Mιχαλης 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 Καλησπερα, δε νομιζω τετεια ωρα να ειναι κανενας εδω να απαντησει. Ειμαι ο Μιχαλης, εχω ενα sprinter 125 τωρα και μερικους μηνες. Το μηχανακι αυτο θα το παρει τωρα ο ξαδερφος μου κατα 99% διοτι εγω βρεθηκα ερωτευμενος με ενα husqvarna te 410 e του 2002 μοντελο που βρηκα στα 1400 ευρω. Ειναι 2ο χερι σε κατασταση εργοστασιου. Η ερωτηση μου τωρα ειναι, αξιζει το husky η θα μπλεξω ασχημα? Το θελω να κανω λιγο απ ολα εκτος ταξιδια (μενω Κρητη ποσο μακρια να πας) και φυσικα χωματακι ε, διοτι τωρα παω με το παπι και το λυπαμαι. Περιπτωση να σταματησω να μπαινω στα χωματα δεν υπαρχει καθως ειμαι απ οτι φαινεται γεννημενος βρομιαρης. Αρα πειτε μου κι εσεις μια γνωμη να το παρω το αλυσοπριονο... εεεε... το μηχανακι εννοουσα! (Υπ οψην ειναι το 410e με μιζα οχι το καθαροαιμο εντουρο της εταιριας) Ευχαριστω εκ προτερων. :bye: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 Καλο μηχανακι γενικα χωρις πολλα προβληματα περιμενε να το δει ο graves που πηρε ενα ιδιο πρόσφατα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motomorinis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2014 στην ηρακλείου - μοιρών ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mιχαλης 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2014 (τροποποιήθηκε) graves, βοηθα! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2014 από τον Mιχαλης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες