nirvanagr 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Γεια σας. Τα φωτα σας οι τσοπεραδες... Μου αρεσει το Daelim Daystar 250 αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο. Εχω βρει διαφορα αλλα "μηχανακια" στο γνωστο site πωλησεων αλλα ειναι 1996-1997 μοντελα. Για παραδειγμα μου αρεσει πολυ η Honda steed 600. Χρειαζομαι βοηθεια ως προς το αν ειναι βολικα στην οδηγηση εντος και εκτος πολης. Ευχαριστω εκ των προτερων. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 4 , 2014 από τον nirvanagr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nirvanagr 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Εδω μεσα ολοι BMW και Varadero οδηγειτε??? Δεν υπαρχει ουτε ενας τσοπερας???? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 θα σου πω για το steed. ειδικα το 600 εχει την δυναμη του και θα σε ικανοποιησει αν πραγματικα εχεις κατασταλαξει σε τσοπερ. δεν ειναι street και μην περιμενεις καταιγιστικες επιδοσεις, αλλα θα σε καταπληξει παρ' ολο που ειναι μια μοτο 20ετιας. ειναι ανετη και εντος και εκτος και σε αυτο συμβαλλει η ομοιογενεια πλαισιου-αναρτησεων-χαμηλου κεντρου βαρους. στριβει...ναι ναι για τσοπερ στριβει, την ειχα και ξερω -για να μην πεταχτει κανενας και αρχισει τιποτα χαζα-, με ενα τεποζιτο βγαζεις 250 χλμ απ' οσο θυμαμαι, σκυλι αξιοπιστιας μηχανικα-ηλεκτρικα (ισως σου βγαλει κανεναν ανορθωτη). για το daelim δεν ξερω αλλα κοιτα εδω http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Dokimazoyme-Daelim-VL-250-Daystar_98926.asp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Ειχαμε αλλα μαλλον εφυγαν (ή αλλαξαν μοτοσυκλετα οπως ο απο πανω) Τα ατομα με μηχανες chopper/custom ειναι μια ιδιορυθμη κατηγορια μοτοσυκλετιστων, και δεν συναλλασονται και πολυ-πολυ με ολες τις αλλες κατηγοριες μοτοσυκλετιστων. Μπορεις να με πεις κακο/στριμενο/και οτι αλλο θες τωρα αλλα θα με θυμηθεις εν καιρω 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nirvanagr 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Δεν σκοπευω να γινω τσοπερας με την εννοια του τσοπερα (χοντρος, με μουσια και μπαντανα ) αλλα εκτος απο τα street μου αρεσαν παντα οι τσοπερ. Εχω δει και το shadow αλλα το steed με κερδισε πιο πολυ. Αυτες που σιχαινομαι ειναι οι virago! Αυτες οι δυο μου κλεινουν το ματι εδω και κατι μερες.... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5359578/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5310469/ Η γνωμη σας ποια ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 κοιτα αυτο το 400αρι που ειναι με σωστη χρονολογια μοντελου και οχι οτι να'ναι.... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5353995/ και 600αρια http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5360965/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4676758/ (αν και λειπει το δεξι καπακι) και ενα 750αρι που αν ειναι οπως φαινεται ειναι πολυ καλη περιπτωση και με το μαρουλι στο χερι θα σου κοψει πιστευω. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5315329/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nirvanagr 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Oλα τα αναποδα πας και βρισκεις... χαχαχαχα Αυτα που εδειξα πιο πανω τι ασχημο εχουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Γεια σας. Τα φωτα σας οι τσοπεραδες... Γιάννοοοοοο choperra..... Tα φώτα σου στο παληκάρι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 :) απλα καταλαβαν τη βλακεια τους και πηραν μια κανονικη μηχανη :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chopperas 227 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Τα ατομα με μηχανες chopper/custom ειναι μια ιδιορυθμη κατηγορια μοτοσυκλετιστων, και δεν συναλλασονται και πολυ-πολυ με ολες τις αλλες κατηγοριες μοτοσυκλετιστων. Αλήθεια; Είσαι σίγουρος γι αυτό που λες; Γιάννοοοοοο choperra..... Tα φώτα σου στο παληκάρι... Done! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsipouros 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Γεια σας. Τα φωτα σας οι τσοπεραδες... Μου αρεσει το Daelim Daystar 250 αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο. Εχω βρει διαφορα αλλα "μηχανακια" στο γνωστο site πωλησεων αλλα ειναι 1996-1997 μοντελα. Για παραδειγμα μου αρεσει πολυ η Honda steed 600. Χρειαζομαι βοηθεια ως προς το αν ειναι βολικα στην οδηγηση εντος και εκτος πολης. Ευχαριστω εκ των προτερων. Φιλε μου Daelim Daystar 250 αξιζει παρα πολυ το εχει ενας γνωστος μου απο εδω στα Τρικαλα Πρεπει ομως να βρεις αριστη κατασταση αλλιως τζαμπα τα λευτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Αλήθεια; Είσαι σίγουρος γι αυτό που λες; Ναι Βιρνα, ειμαι σιγουρος για αυτο που λεω γιατι... - Στις βολτες που παμε εχω δει απο εντουρο μεχρι παπια που ερχονται ΑΣΧΕΤΩΣ εαν πολλες φορες δεν μπορουν να ακολουθησουν τον ρυθμο της βολτας. Ποτε μα ποτε δεν ηρθε customας/chopperας σε (τοπικη τουλαχιστον) βολτα. Η μονη φωτεινη εξαιρεση ο φιλος του Θωμα (Nautilos) οπου οδηγησε επαξια στους δρομους των Τζουμερκων πριν απο καποια χρονια με μια Harley. - Το μπουφαν μου δεν χρειαζεται να ειναι καλυμενο απο ραφτα και κονκαρδες για να ακολουθησω μια παρεα. Ασε που το πηρα απο ενα απλο μοτομαγαζο, τιποτα το ιδιαιτερο. Οπως ειπε και καποιος γνωστος που αποχωρησε απο μοτοσυκλετιστικη λεσχη λογω αλλαγης νοοτροπιας της λεσχης σε custom/chopper, "Δεν γουσταρω ρε φιλε να βαζω τα τσαπράζια για να παω μια βολτα 100km ολη μερα..." - Δεν χρειαζεται να ξερω απ' εξω το Born to be wild των Steppenwolf για να χαρακτηριστω "wow". Δεν χρειαζεται καν να ακουω ροκ βασικα. - Δεν γουσταρω να πινω παντα οινοπνευματα. Ειμαι φλωρος και στις βολτες πινω μονο cola (light). - Στον δρομο παω οσο γρηγορα μου επιτρεπει ο δρομος, ο καιρος και η μηχανη μου, οχι το image style μου. Αυτο το "80 στην Εθνικη" με μοτερ 1000cc+ και να σκαει ο τζιτζικας απο πανω, λυπαμαι, δεν μπορω να το καταλαβω. - Στις συγκεντρωσεις που παω σαν μελος καποιας ομαδας δεν κανουν μοτοκαλλιστεια. Η μουρη και τα @@ φαινονται στο δρομο, οχι στα νικελ. Ολα τα παραπανω τα γραφω απο προσωπικη πειρα και εχοντας παει καλεσμενος σε καποιες μοτοσυγκεντρωσεις αυτου του στυλ. Και μην ακουσω "Ααα...υπαρχουν και εξαιρεσεις" γιατι μιλαω για τον κανονα τωρα, οχι για τις εξαιρεσεις. Και τελος...δεν κατηγορω κανενα, και δεν ειπα κανενα κακο ή μαλακα. Ο καθενας εχει το δικο του προσωπικο στυλ και μαγκια του και ανηκει οπου γουσταρει. Αλλα μην προσπαθουμε να βαφτισουμε και τις "κλειστες ομαδες" σαν νορμαλ μοτοσυκλετιστες γιατι δεν ειναι στραβος ο γυαλος.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nirvanagr 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Αν τελικα κατασταλαξω στο daelim, θα ειναι καινουργιο αντιπροσωπειας. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nirvanagr 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Ηρεμα, ο καθενας στο ειδος του. Εγω ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι δεν ειμαι αυτου του στυλ αλλα μου αρεσουν εξισου οι custom με τις street. Επειδη με δυσκολευει η ER-6f (αν και την εχω μονο 3 μηνες με 1500χλμ), σκεφτομαι μηπως την δωσω και παρω μια τσοπερ, για να μπορω να πηγαινω ενα ταξιδι σαν ανθρωπος, χωρις να κοιταω τις προβλεψεις της ΕΜΥ μηπως εχει 1-2 μποφορ και κουνιεμαι σαν βαρκα στο γυαλο. Εχω σοβαρο προβλημα με τη μηχανη μου και εχω απογοητευτει. :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 10 φορες χειροτερο ταξιδι θα κανεις απο ολες τις αποψεις με τσοπερ(ειδικα μικρο) απο το καβασακι σταθεροτητα-ανεση-ασφαλεια(και ταχυτητα φυσικα) ειπα 10? πες 100 καλυτερα.. κοιτα για κατι αλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilikeyourbike 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εχω το virago 250. Με δυο λογια το μηχανακι ειναι πολυ καλο για αυτο που ειναι και το προτεινω αφοβα.. το δικο μου εχει παρει αριστα στο τομεα αξιοπιστια και καιει και πολυ λιγο (γυρω στο 3,1 εθνικη στα 80χλμ/ωρα και 3.7 εντος πολης).Αλλα δεν θα βρεις ευκολα καποιο σε καλη κατασταση. Παντως για ταξιδι εθνικη δεν κανει, οι ταχυτητες που μπορει να διατηρησει ειναι μικρες και η σελα του συνεπιβατη δεν ειναι για αποστασεις. Αν θες πιο πολλες πληροφοριες στειλε μου πμ και θα σου απαντησω μετα τις δισκοπες λεπτομερως. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2014 από τον ilikeyourbike 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nirvanagr 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις γιατι θα ειναι 10 ή 100 φορες πιο δυσκολο το ταξιδι μου? Ειναι βαριες μηχανες, κοντες σχετικα και πιστευω - χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια - οτι ειναι ανθεκτικες στον αερα. Η δικη μου που ειναι sport touring, μονο για touring δεν ειναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Εσυ νομιζεις οτι το βαρος δινει ποιοτητα στην πορεια; Αν δηλαδη βαρυνεις 100 κιλα ενα παπι θα κανει κ γαμω το ταξιδι; Η αεροδυναμικη το στησιμο,οι κραδασμοι,η θεση οδηγησης,η κλιση των ποδιων,η αποσταση των χεριων,η ποιοτητα της σελας,η κλιση της κ αλλα πολλα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsipouros 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 σε περιμενω χαχα :vv: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
macedonas 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Ναι Βιρνα, ειμαι σιγουρος για αυτο που λεω γιατι... - Στις βολτες που παμε εχω δει απο εντουρο μεχρι παπια που ερχονται ΑΣΧΕΤΩΣ εαν πολλες φορες δεν μπορουν να ακολουθησουν τον ρυθμο της βολτας. Ποτε μα ποτε δεν ηρθε customας/chopperας σε (τοπικη τουλαχιστον) βολτα. Η μονη φωτεινη εξαιρεση ο φιλος του Θωμα (Nautilos) οπου οδηγησε επαξια στους δρομους των Τζουμερκων πριν απο καποια χρονια με μια Harley. - Το μπουφαν μου δεν χρειαζεται να ειναι καλυμενο απο ραφτα και κονκαρδες για να ακολουθησω μια παρεα. Ασε που το πηρα απο ενα απλο μοτομαγαζο, τιποτα το ιδιαιτερο. Οπως ειπε και καποιος γνωστος που αποχωρησε απο μοτοσυκλετιστικη λεσχη λογω αλλαγης νοοτροπιας της λεσχης σε custom/chopper, "Δεν γουσταρω ρε φιλε να βαζω τα τσαπράζια για να παω μια βολτα 100km ολη μερα..." - Δεν χρειαζεται να ξερω απ' εξω το Born to be wild των Steppenwolf για να χαρακτηριστω "wow". Δεν χρειαζεται καν να ακουω ροκ βασικα. - Δεν γουσταρω να πινω παντα οινοπνευματα. Ειμαι φλωρος και στις βολτες πινω μονο cola (light). - Στον δρομο παω οσο γρηγορα μου επιτρεπει ο δρομος, ο καιρος και η μηχανη μου, οχι το image style μου. Αυτο το "80 στην Εθνικη" με μοτερ 1000cc+ και να σκαει ο τζιτζικας απο πανω, λυπαμαι, δεν μπορω να το καταλαβω. - Στις συγκεντρωσεις που παω σαν μελος καποιας ομαδας δεν κανουν μοτοκαλλιστεια. Η μουρη και τα @@ φαινονται στο δρομο, οχι στα νικελ. Ολα τα παραπανω τα γραφω απο προσωπικη πειρα και εχοντας παει καλεσμενος σε καποιες μοτοσυγκεντρωσεις αυτου του στυλ. Και μην ακουσω "Ααα...υπαρχουν και εξαιρεσεις" γιατι μιλαω για τον κανονα τωρα, οχι για τις εξαιρεσεις. Και τελος...δεν κατηγορω κανενα, και δεν ειπα κανενα κακο ή μαλακα. Ο καθενας εχει το δικο του προσωπικο στυλ και μαγκια του και ανηκει οπου γουσταρει. Αλλα μην προσπαθουμε να βαφτισουμε και τις "κλειστες ομαδες" σαν νορμαλ μοτοσυκλετιστες γιατι δεν ειναι στραβος ο γυαλος.... Ξεκίνησα να σχολιάσω , αλλά μετά είδα το πάντα εχθρικά και είπα άσε δεν αξίζει. Πολύ κόμπλεξ ρε παιδί μου ........... Για το φίλο που ψάχνει για steed - shadow , να πάρεις τουλάχιστον 600 κυβικά . Πολύ βαριά μηχανή για τα άλογα που βγάζει. Steed και shadow είναι ακριβώς ίδιες μηχανές με τη διαφορά οτι στη μία τα καπάκια του κινητήρα είναι ινοξ και στην άλλη αλουμίνιο . Αν αντέχεις να κάνεις ταξίδι με 110 - 130 μια χαρά μηχανή είναι . και στρίβει αξιοπρεπώς για το είδος της , και καλούτσικα φρένα έχει , και λίγο καίει. Γύρω στα 5,5 λίτρα στα 100 χλμ. Πολύ εύκολη και φτηνή στη συντήρηση . 4 μπουζί απο 3 ευρώ το ένα . 2,3 λίτρα λάδι και ένα φίλτρο λαδιού άλλα 5 , είναι όλα που χρειάζεται μια φορά το χρόνο. Ότι άλλο θες να ρωτήσεις εδώ είμαστε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 πχ η er6f σε 110-130 ταξιδι ειναι σαν να παει με 50,η μηχανη κοιμαται,το πλαισιο κοιμαται οι αναρτησεις κοιμουνται πως σου χει κατσει εσενα οτι δεν ταξιδευει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nirvanagr 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Λοιπον, να ξεκαθαρισω τα πραγματα γιατι καποιοι εδω μεσα εχουν μπερδευτει λιγακι. Σχετικα με τη μηχανη μου, δεν ειπα οτι δεν κανει για ταξιδι ή οτι δεν ταξιδευει γενικοτερα. Ειπα οτι δεν με βολευει εμενα, μπορει στην τελικη να φταιω κι εγω. ΕΜΕΝΑ παντως δεν μου προσφερει αυτα που ηθελα και φανταζομουν πριν την αγορασω. Και κατι ακομα, ο αερας ειναι εχθρος μου με αυτη τη μηχανη. Δεν θεωρειται πολυ ψηλη μηχανη, αλλα στο 1,71μ που ειμαι, με δυσκολευει στους ελιγμους και στο ταξιδι οταν εχει εστω και 2 μποφορ! Οσο για τα "γκρουπ" των τσοπεραδων που εχεις συναντησει, θα σου πω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις! Εγω σημερα παρευρεθηκα με μια ομαδα 15 ατομων και αυτο που εχω να πω ειναι οτι ολοι τους ειναι απλοι καθημερινοι ανθρωποι. Δεν ειδα μονοχνωτους και ιδιορυθμους ανθρωπους. Αν καποιος ειναι, τοτε φταιει ο χαρακτηρας του και οχι η μηχανη που οδηγαει. Μαλλον καποιοι εδω μεσα εχουν συνηθισει συγκεκριμενες παρεες μοτοσυκλετιστων και τους κακοπεφτει να ανοιξουν λιγο τους οριζοντες τους. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iconan 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Φιλε nirvanagr, σημερα βρεθηκες με μια παρεα τσοπεραδων, δεν ξερω αν ειδες αυτα που γραφει το παλικαρι παραπανω, (κλειστη ομαδα, κανονες κτλ). Προφανως ο φιλος ειχε καποια εμπειρια την οποια δεν του εκατσε καλα και θεωρει οτι αυτος ειναι και ο κανονας. Να πω οτι τοποθετηθηκε λιγο λαθος. Το σωστο θα ηταν να πει οτι λεει τη γνωμη του συμφωνα με τις εμπειριες του. Κατα τα αλλα και εγω εκανα καποιες βολτες με τα παιδια του φορουμ στο παρελθον και ηταν τελεια! ο λογος που δεν ερχομαι πλεον ειναι καθαρα οικονομικος. Δε εχω τη δυνατοτητα να παω βολτα με τη παρεα μου με τα τσοπερ και με τα παιδια του φορουμ, και φυσικα θα προτιμισω το αυτονοητο. Εχει πιο πολυ ενδιαφερον η βολτα αν ειναι με μηχανακια του ιδιου στυλ. Παρολαυτα εχουμε συνευρεθει και χαιρετηθει με αρκετους απο το φορουμ σε μοτο καφεδακια που τυχαια εγιναν στο ιδιο μερος χωρις να σνομπαρουμε ουτε και το αντιθετο. Α! καβαλαω τσοπερ και ακουω trance οχι rock δεν ειναι η μουσικη ουτε τιποτα απο τα παραπανω που αναφερει σαν προυποθεσεις! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nirvanagr 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Για τη μουσικη δεν σχολιασα γιατι ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα. Εγω ακουω τα παντα και πραγματικα θα γουσταρα τρελα να οδηγω μια cruiser και να ακουω μπετοβεν! Ετσι τη βρισκω εγω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 μια χαρα παιδια ειναι,τις μηχανες σχολιαζουμε δεν θα βρεις αυτο που ψαχνεις σε τσοπερακι,αν σε ενοχλει ο αερας στο νιντζα σε τσοπερ θα ειναι χειροτερα αλλου πρεπει να κοιταξεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες