Jump to content
George_®

Arai Quantum...back to the safety!

Recommended Posts

χθεσινη αγορα,γνωστο καλουπι που κατοπιν δοκιμης κ χρησης του προκατοχου Viper GT εγγυαται την τελεια εφαρμογη.

ολα στο maximum..αεραγωγοι, αφαιρούμενα «μάγουλα» εκτάκτου ανάγκης,επένδυση πλήρως αφαιρούμενη, κατασκευασμένη από υλικό Dry-Cool κ απολυτο ζυγισμα δεν αφηνουν περιθωρεια να πας αλλου....

bikepics-2692185-800.jpg

bikepics-2692186-full.jpg

bikepics-2692188-800.jpg

συντομα περισσοτερα....

Τροποποιήθηκε από τον innova 04
Ετικέτες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλορίζικο και αγρατζούνιστο! Πολύ ωραίο είναι η αλήθεια!

Μερικές ερωτήσεις:

1) Είναι το Quantum ή το Quantum ST?

2) Τιμή και κατάστημα αγοράς?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο και αγρατζούνιστο! Πολύ ωραίο είναι η αλήθεια!

Μερικές ερωτήσεις:

1) Είναι το Quantum ή το Quantum ST?

2) Τιμή και κατάστημα αγοράς?

δεν ειναι το ST,ειναι το σκετο καθως εχουν διαφορα στο σχημα με το ST να ειναι πιο Οβαλ.

κ οντως ειναι οπως τα λενε,δοκιμασα κ τα δυο πριν αγορασω με το απλο εχει κρατησει την στρογγυλη φορμα που παραδοσιακα εχει.

καθοτι στρογγυλοκεφαλας το ST με πιεζε στους κροταφους κ ειχε λιγο παραπανω χωρο εμπρος στο πηγουνι.

το πηρα απο την εδω επισημη αντιπροσωπεια στην αναγραφομενη τιμη που εχει στο σιτε.

επειδη κατα καιρους εχουν ακουστει διαφορα για την εξυπηρετηση της εν λογω εταιρειας εγω θα ξαναπω οτι οσες φορες εχω παει εκει εχω εξυπηρετηθει με τον καλυτερο δυνατο τροπο.

οτι εχω ζητησει κ οσο χρειαστηκα καποιον ωστε να αποφασισω τον ειχα διπλα μου.

το παληκαρι εκει -ο Μιχαλης- κανει απλα εξαιρετικη δουλεια!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ειναι το ST,ειναι το σκετο καθως εχουν διαφορα στο σχημα με το ST να ειναι πιο Οβαλ.

κ οντως ειναι οπως τα λενε,δοκιμασα κ τα δυο πριν αγορασω με το απλο εχει κρατησει την στρογγυλη φορμα που παραδοσιακα εχει.

καθοτι στρογγυλοκεφαλας το ST με πιεζε στους κροταφους κ ειχε λιγο παραπανω χωρο εμπρος στο πηγουνι.

το πηρα απο την εδω επισημη αντιπροσωπεια στην αναγραφομενη τιμη που εχει στο σιτε.

επειδη κατα καιρους εχουν ακουστει διαφορα για την εξυπηρετηση της εν λογω εταιρειας εγω θα ξαναπω οτι οσες φορες εχω παει εκει εχω εξυπηρετηθει με τον καλυτερο δυνατο τροπο.

οτι εχω ζητησει κ οσο χρειαστηκα καποιον ωστε να αποφασισω τον ειχα διπλα μου.

το παληκαρι εκει -ο Μιχαλης- κανει απλα εξαιρετικη δουλεια!!

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Χάζευα το Chaser-V Laurel βασικά:

3526.jpg

Είναι στο ίδιο σχήμα ή πιο στρογγυλό? Δοκίμασα μια φορά το RX-7 GP αλλά έβρισκε η μύτη μου μπροστά στο μέγεθος Μ που φοράω στο Shark. Και το Large ήταν μεγάλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω παιδες,παντα ορθιοι ολοι μας.

το Chasser εχει το ιδιο καλουπι δλδ στρογγυλο,το δοκιμασα κ αυτο,αν εισαι Μ κ δεν σου κανει το Μ της Αραι τοτε μην πας σε μεγαλυτερο νουμερο,δες αλλη εταιρεια η' μοντελο που να σου καθεται σωστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο και αγρατζούνιστο. :_thumbsup:

Στο κράνος περιλαμβάνεται και pinlock;

Υποσιάγωνο και επιρίνιο;

Βομβαρδισμός ερωτήσεων. :crazy:

Από τον εν λόγω εισαγωγέα έχω και εγώ πολύ καλές εντυπώσεις όταν είχαμε αγοράσει από εκεί ένα suomy.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο!! Γιωργη, τι εγινε το viper??

ευχαριστω Γιωργη,

το Βιπερακι εφυγε προ 20ημερου... :secret:

Καλορίζικο και αγρατζούνιστο. :_thumbsup:

Στο κράνος περιλαμβάνεται και pinlock;

Υποσιάγωνο και επιρίνιο;

Βομβαρδισμός ερωτήσεων. :crazy:

Από τον εν λόγω εισαγωγέα έχω και εγώ πολύ καλές εντυπώσεις όταν είχαμε αγοράσει από εκεί ένα suomy.

ευχαριστω φιλε,ναι σε μοντελα αυτου του επιπεδου η Αραι τα εχει ολα στανταρ..!

ακομα κ στην εχτρα φιμε που πηρα ειχε πινλοκ στο πακετο.

Τροποποιήθηκε από τον George_®

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γειες....καλοφορετο και μακαρι να μην δοκιμαστει ποτε η αντοχη του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοταξιδος ρε...ταξιδος...βολτος..με πιανεις...να τα πουμε οσονουπος...και λοιπος και λοιπος... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σας ευχαριστω ολους λεβεντες..

Μαθο θα λαβεις πμ αυριο πουρνο-πουρνο με σχεδιο σοβαρο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιώργο, ξέρεις πως το εννοώ αλλά..."back to safety" με 3 αστεράκια...1500gr βάρος...

Γιατί έτσι ρε παιδιά ?

Αγαπάω σε και το γκξέρειζ, μη μου θυμώσεις... :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στελιο, οι δεικτες του sharp δεν εχουν να κανουν με την αφαλεια του κρανους, αλλα με την βαθμολογια του σε μερικα τεστ εργαστηριου. Μην τα συγχεεις τα δυο αυτα....

Γιωργη, εαν νιωσεις ανασφαλης πες το μου να σου αποστειλω το (θερμοπλαστικο) caberg μου με τα 4 αστερια.... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χε,χε Στελαρε δεν υπαρχει παρεξηγηση κ το ξερεις καλα,εμεις μιλαμε καιρο τωρα σε αλλη γλωσσσα,εχει δικιο ο Κουρμουλης σε οσα λεει,αλιμονο αν αληθευαν αυτα τα αστερια που δινουν 4αρια κ 5 αρα σε θερμοπλαστικα κουβαδακια.

αυτα τα 1500 που σωστα παρατηρεις απλα δεν υπαρχουν μολις το φορεσεις,εχει απιστευτο ζυγισμα οπως κ ολα τα Αραι,δεν το λεω μονον εγω αλλα πολλοι μοτοσυκλετιστες.μαλιστα αισθανομαι το ιδιο οπως με το πρωην Laser Carbon Fiber Pro που ηταν 1200gr...!!

θα σου ελεγα να μπεις σε καποιο μαγαζι που πουλαει κ να δοκιμασεις ενα τυχαιο ωστε να δεις απο μονος τι εννουμε,βαλε οποιο μοντελο θες η Αραι αλλωστε δεν εχει κατι κατω απο 1450 σε Μ..μεγεθος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στελιο, οι δεικτες του sharp δεν εχουν να κανουν με την αφαλεια του κρανους, αλλα με την βαθμολογια του σε μερικα τεστ εργαστηριου. Μην τα συγχεεις τα δυο αυτα....

Γιωργη, εαν νιωσεις ανασφαλης πες το μου να σου αποστειλω το (θερμοπλαστικο) caberg μου με τα 4 αστερια.... :tooth:

Γιώργο...την έχουμε ξανακάνει αυτή την συζήτηση ουκ ολίγες φορές φίλε μου...Αμα θέλεις να πιστεύεις αυτό...ολα ΟΚ...

Προσωπικά όμως, θα λάβω περισσότερο στα σοβαρά την άποψη ενος εξειδικευμένου οργανισμού παρά την άποψη του Κούλη, Μπάμπη, Στέλιου, Κώτσου στα ιντερνέτια επειδή απλά...έτσι μάθανε, έτσι συνήθισαν τόσα χρόνια...

Αν μου επιτρέπεις φίλε, η κλασσική περίπτωση "αυτό ξέρουμε, αυτό εμπιστευόμαστε"...

Μας λέει ο αλλος κάτι (το SHARP στη συγκεκριμένη περίπτωση) και εμείς..."Εεε, δεν είναι έτσι"...προϊόντα ΑΚΡΙΒΑ κιόλας (Arai συγκεκριμένη περίπτωση).

θα μου πείς να μην εκλάβω τον λόγο του SHARP ως ευαγγέλιο αλλά...ποιανού τον λόγο να πάρω στα σοβαρά ? Του Χ, Ψ στα ιντερνέτια επειδή απλά πήγε και αγορασε το Χ.Ψ προϊόν και ενδεχομένως να θέλει απλά να δικαιολογήσει την αγορά του ? (καθόλου σπάνιο φαινόμενο, το αντίθετο μάλιστα)...

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων (έχω βαρεθεί να το γραφω αυτό εδώ μέσα ρε πστ μου), δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν, γενική παρατήρηση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στελαρα δεν παλευουμε να σε πεισουμε ωρε,απλως θελουμε να πουμε οτι μπορει κ να υπαρχει κ αλλη οψη στο νομισμα..περαν του πληγωμενου εγωισμου για το προιον που αγοραζει καποιος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στελαρα δεν παλευουμε να σε πεισουμε ωρε,απλως θελουμε να πουμε οτι μπορει κ να υπαρχει κ αλλη οψη στο νομισμα..περαν του πληγωμενου εγωισμου για το προιον που αγοραζει καποιος.

Bρε ναι, κανεις δεν είπε το αντίθετο ρε Γιώργο, συζήτηση κάνουμε αλλώστε :_thumbsup:

Απλά. επειδή το θέμα είναι σοβαρό (προφανώς) καθώς μιλάμε για την ζωούλα μας (βλέπε: κεφάλι)...Η απάντηση του άλλου Γιώργου "οι δεικτες του sharp δεν εχουν να κανουν με την αφαλεια του κρανους, αλλα με την βαθμολογια του σε μερικα τεστ εργαστηριου. Μην τα συγχεεις τα δυο αυτα." αποτελεί - πως να το θέσω τωρα...μορφή υπεκφυγής ? :grin:

Οχι, την ασφάλεια του κράνους δοκιμάζουνε οι ατομάτζες, οχι την "βαθμολογία" του, πιο απλά στο συγκεκριμένο δεν γίνεται...

Δλδ, ερχόμαστε εμείς να βγάλουμε άκυρα τα αποτελέσματα ενός οργανισμού κρατικου (βλέπε: χρηματοδοτείται απο το κράτος στο οποίο ανήκει και οχι απο 3ους) επειδή εμείς ξέρουμε καλύτερα (και καλά) ? Επειδή τόσα χρόνια τα στάζουμε στις 2-3 εταιρίες ? Ελπίζω να γίνομαι αντιληπτός ρε παιδιά και να αντιλαμβανόμαστε το πόσο οξύμωρο* ακούγεται όλο αυτό...

* το γεγονός το να λαμβάνει ενα κράνος χαμηλή βαθμολογία ασφαλειας και να το χαρακτηρίζουμε ασφαλές επειδή...reasons

Τροποποιήθηκε από τον Red1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στελιε ουσιαστικα δεν υπαρχει διαφωνια διοτι..κ συ κ ο Γιωργης αποδεχεστε την υπαρξη κ το εργο του συγκεκριμενου οργανισμου,μονη διαφορα/επισμανση ειναι οτι ο Γιωργης λεει πως ο οργανισμος αυτος δρα/τεσταρει σε εργαστηρια κ οχι live/real time accident αν με εννοεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στελιο, να σου το πω λιγο διαφορετικα. Θελουν να τσεκαρουν την ασφαλεια σε ολα τα κρανη. Προφανως δεν μπορουν να τα βαλουν σε οδηγους και να τα τεκαρουν ...live.

Αρα δημιουργουν ενα περιβαλλον προσωμοιωσης με το πραγματικο και δοκιμαζουν τα κρανη με τεχνητές κρουσεις σε διαφορα σημεια.

Αυτες οι εργαστηριακες δοκιμες απεχουν απο τις πραγματικες συνθηκες.

Αρα αυριο που λεω ειναι οτι οι βαθμολογιες αφορουν τα εργαστηριακα τεστ και οχι την πραγματικη ασφαλεια του κρανους.

Το ποσο κοντα ειναι το εργαστηριακη πειραμα με τις πραγματικες συνθηκες δεν το εξετςζω διοτι δεν το γνωριζω (ουτε κανεις αλλος).

Απλα βαζω τα πραγματα σε μια σειρα. Δεν υποβαθμιζω τιποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα