Jump to content
Ouzo Power

Μοντελισμος

Recommended Posts

Αντε να δουμε.Το tiger2 παντως το λατρεψα.Γιατι πολλοι λενε οτι δεν τους αρεσει.Θελει λιγο τεχνικη.Θελω να το παρω και στατικο σε μεγεθος μεγαλουτσικο.Και αν το βρω και τηλεκατευθυνομενο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το βγαζει και ταμιγια λεει ιδια κλιμακα ε;Υπαρχει ποθενα Ελλαδα να μαθω τιμες;Με τα τηλεκατευθυνομενα που εχω δεν εχουν τετοια πραματα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ταμιγια είναι αρχαίο, δεν αξίζει. το πλαστιμοντελισιμο το έφερνε κάποτε, αλλά γενικώς με τις τιμές που παίζουν Ελλάδα, πιο φθηνά θα σου έρθει να το πάρεις απέξω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νιάου !!!!

IMG_1031.jpg

IMG_3422.jpg

ΥΓ Πλάκα κάνω του γείτονα είναι :P

Λοιπόν το παραπάνω τέρας - Bristol Blenheim - είναι πλέον έτοιμο μετά από 13 χρόνια, πριν 5 λεπτά με πήρε ο κατασκευαστή του ΑΥΡΙΟ ΠΕΤΑΜΕ !!!

Το μενού έχει πρωινό ξύπνημα στο 7 και αναχώρηση για το αεροδρόμιο στο Μεσολογγι.

Θα φέρω φώτο-βίντεο απ'όλα λέμε.

Κανένας πατρινός για παρέα; :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχει φτιάξει από το 0 με αρχικό μπούσουλα την αφίσα που έχει κολλημένη στο βάθος.

Και βέβαια τα 13 χρόνια δεν ήταν υποχρεωτικά, απλά το έπιανε όποτε είχε όρεξη και χρόνο να ασχοληθεί λίγο.

Έχει περάσει ώρες στον εξομοιωτή με τον τηλεχειρισμό στο χέρι ώστε να δει αν και πως θα πετάει με δεκάδες λεπτομέρειες και αλλαγές.

Εξομοιωτή μοντελισμού λέω, βάζεις τα δεδομένα-διαστάσεις-βάρος κλπ του αεροπλάνου και δουλεύει με τον πραγματικό τηλεχειρισμό του αεροπλάνου στο pc.

Από αυτά που έχω συγκρατήσει γιατί μου έκαναν εντύπωση είναι το σύστημα προσγείωσης που δουλεύει με μηχανισμούς από ηλεκτρικά παράθυρα.

Νιώθω τόση χαρά λες και είναι δικό μου, πετάωωωω :hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωωωωωω πλακα κανεις! :shock: Εχεις 1.5 χρονο που μου ειχες πει για αυτο, θα τρελαινομουν να εβλεπα τον γιγαντα να πεταει και να μας ελεγε για την κατασκευη ο γειτονας σου! Γαμω τα μαθηματα μου γαμω! :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Βγαλε βιντεο μπολικα και οταν γινει η δευτερη πτηση δεν την χανω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη ξεχασετε το ζυγισμα και εναν καλο ελεγχο οτι λειτουργουν ολα τα ηλεκτρικα καλα.Και κυριως range check!!!

Εχω ενα fw190-d9 για φτιαξιμο.Αλλα λογω της κριση εχει μεινει σε πολυ αρχικο σταδιο.Εχει ανοιγμα φτερων 2.10μ και θα ζυγιζει περι τα 14 κιλα.Μηχανη θα μπει 45 η 62 κυβικα βενζινα της zenoah διχρονη!!Εχω και φωτογραφιες πως θα μοιαζει οταν φτιαχτει.Θα ανεβασω εντος ολιγου!

Τροποποιήθηκε από τον fliper85

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πω ρε Γιώργο γιατί δεν τα λες αυτά;;;; Κατά τύχη το είδα!

Στην πρώτη ευκαιρία μετά την εξεταστική θα ήθελα να το δω από κοντά... Φαίνεται τρελός ο γείτονας :worthy: :worthy:

Επίσης έχω κι εγώ ένα ψιλοπαρατημένο, μια φορά πήγα να το πετάξω και κατέληξε να αράζει σε ένα πλάτανο :hunter:

Αν το ψήνεις να το σενιάρουμε είναι δικό σου για πέταγμα :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς δεν πέταξε γιατί ο δεξιός κινητήρας έδινε περισσότερο και το rudder από κάποια παρεμβολή έπαιζε σαν τρελό στις χαμηλές στροφές.

Και ήταν δοκιμασμένο το ρημάδι πριν πάμε στο αεροδρόμιο, τώρα οτι και να στράβωσε θα φτιαχτεί, πήρε μια μικρή αναβολή αλλά χορτάσαμε αεροπλάνα-ελικόπτερα-jets ούτε ραντεβού να είχανε.

Οπτικοακουστικό υλικό αργότερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πάθος μου ήταν και θα είναι τα αεροπλάνα. Τώρα κάτι το ότι μένω σε νησί, κάτι οι κακές παρέες που με παρέσυραν ιδού το αποτέλεσμα

p2061703.jpg

p2061699.jpg

p2061698.jpg

p2061696.jpg

Τροποποιήθηκε από τον gkcarbons

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς δεν πέταξε γιατί ο δεξιός κινητήρας έδινε περισσότερο και το rudder από κάποια παρεμβολή έπαιζε σαν τρελό στις χαμηλές στροφές.

Και ήταν δοκιμασμένο το ρημάδι πριν πάμε στο αεροδρόμιο, τώρα οτι και να στράβωσε θα φτιαχτεί, πήρε μια μικρή αναβολή αλλά χορτάσαμε αεροπλάνα-ελικόπτερα-jets ούτε ραντεβού να είχανε.

Οπτικοακουστικό υλικό αργότερα.

Δεν πειράζει, την επόμενη φορά θα είστε καλύτερα προετοιμασμένοι και θα το χαρείτε διπλά. Για την παρεμβολή εξετάστε το ενδεχόμενο να προέρχεται απο τους κινητήρες(άν η ανάφλεξη γίνεται με σπινθήρα). Ήταν η αιτία που σπάσαμε με ένα φίλο ένα 2μετρο Piper Cub. Kαλή επιτυχία στην επόμενη πτήση και να περάσετε καλά. (και βίντεο ενοείται!!!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι από τον αριστερό κινητήρα γίνεται η παρεμβολή, τώρα γιατί και πως......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

bomb_zps5cb7cf63.jpg

IMG_7309_zpsfe6a3c27.jpg

IMG_7335_zps9880b48f.jpg

IMG_7366_zps6dfdfb95.jpg

IMG_7404_zps0a5b3615.jpg

IMG_7399_zpsd55faa97.jpg

IMG_7384_zps7f4fa6e5.jpg

IMG_7335_zps9880b48f.jpg

IMG_7402_zps61886e34.jpg

IMG_7395_zps41798657.jpg

IMG_7368_zpsbcfbd6ac.jpg

Ααα παραλίγο να ξεχάσω τις ευχές από τον Γιώργο...............ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!

IMG_7248_zpse967541d.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαρεσει λεζαντα που ειναι μπομπες στο φωτογραφικο :P

την προσγειωση του φ-16 θελουμε σε βιντεο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είσαι κακούλης, είπα να μην την βάλω αλλά ψοφάς για αίμα.

Οκ το βράδυ την ανεβάζω, φέρε το συρραπτικό χο,χο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είσαι κακούλης, είπα να μην την βάλω αλλά ψοφάς για αίμα.

Οκ το βράδυ την ανεβάζω, φέρε το συρραπτικό χο,χο.

βαλτη σε κρυφο vid αν παιζει θεμα..

εξ'αλλου μια χαρα το προσγειωσε το παιδι μετα και στην πρωτη δεν επαθε και καμια ζημια σοβαρη..

shit happens, πρωτη φορα το πεταγε και ειχε και τοσο κοσμο να τον κοιταει και να τον αγχωνει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρτο δράκουλα !

ΥΓ Φτου έγραψα Η βόμβες χαχααχα

Τροποποιήθηκε από τον klab

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα