Jump to content
vaelsod

Εχασα αρχεία από φλασάκι... ΒΟΗΘΕΙΑ!

Recommended Posts

Δουλευα κάτι αρχεία από φλασάκι λόγω του ότι δεν τα δούλευα σε κάποιον σταθερό υπολογιστή.

Μέχρι χθες όλα καλά και ωραία.

Πάντα εβγαζα το φλασάκι αφού έκανα αυτο το τύπου "ασφαλή απενεργοποίηση/eject" από κάτω δεξιά στην οθόνη.

Τελευταία φορά το δούλεψα χθες το μεσημέρι.

Σήμερα το πρωί βάζοντας το φλασάκι σε υπολογιστή, το ανοίγει κανονικά, χωρίς να προηγείται κανενα περίεργο μήνυμα ΑΛΛΑ μου το δείχνει άδειο!

κανένα αρχείο μέσα!

Βοήθεια please!!!

SOS

πρέπει να βρω τα αρχεία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Όταν βλέπεις τα ελεύθερα MB που έχει το φλασάκι στο δείχνει άδειο ή το μέγεθος των αρχείων που δεν φαίνονται πιάνουν ακόμα χώρο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχει προγράμματα για recovery θα πρέπει να κατεβάσεις κανένα καλό σπασμένο μια φορά είχα κάνει φορμάτ το λάπτοπ μιας φίλης και μετά θυμήθηκε ότι είχε μέσα φωτος που ήθελε. μετά το φορμάτ βρήκε τις περισσότερες απο αυτές απλά μας τις εμφάνισε με κάτι κινέζικα στο όνομα αλλά δεν χάθηκαν.

π.χ ntfs recovery tool

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία, αυτό είναι καλό γιατί ξέρεις ότι δεν έχουν χαθεί τα αρχεία, υπάρχουν κανονικά μες στο φλασάκι απλά κάτι παίζει και δεν στα εμφανίζει.

Το είχα πάθει κι εγώ με ένα σκληρό αυτό και έκανα αυτό που λέει ο τύπος στο βιντεάκι με την εντολή attrib -h -r -s /s /d (your drive):\*.* εδώ και μου τα εμφάνισε ΟΛΑ κανονικά.

Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά για μένα και αρκετούς άλλους έχει δουλέψει :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βάλτο στην άκρη και μην το χρησιμοποιείς... γίνεται ανάκτηση αν δεν έχεις γράψει πάνω από την τελευταία φορά που ήταν κομπλέ

ένα πολύ καλό πρόγραμμα για ανάκτηση είναι το R-studio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μη κανεις τιποτα στο στικακι (γραψιμο-διαγραφη φορματ κλπ)

αμα θες νομιζω το εχουμε

να πω κατι χαζο... το δοκιμασες σε αλλο υπολογιστη?

μηπως το εκανες κατα λαθος κρυφο φακελο και δεν εχεις τα win να βλεπουν τα κρυφα ααρχεια?

Τροποποιήθηκε από τον Al_Bandy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι δοκιμάστηκε σε άλλους 2 υπολογιστές

τσεκαρα και για hidden files δεν...

τι έχουμε? ξερεις κα΄τι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

'Αν έχεις κανα γνωστο που να έχει ή να ξέρει 5 βασικα πραγματα σε linux πήγαινε το σε αυτον... μαζί με 1 cd ή αλλο flash για να στα αντιγραψει...

Κατα 98% δεν χρειάζεσαι πρόγραμμα recovery...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα, δοκίμασε το Microsoft Fix It http://support.microsoft.com/fixit/ , κάνει για στικάκια και κινητά τηλέφωνα που δεν τα βλέπει ο υπολογιστής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για μπες στο control panel>folder options και στην καρτέλα view κλίκαρε το show hidden files. Αν στα εμφανίσει όλα τα αρχεία [ως κρυμμένα πλέον] απλά την έφαγες από έναν κλασικό ιό που κάνει όλα τα αρχεία κρυφά. Μετά ξέρεις, σε κάθε φάκελο δεξί κλικ και στο properties ξεκλικάρεις το hidden

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα μπούταρα με το Hirens http://www.hirensbootcd.org/download/ (ώστε να μην πηράξω και το μηχάνημα κάνοντας εγκατάσταση) και θα δοκίμαζα τα διάφορα undelete & recover που έχει.

καλά ξεμπερδέματα, είμαι και εγώ παθόν, κυρίως από χαζομάρα, αλλά σε κανονικούς σκληρούς δίσκους.

Τροποποιήθηκε από τον mesastou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα