Jump to content
bluerider

παρακαλω βοηθεια!!!...εντονο σφυριγμα κρανους και εντονος πονοκεφαλος!!!

Recommended Posts

καλησπερα-καλημερα....παρακαλω θελω τη βοηθεια σας....εχω αγορασει το παρακατο κρανος https://www.google.gr/search?q=mt+revenge+limited+evo&client=firefox-a&hs=8hQ&rls=org.mozilla:el:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=uSQxVO7EIsroaPPXgMAN&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1600&bih=761#facrc=_&imgdii=_&imgrc=2N4JZjm4g8lqyM%253A%3Br8nKBj7Es_zp9M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.m-b-w.cz%252Ffiles%252Fprod_images%252Ftemp_big%252Frevenge-limited-evo-web.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.m-b-w.cz%252Fproduct%252Fmoto-prilby%252Fmt-revenge-limited-evo-black_grey%252F280%3B500%3B500 (MT revenge limited evo)....οταν οδηγω με ταχυτητες πανω απο 40 χιλιομετρα ακουγετε ενα δυνατο σφυριγμα αερα ΜΑΛΛΟΝ απο τους αεραγωγους...αυτο εχει ως αποτελεσμα τις τελευταιες μερες να εχω αφορητους πονοκεφαλους που μαλλον προερχονται απο αυτο.Να πω επισης οτι το κρανος ειναι το καταληλο νουμερο για το κεφαλι μου...Παρακαλω βοηθηστε γιατι οπως καταλαβεναιτε το θεμα ειναι σοβαρο!!!

τι μπορω να κανω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έχεις παρατηρήσει αν έχει κάποιο μοχλουδάκι που αυξομειώνει τη ροή του αέρα μέσα στο κράνος;Η ζελατίνα κλείνει καλά;Επίσης,οδηγείς όρθιος ή σκυφτός;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη εχω παπι (crypton x) οδηγαω συνεχεια ορθιος...μοχλουδακι δεν εχω παρατηρησει παντως η ζελατινα κλεινει κανονικα..νομιζω οτι ο θορυβος προερχεται απο το πισω μερος του κρανους η το πανω! (ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την ώρα που τρέχεις και σφυρίζει δοκίμασε να πιέσεις με το ένα χέρι τη ζελατίνα προς τα μέσα,και καλά ότι την κλείνεις με δύναμη.

Υπάρχει πιθανότητα να σταματήσει το σφύριγμα,εγγενές πρόβλημα προβληματικής εφαρμογής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το εχω δοκιμασει και οντως ο θορυβος μειωνεται αλλα δεν σταματαει.Πιστευω ομως οτι προερχεται και απο τους αεραγωγους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγαινε το πισω κ κανε το θεμα. Απαιτησε επισκευη ή αντικατασταση αν εχεις εγγυηση,με την αποδειξη αγορας του. Μαλλον δεν θα γινει τιποτα, δεν θα ασχοληθουν κ πολυ αλλα μη το αφησεις. Και την επομενη φορα μη παρεις φτηνιαρικο κρανος. Ειναι το Α κ το Ω. Οτι μπουρδελο κ να οδηγαμε το κρανος πρεπει να ειναι παντα αξιοπρεπες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δν γινεται να το παω πισω γιατι το αγορασα απο το ιντερνετ.δν ειναι ομως τυχαιο κρανος (δεν ειναι βεβαια το καλυτερο) αλλα το πηρα με γνομονα οτι εχει 5 αστερια απο τη sharp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το εχω δοκιμασει και οντως ο θορυβος μειωνεται αλλα δεν σταματαει.Πιστευω ομως οτι προερχεται και απο τους αεραγωγους.

η ζελατινα εχει δυο μεγαλες κατσαβιδοβιδες δεξια και αριστερα στα στηριγματα της. Ειναι για να ρυθμιζεις το ποσο σφιχτα η χαλαρα θα κλεινει. Παρε ενα καλο ισιο μεγαλο κατσαβιδι και ρυθμισε το. Το σφυριγμα λογικα ειναι απο κακη εφαρμογη της ζελατινας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι πονοκέφαλοι μπορεί να προέρχονται από πίεση του κράνους στο κεφάλι σου και όχι από το σφύριγμα (εκτός αν είσαι πολύ ευαίσθητος στο θόρυβο). Αν είναι έτσι, τότε πας για διαφορετικό κράνος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα