Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2005 Aπαντηση της ΚΤΜ στο ΗΡ2 της BMW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lemes 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2005 eksoterika xanei poli se sxesi me to R1200GS pantos, kata tin tapeini mou gnomi :/ gia na doume kai apo epidoseis ti leei... an kserei kaneis as grapsei... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Duck 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2005 kaloula fainetai ontos... kana spec kaneis? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2005 einai to 950 supermoto pou eixe parousiastei , alla se off road ekdosi. (pou ftasame, parousiazontai prwta ta sm kai meta ta off road!!!) sasi kai kinitiras tou 950 duka- adventure , ola ta idia einai. sta 160-170 kila pou tha zygizei einai bary gia kafrilikia (edw to lc4 einai bary sta 140) oute antagwnistis tou gs einai... antagwnisti exete apo prin kai malista barbato!!! 950 adventure... to eikonizomeno perissotero kraxtis einai para mixanaki me ousia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2005 alla entaksei, thewreitai epiteugma texnologiko na ftiakseis ena ''enduro'' me 100 aloga v2... tin wra pou giaponezoi kai loipoi exoun sta idia kila monokylindra..... eleos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2005 Για πεστα ρε Στεφαν εσυ που εισαι και της οικογενειας. Εμεις οι απ εξω τι να πουμε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paramedicgf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2005 (τροποποιήθηκε) Έλα ντε εμείς τι να πούμε οι έξω...χεχε Τροποποιήθηκε Αύγουστος 23 , 2005 από τον paramedicgf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2005 http://www.acerbis.it/moto/index.php?modul...ail&id=54&cat=8 κάντε και μια μεταφρασούλα... εγώ έκανα γι'αυτό το λέω :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2005 (τροποποιήθηκε) http://www.acerbis.it/moto/index.php?modul...ail&id=54&cat=8 κάντε και μια μεταφρασούλα... εγώ έκανα γι'αυτό το λέω :D :D :D <{POST_SNAPBACK}> ...kai ego leo ti me fagourizei oli mera! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Les na xaso kai ton ipno mou! aaaaaaaaaaaaxaxaxaxa :lol: :lol: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2005 από τον Sarevock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2005 κλασικά αναμενόμενη αντίδραση (και εννοείται κανείς μας δεν έχασε τον ύπνο του ή θα τον έχανε με οποιοδήποτε αποτέλεσμα) όμως η καρα-ανεμενόμενη αντίδραση ενός KTM owner είναι όλα τα λεφτά και μου αρκούσε thanks που την πρόσφερες :D :P btw ένας πραγματικά απροβλημάτιστος και αχρωμάτιστος θα έλεγε για τις όμορφες φωτό (έτσι για να μην πιαστείς τόσο εύκολα στη φάκα άλλη φορά) α η ίδια η acerbis έχει αγγλική μετάφραση... δεν την είχα δει: http://www.acerbis.it/moto/index.php?modul...t=8&language=en Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2005 κλασικά αναμενόμενη αντίδραση όμως η καρα-ανεμενόμενη αντίδραση ενός KTM owner είναι όλα τα λεφτά και μου αρκούσε thanks που την πρόσφερες :D :P btw ένας πραγματικά απροβλημάτιστος και αχρωμάτιστος θα έλεγε για τις όμορφες φωτό (έτσι για να μην πιαστείς τόσο εύκολα στη φάκα άλλη φορά) <{POST_SNAPBACK}> Ftiaxnese agori e? goustareis kati tetoia e? Oloi exoume ta vitsia mas! :D To diko mou xereis pio einai? Na vgaino fanari fanari me 650GS kai na trone skoni! xaxaxaxa :D Ela agori xosta na goustaro! (exoume plaka emeis oi KTMades) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2005 ε όχι και με δούκα να μου έβαζες κάνα άλλο LC4 (από ότι φαίνεται έχετε αρκετές διαφορές μεταξύ σας - πράγμα που έχω δει και οδηγώντας 2-3 διαφορετικά) να πω οκ ίσως αλλά δούκα; άστο, χώσε τα σε κάνα transalp ... όπως και να έχει πως η σύγκριση δυο μηχανών που κοστίζουν αρκετά πάνω από 10 χιλιάρικα και που δεν είναι καν σύγκριση (αλλά μπορεί να έτυχε και η μέρα... αν και χμμμ... να του ρίξει και ολόκληρο γύρο;...) σε κούρδισε για τέτοια αναφορά δεν ξέρω απλά ανάφερα ένα άρθρο που βρήκα σε ένα σάιτ μιας εταιρίας χωρίς συμφέροντα και συμπάθιας αρκετών μοτο-ανθρώπων (και ειδικά της δικής σας οικογένειας) εγώ δεν φτιάχτηκα, εσύ από ότι φαίνεται φτιάχτηκες είπαμε μου αρκεί αυτό, εσύ τον επόμενο που πάει στη δουλειά του με 650GS (μη γνωρίζοντας ότι εσύ κάνεις κόντρα με αυτόν) δώσε του τη σκόνη σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2005 (τροποποιήθηκε) ε όχι και με δούκα να μου έβαζες κάνα άλλο LC4 (από ότι φαίνεται έχετε αρκετές διαφορές μεταξύ σας - πράγμα που έχω δει και οδηγώντας 2-3 διαφορετικά) να πω οκ ίσως αλλά δούκα; <{POST_SNAPBACK}> Filarako ti tifla sou xereis distixos pano se KTM, meleta to thema diafores ligo...alla an thes na sou tis xondrika...nai diafores se kathreftes, psilorithmiseis se anartiseis, alla plastika, psilodiafores se ekatosta ipsous kai kati tetoia mikra. Alla an ixeres den tha to egrafes. Lipamai gia ta kena gnosis sou! Prin meioseis anavates kai mixanakia kane ena quick search...den vlaptei! ;) Mipos o doukas pou nomises oti efages itan tpt AX 1 ? :lol: :lol: siga mi katso tora na asxolitho me ta apiasta oneira sou! Ti nomizeis oti exeis kana piravlaki? ...gia kati pou den gnorizoume i NOMIZOUME oti gnorizoume Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2005 από τον Sarevock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2005 όχι έχω αφήσει τα πυραυλάκια για σένα "ο" δουκάς; χε οκ ότι πεις (δεν κατάλαβα αυτό που συμπλήρωσες περί των διαφορών) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2005 όχι έχω αφήσει τα πυραυλάκια για σένα "ο" δουκάς; χε οκ ότι πεις (δεν κατάλαβα αυτό που συμπλήρωσες περί των διαφορών) <{POST_SNAPBACK}> Apo mixanakia genika katexeis? ta specs tis mixanis sou ta xereis i ipotheteis? na sta steilo an thes den me peirazei! :P oxi giati alli entiposi deixneis kai sou xalaei olo to image re aderfe kai olo to katevo pou exeis grapsei, krima einai! Tha kanoume ena thread gia kontres, mi to gemizoume savoura etouto edo to rimadi ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λυγκέας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2005 όχι έχω αφήσει τα πυραυλάκια για σένα "ο" δουκάς; χε οκ ότι πεις (δεν κατάλαβα αυτό που συμπλήρωσες περί των διαφορών) <{POST_SNAPBACK}> Αντε παλι...αποφάσισα να πλοηγηθώ στην εν λογω συζητηση και "σκόνταψα" πάλι σε λογομαχια ΚΤΜ και Μπέμπας..ΕΛΕΟΣ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2005 Sorry Λυγκέας to kovo! den exei noima sto kato kato. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2005 σαβούρα ήταν έτσι κι αλλιώς (χεχεχε κακία ήταν αυτό) ...όχι μην κάνεις τέτοιο thread γιατί δεν θα είμαι μέσα... θα έχει μόνο ΚΤΜάδες κλασικά (μετά μεγαλώνει ο άνθρωπος και γίνεται ενήλικος αναβάτης - ουψ κι άλλη κακία) όσο για τα specs δεν ξέρω αν ξέρεις κάτι που δεν το ξέρω (πιθανό), αλλά ξέρεις ή δεν ξέρεις, μου αρκεί αυτό που έχω δει εγώ (και ξέρω ΠΟΛΥ καλά τι έχω δει... και ξαναδει... και ξαναδει κλπ.) (btw δεν τα στέλνεις έτσι για να καταλάβω τι εννοείς;...) α για το image μου δεν έχω πρόβλημα - για αυτό ανησυχώ στην real life, όχι την virtual και κάτι που δεν κατάλαβα και ξέχασα δεν το ρώτησα πριν... καλά νομίζεις ότι για να περάσει κάποιος έναν δούκα (όχι μια 650GS να τον περάσει... δεν το θέτω για μένα, κάποια μηχανή γενικά λέμε) πρέπει να είναι πυραυλάκι; χεχεχεχε οοοοοκ ωπ... τώρα διάβασα και γω τον Λυγκέα... έχει δίκιο στοπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2005 WHATEVER BOSS! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λυγκέας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2005 σαβούρα ήταν έτσι κι αλλιώς (χεχεχε κακία ήταν αυτό) ...όχι μην κάνεις τέτοιο thread γιατί δεν θα είμαι μέσα... θα έχει μόνο ΚΤΜάδες κλασικά (μετά μεγαλώνει ο άνθρωπος και γίνεται ενήλικος αναβάτης - ουψ κι άλλη κακία) όσο για τα specs δεν ξέρω αν ξέρεις κάτι που δεν το ξέρω (πιθανό), αλλά ξέρεις ή δεν ξέρεις, μου αρκεί αυτό που έχω δει εγώ (και ξέρω ΠΟΛΥ καλά τι έχω δει... και ξαναδει... και ξαναδει κλπ.) (btw δεν τα στέλνεις έτσι για να καταλάβω τι εννοείς;...) α για το image μου δεν έχω πρόβλημα - για αυτό ανησυχώ στην real life, όχι την virtual και κάτι που δεν κατάλαβα και ξέχασα δεν το ρώτησα πριν... καλά νομίζεις ότι για να περάσει κάποιος έναν δούκα (όχι μια 650GS να τον περάσει... δεν το θέτω για μένα, κάποια μηχανή γενικά λέμε) πρέπει να είναι πυραυλάκι; χεχεχεχε οοοοοκ ωπ... τώρα διάβασα και γω τον Λυγκέα... έχει δίκιο στοπ <{POST_SNAPBACK}> NLS η απαντηση στο email που σου απεστειλα ηταν ορθη και αρκετα ωριμη. Δεν προλαβα να απαντησω σχετικα διοτι λογω του οτι ειχα απενεργοποιησει το firewall καποιος "εξυπνος" μπλοκαρε το Pc μου.... τι σου ειναι η τεχνολογια! Sorry Λυγκέας to kovo! den exei noima sto kato kato. <{POST_SNAPBACK}> Μην το λαβεις προσωπικα..απλα ετυχε να πλοηγηθω σε διαστημα λιγοτερο απο 24 ωρες σε 3 θεματα της ιστοσελιδας και στα 2 υπηρχε conflict between ktm-bmw...αντιλαμβανεσαι? Παντως οφειλω να ομολογησω έχει και αυτο (το conflict εννοω) την πλακα του εφοσον κινειται σε λογικα πλαισια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2005 είδες κάτι πράγματα; :) δεν είναι ότι πιστεύουν ότι έχουν το Άγιο Δισκοπότηρο των Μηχανών είναι ότι θέλουν να το πιστεύουμε και μεις :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2005 (τροποποιήθηκε) (ta zitises prin...alla kalitera dimosia) Duke II 640 ------F 650GS- DAKAR -------------------------------------------------------------------- ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ 1 - 1 ΚΥΒΙΚΑ 625cc - 652cc ΙΣΧΥΣ 55hp - 50hp ΡΟΠΗ 5,9 - 6.1 ΒΑΡΟΣ 142 - 176 ΤΕΛΙΚΗ 176 - 172 ta parapano einai apo opoio MOTO anoixeis, episis ta idia dinoun ta episima specs se DUKE... ap'tin alli ta dika sou episima se aloga kai teliki tha se apogoiteusoun ligo alla anyway! Ta noumera milane (kai oxi mono). Episimi dinamometrisi mama 53.6 (to diko mou). GOD I HATE MYSELF WHEN I AM DOING THIS! Last Post! :) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2005 από τον Sarevock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2005 (τροποποιήθηκε) πωπωπωωω μόνο και μόνο από ότι ήταν τα σοβαρά ντάτα που είδα κατάλαβα πολλά :) νόμιζα ότι θα είχες κάτι άλλο (σοβαρό) περισσότερα σε PM Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2005 από τον NLS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2005 μόνο και μόνο από ότι ήταν τα σοβαρά ντάτα που είδα κατάλαβα πολλά :) <{POST_SNAPBACK}> Den tha itheles na deis ta episima dika sou! :D :D :D :D :D :D :D Mallon den diavazeis kala, 53.6 dyno sto diko mou, mama! A! mi pas gia dyno i an pas pare kana xartomantilo! :lol: :lol: :lol: Loipon xipnie kathomai kai asxoloumai mazi sou gia na sigkrino TI? Alla kati tetoia goustareis edo mesa, xaxaxaxa! 1. Den katalavainoume to menos sou me tin KTM. 2. Tin geniki sou eironia/ifaki? 3. To olo stisimo sou re aderfe. (kai mi mou peis na diavaso tin ipografi sou, ELEOS) (vrikes tora atomo na tou ti bgeis) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2005 (τροποποιήθηκε) σου έστειλα PM το μόνο που με ενοχλεί στο παραπάνω είναι η παρένθεση... δεν πήγα να τη βγω (νομίζω εσύ πετάχτηκες μετά από post μου - ε) και φυσικά δεν κατάλαβα τι εστί ότι βρήκα το άτομο (δηλ. τι έχει το άτομο σου;...) κατά τα άλλα χαίρομαι που στο dyno που λες ότι πήγες βγάζεις 10 παραπάνω από ότι θα έβγαζα εγώ, good for you, ίσως οι '05 είναι γρηγορότεροι από τους παλιότερους (btw εντυπωσιακό να βγάζει στο dyno στον τροχό όσο η ίδια η εταιρία ανακοινώνει στον στρόφαλο...) όσο για τα 1) δεν έχω κανένα μένος προς τα ΚΤΜ (αντιθέτως πίστεψε με) - αν θες ρώτα τον Λυγκέα τι "μένος" έχω (ξέρει) 2) δεν υπάρχει αλλά ξέρω ότι πολλές φορές έτσι φαίνεται - περισσότερο πλάκα κάνω 3) παρόμοιο με το 2... να τη διαβάσεις Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2005 από τον NLS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες