kostikas 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 Καλημέρα μάγκες θα ήθελα να βάλω μια εξάτμιση στο dr μου έλεγα για Remus ....εσείς σαν πιο έμπειροι γενικά ποια λέτε να βάλω και γιατί ;.... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostikas 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 ΠΑΤΑ ΕΔΩ... και ...ΕΔΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 Πας και βουνο ή μονο ασφαλταδα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostikas 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πιο πολύ ασφαλτάδα :D ...Αλλά στο μέλλον δεν ξέρεις B) ΠΑΤΑ ΕΔΩ... και ...ΕΔΩ Λένε αυτές ;;; Για κάνα μου μια κριτική σχετικά με αυτήν την εξάτμιση. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 από τον kostikas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 Εγω θα ελεγα οτι αν πηγαινεις βουνο να μη βαλεις μια ακριβη εξατμηση γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να χτυπηθει, κατα τα αλλα δεν θα εχει θεμα, εγω εβαλα με μοντα μια μεταχειρισμενη απο CB400 που την αγορασα απο συνφορουμιτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skim 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 Πιο πολύ ασφαλτάδα :D ...Αλλά στο μέλλον δεν ξέρεις B) Λένε αυτές ;;; Για κάνα μου μια κριτική σχετικά με αυτήν την εξάτμιση. Πιο πολύ ασφαλτάδα :D ...Αλλά στο μέλλον δεν ξέρεις B) Λένε αυτές ;;; Για κάνα μου μια κριτική σχετικά με αυτήν την εξάτμιση. Σε xt125 που έχω βάλει την ευχαριστήθηκα. Έχει ωραίο μπάσο ήχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostikas 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 Αυτούς πας και τους βρίσκεις και κάνεις την παραγγελία για την συγκεκριμένη μηχανή ; .......και πόσο κοστίζει ;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 Eχω εγω στο κρυπτον dragon , καλη εξατμιση ποιοτικές κολλήσεις και ωραοιο μπασο θορυβο που δεν ειναι σπαστικος.! Ακουγετε δυνατα μόνο ψηλά. αυτα σε πολύ καλη τιμή + σιγαστηρα. Μενίδι ειναι τα παιδιά, ευχαριστοι και συνεργάσιμοι. Κηπουπόλεως 30, Αχαρνές, 13671, ΑΤΤΙΚΗΣ 2105149989 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 Πιο πολύ ασφαλτάδα :D ...Αλλά στο μέλλον δεν ξέρεις B) Λένε αυτές ;;; Για κάνα μου μια κριτική σχετικά με αυτήν την εξάτμιση. Εγώ,δεν θα σου πω τίποτα απολύτως.Λόγοι προφανείς. Προτιμότερο να συνεννοηθείς εσύ ο ίδιος,για να έχεις και ιδίαν αντίληψη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostikas 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 Ποιοτικές δηλαδή ;;; Μια χαρά.....Πάνω κάτω η τιμή; για να είμαι έτοιμος :) από σκάσιμο ; πυροβολάει χαχα ;;; :D Από τι είδα στο site λέει ότι περνάει κτεο ισχύει ή να περάσω πρώτα κτεο και μετά να την βάλω ; Εγώ,δεν θα σου πω τίποτα απολύτως.Λόγοι προφανείς. Προτιμότερο να συνεννοηθείς εσύ ο ίδιος,για να έχεις και ιδίαν αντίληψη. Σωστός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skim 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 Μια χαρά περνάει κτεο χωρίς σιγαστήρα. Στο χτ μου πήγε 120€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 Eιχα βαλει motosport στο TTR. Αρκετα καλη για τα λεφτα της με ωραιο ηχο ακομα και με τον σιγαστηρα. Γυρω στο 100αρικο παιζουνε καινουριες. Ριξε μια ματια --> http://www.car.gr/parts/view/3288859/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostikas 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Α ωραία .... Ολόσωμη σου πήγε τόσο ;;; Eιχα βαλει motosport στο TTR. Αρκετα καλη για τα λεφτα της με ωραιο ηχο ακομα και με τον σιγαστηρα. Γυρω στο 100αρικο παιζουνε καινουριες. Ριξε μια ματια --> http://www.car.gr/parts/view/3288859/ Ωραίο ήχο βγάζει και αυτή Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 από τον kostikas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες