0?απο ενα κομματι πλαστικο πχ?ενταξει να μετατρεψεις το πυροβολο,αλλα τον κινητηρα ας πουμε? αν ειναι πολλα να γραψεις και βαριεσαι,δεν πειραζει,καπως θα βγαλω ακρη,γραψτα συνοπτικα. θενξ! Αυτο το ντεκ του κινητηρα(και αλλα πολλα..) τα ειχα κανει με μπουσουλα ενα περιοδικο του 80κατι που ειχε τα σχεδια για το how to , μιλαμε για πολλαααα φυλα πλαστικου , πλιατσικο απο αλλα κιτ και πολυυυυ υπομονη... Και ο μ@λακας ειπα να το βγαλω καλουπι το ντεκ να το εχω καβα , αλλα με λιωμενο καυτο λαστιχο... Φυσικα ελιωσε ολο και φτου κι απ'την αρχη.. Για εθνοσημα επαιζε παλια μια καρτελα παραγωγης του Plastimodelismo , λογικα θα υπαρχει ακομα . Και με το χερι παντως γινονται , λεπτο πινελακι , μασκαρισμα(πρωτα περναμε τα ανοιχτα χρωματα και μετα τα σκουρα , νομος οτι βαφεται) και υπομονη..! Τωρα οπως ειπα τα εχω παρατησει γυρω στα 10 χρονια και δε ξερω τι υπαρχει πια και τι οχι , εμπλεξα με τις βελονες και τα ζιγκλερ..! Μπορει να εχουν βγαλει πολλα και ωραια πραγματα τωρα πια ! Για πιο πολλα γραψου στο modelclub.gr/forums , ειναι μεσα πολλοι απ'τους παλιους μου "δασκαλους" . ΥΓ. Αν ποτε θελησεις να φτιαξεις Ελληνικο Μ-48 και παρεις το κιτ της Academy βρες αλλες ερπυστριες , αυτες που εχει ειναι λαθος , ειναι λιγο πιο στενες απ'οτι θα επρεπε . Τροποποιήθηκε Μάρτιος 25 , 2012 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 ωραιος...κ εγω το χα παρατησει εδω και κανα 7-8 χρονια. εμπλεξα κ εγωμε κακες παρεες και με κερδισαν οι ακραπες και τα carbon...τωρα που στενεψαν ταπραγματα λουφα παλι μεσα,ευτυχως εχω κρατησει τον παγκο και τα εργαλεια μ ακομα.εκεινος ο αερογραφος αγνοηται,τον εδωσα σε φιλο να κανει αερογραφιες σ ενα παπι κ αυτος σ εναν αλλον και παει καπως ετσι... ευχαριστω για τις πληροφοριες.. κοψανε και κατι περιοδικα που επερνα ρε γμτ,η τουλαχιστον δε τα φερνει αυτος εδω..θ αρχισω να ψαχνομαι παλι,μολις ερθουν κια τα τελευταια κομματια για τη μηχανη που περιμενω,η επομενη αγορα θα ναι κανα merkava mk4 η κανα t34 μιας και ειμαι πιο πολυ του 2ππ.. θενξ και παλι,παω να δω και στο modelclub τι λεει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 25 , 2012 από τον yamahakias666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 με αυτα που ποσταρει φανταζομαι τον 666 να παιζει ολη μερα σα μπουλακος με τρενακια που να λενε YAMAHA666 πανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
itom32 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) Που ξες μπορει να οδηγα και κανονικα κανα τετοιο: Ti κανουν οι ανθρωποι ρε φιλε,οταν εχεις χρημα.... Να πω εδω οτι απο παιδι,ηθελα να μπω στο κοκπιτ αυτης της ALCO FPD7.To καταφερα σε μια μεταφορα τζιπ για αποσυρση απο τον Εβρο στην Κοζανη μεσω ΟΣΕ.Απο θεσσαλονικη και μετα κοψαν καποια βαγονια και δεν ειχαν βαγονι προσωπικου κι ετσι ταξιδεψα εκει δεξια οπως βλεπουμε την φωτο.Μιλαμε φοβερη αισθηση,να καβαλας αυτο το θηριο δυναμης.Ειδικα οταν περνουσαμε τις γεφυρες στις χαραδρες της Εδεσσας,ελεγες πως θα πεταξεις. Καπως ετσι ηταν: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2012 από τον itom32 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Ωπα!!! Αδελφος τρενοβλαβης???? Κι εμενα η "γουρουνα" ηταν παντα η αγαπημενη μου Αλκο. Ειχα την τυχη να κανω και Cabride σε εκδρομη με τον ΣΦΣ με την μουσειακη Α 302!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
itom32 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ωπα!!! Αδελφος τρενοβλαβης???? Κι εμενα η "γουρουνα" ηταν παντα η αγαπημενη μου Αλκο. Ειχα την τυχη να κανω και Cabride σε εκδρομη με τον ΣΦΣ με την μουσειακη Α 302!!!! Tελειως τρελλα,μικρος την θυμαμαι την "γουρουνα",να μπαινει στο σταθμο της Πλολεμαιδας(εκει μεγαλωσα)και και ηταν λες και ερχοταν ο διαλος.Ετριζαν ολα.Διστυχως δεν θυμαμαι σε ποια απο τις 10 που ειχε ο ΟΣΕ μπηκα,αλλα ηταν μπλε,οχι πορτοκαλι.Κριμα που μονο η 302 εχει επιζησει. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2012 από τον itom32 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2012 από τον yamahakias666 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
itom32 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δωωσσεεεε!!Εχω κι εγω λιγες: Aυτη ειναι ντροπη που την βαζω,αλλα για την τιμη: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2012 από τον itom32 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
itom32 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Λυπαμαι αν ποσταρω σε λαθος τοπικ,αλλα επειδη δεν ηρθε κατι τετοιο στην προσοχη μου πoσταρω εδω,γιατι ειναι και αυτο κατι σαν hobby μου,κατι σαν μοντελισμος αλλα σε 3d. Μια 3D εικονα μοτοσυκλετιστικης φαντασιας.Αν σας αρεσει θα βαλω και μερικες ακομη που εγιναν με poser 7 και 8 καθως και με zbrush. Y.Γ:Aν ειμαι ας διαγραφει Οποιος εχει δει τις τριλογιες του Star Wars θα καταλλαβει: "You think you just saw a what? A teddybear with a hood and spear??... Get outta here!" Τροποποιήθηκε Απρίλιος 6 , 2012 από τον itom32 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 Μπήκα μετά από καιρό σε ένα μαγαζί με είδη μοντελισμού και γύρισα σπίτι και αρρώστησα... έχω βρεί ήδη τι θα αγοράσω και η αγορά θα συμπεριλαμβάνει αερογράφο και κομπρεσερ. Ασχολήθηκα πάρα πολύ μικρός, κατέστρεψα πολλά διαφορετικά μοντελά μέχρι να καταλήξω ότι μου αρέσουν τα αεροσκάφη και τα οχήματα του Β'ΠΠ. Μια ερώτηση προς τους γνωρίζοντες, αξίζει να επενδύσω σε μοντέλα με photo-etched κομμάτια ή όχι? Η ερώτηση έχει να κάνει με το γεγονός ότι στο τέλος αυτά τα κομμάτια θα βαφτούν και δεν ξέρω κατά πόσο θα επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα, αφού το χρώμα κάθεται αλλιώς στο πλαστικό και αλλιώς στα photo-etched κομμάτια. Έχω να ρίξω πολύ διάβασμα, θα κάτσω να διαβάσω από την αρχή όσα Modelling έχω και θα παραγγείλω μερικά βιβλία που έχω βρεί με τεχνικές αερογράφου για στατικά μοντέλα και τεχνικές σχετικά με photo-etched κομμάτια. Βέβαια, προέχει να φτιάξω το γκαράζ μου για να έχω χώρο να δουλέψω, αλλά λέμε τώρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 ... Φίλτατε zb00p δες μια και αυτό. Αφορά τους αερογράφους, τα είδη τους κτλπ. Κυρίως είναι για τον μοντελισμό αλλά γράφει και για όλα τα είδη των αερογράφων. Ελπίζω να βοήθησα κάπως. Περιμένουμε φώτο απο τις εργασίες σου. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες