vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 Δουλευα κάτι αρχεία από φλασάκι λόγω του ότι δεν τα δούλευα σε κάποιον σταθερό υπολογιστή. Μέχρι χθες όλα καλά και ωραία. Πάντα εβγαζα το φλασάκι αφού έκανα αυτο το τύπου "ασφαλή απενεργοποίηση/eject" από κάτω δεξιά στην οθόνη. Τελευταία φορά το δούλεψα χθες το μεσημέρι. Σήμερα το πρωί βάζοντας το φλασάκι σε υπολογιστή, το ανοίγει κανονικά, χωρίς να προηγείται κανενα περίεργο μήνυμα ΑΛΛΑ μου το δείχνει άδειο! κανένα αρχείο μέσα! Βοήθεια please!!! SOS πρέπει να βρω τα αρχεία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 Όταν βλέπεις τα ελεύθερα MB που έχει το φλασάκι στο δείχνει άδειο ή το μέγεθος των αρχείων που δεν φαίνονται πιάνουν ακόμα χώρο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 used space 965 MB free space 21 MB εντελώς γεμάτο δλδ... αλλά κανένα αρχείο δεν φαίνεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 έχει προγράμματα για recovery θα πρέπει να κατεβάσεις κανένα καλό σπασμένο μια φορά είχα κάνει φορμάτ το λάπτοπ μιας φίλης και μετά θυμήθηκε ότι είχε μέσα φωτος που ήθελε. μετά το φορμάτ βρήκε τις περισσότερες απο αυτές απλά μας τις εμφάνισε με κάτι κινέζικα στο όνομα αλλά δεν χάθηκαν. π.χ ntfs recovery tool Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 Ωραία, αυτό είναι καλό γιατί ξέρεις ότι δεν έχουν χαθεί τα αρχεία, υπάρχουν κανονικά μες στο φλασάκι απλά κάτι παίζει και δεν στα εμφανίζει. Το είχα πάθει κι εγώ με ένα σκληρό αυτό και έκανα αυτό που λέει ο τύπος στο βιντεάκι με την εντολή attrib -h -r -s /s /d (your drive):\*.* εδώ και μου τα εμφάνισε ΟΛΑ κανονικά. Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά για μένα και αρκετούς άλλους έχει δουλέψει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 βάλτο στην άκρη και μην το χρησιμοποιείς... γίνεται ανάκτηση αν δεν έχεις γράψει πάνω από την τελευταία φορά που ήταν κομπλέένα πολύ καλό πρόγραμμα για ανάκτηση είναι το R-studio 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 και το recuva είναι καλό και free: https://www.piriform.com/recuva 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) μη κανεις τιποτα στο στικακι (γραψιμο-διαγραφη φορματ κλπ) αμα θες νομιζω το εχουμε να πω κατι χαζο... το δοκιμασες σε αλλο υπολογιστη? μηπως το εκανες κατα λαθος κρυφο φακελο και δεν εχεις τα win να βλεπουν τα κρυφα ααρχεια? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 ναι δοκιμάστηκε σε άλλους 2 υπολογιστές τσεκαρα και για hidden files δεν... τι έχουμε? ξερεις κα΄τι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 οτι σου ειπε ο γιωργος revendark το επαθα κ εγω κ μου τα ξαναβρηκαν ολα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 Ελίνα, κάνε μία προσπάθεια με αυτό: http://www.kingston.com/en/flash/media_recover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KernelPanic 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 'Αν έχεις κανα γνωστο που να έχει ή να ξέρει 5 βασικα πραγματα σε linux πήγαινε το σε αυτον... μαζί με 1 cd ή αλλο flash για να στα αντιγραψει... Κατα 98% δεν χρειάζεσαι πρόγραμμα recovery... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 Καλημέρα, δοκίμασε το Microsoft Fix It http://support.microsoft.com/fixit/ , κάνει για στικάκια και κινητά τηλέφωνα που δεν τα βλέπει ο υπολογιστής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 για μπες στο control panel>folder options και στην καρτέλα view κλίκαρε το show hidden files. Αν στα εμφανίσει όλα τα αρχεία [ως κρυμμένα πλέον] απλά την έφαγες από έναν κλασικό ιό που κάνει όλα τα αρχεία κρυφά. Μετά ξέρεις, σε κάθε φάκελο δεξί κλικ και στο properties ξεκλικάρεις το hidden Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Θα μπούταρα με το Hirens http://www.hirensbootcd.org/download/ (ώστε να μην πηράξω και το μηχάνημα κάνοντας εγκατάσταση) και θα δοκίμαζα τα διάφορα undelete & recover που έχει. καλά ξεμπερδέματα, είμαι και εγώ παθόν, κυρίως από χαζομάρα, αλλά σε κανονικούς σκληρούς δίσκους. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 από τον mesastou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες