Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 οπως υπολογιζουν τον καιρο ... τυχαια ... γτ δεν πεφτει και ποτε μεσα ... Τυχαία όχι αλλά φαίνεται πως τα μοντέλα είναι ανεπαρκή (ενδεχομένως και τα δεδομένα) σε κάποιες περιπτώσεις όπως την αστάθεια που έχουμε τελευταία... Αυτές τις μέρες ΌΛΟΙ μπορούμε να γίνουμε άνετα μετεωρολόγοι. :D Η πρόβλεψη είναι στάνταρ: το πρωί ήλιος και καλός καιρός και μετά τις 14:00 μπαμ μπουμ οι κουμπουριές βροντές και ποτάμι το νερό μέχρι το λαιμό. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 Για κάποιο λόγο πολύ σπάνια θα με τσιμπήσει κουνούπι... συνήθως πάνε σε όλους τους άλλους εκτός από μένα... Και εγω τα ιδια! Μαλλον φταει το τριχωμα μου που εμποδιζει τα κουνουπια να περασουν στο κυριως πιατο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 κατι άλλο θα φταίει, εγώ είμαι άτριχος! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 Καλώς όρισες Χρόνη, και πάλι. :) Χαιρετωωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες