bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 (τροποποιήθηκε) απ το λίγο που το έχω οδηγήσει,παρόλο που δεν είναι το s2 σε σχέση με το ΧΤ μου τα φρένα του μου φαίνονται πιο δυνατά,το μπροστινό του ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ,βέβαια είναι και σερβαρισμένο πριν 2 μέρες αλλά και στο ΧΤ σερβαρισμένο το είχα,γενικά πολύ πιο σταθερό μηχανάκι και μου δίνει την αίσθηση οτι στρίβει πολύ πιο εύκολα. Από γκάζι δεν έχω καταλάβει τη τρύπα στις χαμηλές στροφές που λέμε,αλλά ντάξι,αν σκεφτώ ότι απ το ΧΤ ανέβηκα 60 αλογα,λογικό να μη μου φανεί. Η θέση οδήγησης μ αρέσει πολύ,εμφανησιακά επίσης,γενικά γουστάρω τα naked,ο ήχος του γ@μεί! Οποτε σε γενικές γραμμες το πρώτο συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι έκανα πολύ καλή επιλογή και πήρα κάτι που πραγματικά θα το ευχαριστηθώ. γενικά όταν ανεβαίνω στο fz6 η φάτσα μου είναι σαν το εμότικον :D Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2014 από τον bill_daytona 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 γενικά όταν ανεβαίνω στο fz6 η φάτσα μου είναι σαν το εμότικον :D Παντα ετσι φιλε........... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dry Eyed 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2014 Καλορίζικο, καλοτάξιδο ρε Bill..., πάντα όρθιος & να κανονίσεις καμιά βολτούλα τώρα με το εργαλείο.!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2014 Καλορίζικο Μπιλάκο και καλά χλμ. Τεράστια αλλαγή απ' το μονοκύλινδρο, ε? .............................. Ο soihiro προσπάθησε να απλώσει τις πλεκτάνες του και να τον απομακρύνει από τη μαμά ΥΑΜΑΗΑ ευτηχως εγω και αλλοι πρακτορες του ΙWATA του θυμησαμε του παλιοτόμαρου πως ΠΟΤΕ δε δαγκωνουμε το χέρι που μας ταίζει! .............................. Και πώς ακριβώς το κάνει αυτό αδερφέ η Γιαμάχα για μας? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) καλά ναι,στην ουσία εμείς ταΐζουμε τη γιαμάχα,όχι αυτή εμάς οπως και να χει,το ότι γλίτωσα απ τη χονδα είναι καλό.αν επαιρνα χονδα λογικά θα άνοιγα θέμα στα δυσάρεστα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2014 από τον bill_daytona Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες