fliper85 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Χαχαχαχαχαχαχα.Ωραιος!! Καλο το Ε75? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 αρματάρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fliper85 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Αντε να δουμε.Το tiger2 παντως το λατρεψα.Γιατι πολλοι λενε οτι δεν τους αρεσει.Θελει λιγο τεχνικη.Θελω να το παρω και στατικο σε μεγεθος μεγαλουτσικο.Και αν το βρω και τηλεκατευθυνομενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 1/16 trumpeter με φουλ λεπτομέρεια εσωτερικών χώρων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fliper85 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Στατικο ετσι;Κανα λινκ παιζει να το δω;Η να αναζητησω γογλια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=191500&page=1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fliper85 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Το βγαζει και ταμιγια λεει ιδια κλιμακα ε;Υπαρχει ποθενα Ελλαδα να μαθω τιμες;Με τα τηλεκατευθυνομενα που εχω δεν εχουν τετοια πραματα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 το ταμιγια είναι αρχαίο, δεν αξίζει. το πλαστιμοντελισιμο το έφερνε κάποτε, αλλά γενικώς με τις τιμές που παίζουν Ελλάδα, πιο φθηνά θα σου έρθει να το πάρεις απέξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 Νιάου !!!! ΥΓ Πλάκα κάνω του γείτονα είναι :P Λοιπόν το παραπάνω τέρας - Bristol Blenheim - είναι πλέον έτοιμο μετά από 13 χρόνια, πριν 5 λεπτά με πήρε ο κατασκευαστή του ΑΥΡΙΟ ΠΕΤΑΜΕ !!! Το μενού έχει πρωινό ξύπνημα στο 7 και αναχώρηση για το αεροδρόμιο στο Μεσολογγι. Θα φέρω φώτο-βίντεο απ'όλα λέμε. Κανένας πατρινός για παρέα; 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 Τι λες τωρα!!! Τα συγχαρητιρια μου στον μαστορα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 Το έχει φτιάξει από το 0 με αρχικό μπούσουλα την αφίσα που έχει κολλημένη στο βάθος. Και βέβαια τα 13 χρόνια δεν ήταν υποχρεωτικά, απλά το έπιανε όποτε είχε όρεξη και χρόνο να ασχοληθεί λίγο. Έχει περάσει ώρες στον εξομοιωτή με τον τηλεχειρισμό στο χέρι ώστε να δει αν και πως θα πετάει με δεκάδες λεπτομέρειες και αλλαγές. Εξομοιωτή μοντελισμού λέω, βάζεις τα δεδομένα-διαστάσεις-βάρος κλπ του αεροπλάνου και δουλεύει με τον πραγματικό τηλεχειρισμό του αεροπλάνου στο pc. Από αυτά που έχω συγκρατήσει γιατί μου έκαναν εντύπωση είναι το σύστημα προσγείωσης που δουλεύει με μηχανισμούς από ηλεκτρικά παράθυρα. Νιώθω τόση χαρά λες και είναι δικό μου, πετάωωωω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 Πωωωωωω πλακα κανεις! Εχεις 1.5 χρονο που μου ειχες πει για αυτο, θα τρελαινομουν να εβλεπα τον γιγαντα να πεταει και να μας ελεγε για την κατασκευη ο γειτονας σου! Γαμω τα μαθηματα μου γαμω! :wallbash: :wallbash: Βγαλε βιντεο μπολικα και οταν γινει η δευτερη πτηση δεν την χανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fliper85 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μη ξεχασετε το ζυγισμα και εναν καλο ελεγχο οτι λειτουργουν ολα τα ηλεκτρικα καλα.Και κυριως range check!!! Εχω ενα fw190-d9 για φτιαξιμο.Αλλα λογω της κριση εχει μεινει σε πολυ αρχικο σταδιο.Εχει ανοιγμα φτερων 2.10μ και θα ζυγιζει περι τα 14 κιλα.Μηχανη θα μπει 45 η 62 κυβικα βενζινα της zenoah διχρονη!!Εχω και φωτογραφιες πως θα μοιαζει οταν φτιαχτει.Θα ανεβασω εντος ολιγου! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2013 από τον fliper85 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fliper85 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 Δεν μπορω να βρω πως ανεβαζουμε φωτογραφιες ομως!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 Πω ρε Γιώργο γιατί δεν τα λες αυτά;;;; Κατά τύχη το είδα! Στην πρώτη ευκαιρία μετά την εξεταστική θα ήθελα να το δω από κοντά... Φαίνεται τρελός ο γείτονας :worthy: Επίσης έχω κι εγώ ένα ψιλοπαρατημένο, μια φορά πήγα να το πετάξω και κατέληξε να αράζει σε ένα πλάτανο Αν το ψήνεις να το σενιάρουμε είναι δικό σου για πέταγμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 Δυστυχώς δεν πέταξε γιατί ο δεξιός κινητήρας έδινε περισσότερο και το rudder από κάποια παρεμβολή έπαιζε σαν τρελό στις χαμηλές στροφές. Και ήταν δοκιμασμένο το ρημάδι πριν πάμε στο αεροδρόμιο, τώρα οτι και να στράβωσε θα φτιαχτεί, πήρε μια μικρή αναβολή αλλά χορτάσαμε αεροπλάνα-ελικόπτερα-jets ούτε ραντεβού να είχανε. Οπτικοακουστικό υλικό αργότερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkcarbons 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το πάθος μου ήταν και θα είναι τα αεροπλάνα. Τώρα κάτι το ότι μένω σε νησί, κάτι οι κακές παρέες που με παρέσυραν ιδού το αποτέλεσμα Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2013 από τον gkcarbons Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkcarbons 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 Δυστυχώς δεν πέταξε γιατί ο δεξιός κινητήρας έδινε περισσότερο και το rudder από κάποια παρεμβολή έπαιζε σαν τρελό στις χαμηλές στροφές. Και ήταν δοκιμασμένο το ρημάδι πριν πάμε στο αεροδρόμιο, τώρα οτι και να στράβωσε θα φτιαχτεί, πήρε μια μικρή αναβολή αλλά χορτάσαμε αεροπλάνα-ελικόπτερα-jets ούτε ραντεβού να είχανε. Οπτικοακουστικό υλικό αργότερα. Δεν πειράζει, την επόμενη φορά θα είστε καλύτερα προετοιμασμένοι και θα το χαρείτε διπλά. Για την παρεμβολή εξετάστε το ενδεχόμενο να προέρχεται απο τους κινητήρες(άν η ανάφλεξη γίνεται με σπινθήρα). Ήταν η αιτία που σπάσαμε με ένα φίλο ένα 2μετρο Piper Cub. Kαλή επιτυχία στην επόμενη πτήση και να περάσετε καλά. (και βίντεο ενοείται!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 Ναι από τον αριστερό κινητήρα γίνεται η παρεμβολή, τώρα γιατί και πως...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 Ααα παραλίγο να ξεχάσω τις ευχές από τον Γιώργο...............ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 Και ένα βιντεάκι από την σημερινή ημέρα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 μαρεσει λεζαντα που ειναι μπομπες στο φωτογραφικο :P την προσγειωση του φ-16 θελουμε σε βιντεο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Είσαι κακούλης, είπα να μην την βάλω αλλά ψοφάς για αίμα. Οκ το βράδυ την ανεβάζω, φέρε το συρραπτικό χο,χο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Είσαι κακούλης, είπα να μην την βάλω αλλά ψοφάς για αίμα. Οκ το βράδυ την ανεβάζω, φέρε το συρραπτικό χο,χο. βαλτη σε κρυφο vid αν παιζει θεμα.. εξ'αλλου μια χαρα το προσγειωσε το παιδι μετα και στην πρωτη δεν επαθε και καμια ζημια σοβαρη.. shit happens, πρωτη φορα το πεταγε και ειχε και τοσο κοσμο να τον κοιταει και να τον αγχωνει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πάρτο δράκουλα ! ΥΓ Φτου έγραψα Η βόμβες χαχααχα Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2013 από τον klab 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες