Jump to content
DriveOrDie

mx?enduro?street?scooter?παπια?

Recommended Posts

Γεια και χαρα σας!

Ονομαζομαι Γιαννης και ειμαι 18 ετων! Προσφατα εβγαλα το διπλωμα Α1 και ψαχνω απεγνωσμενα μηχανακι/μηχανη :_unsure:

Οπως γνωριζουμε ο νομος αλλαξε και πρεπει να ειναι 125 κυβικων το μηχανακι ΑΥΣΤΗΡΑ.

Τα χρηματα που διαθετω ειναι γυρο στα 1000-1500 (στη χειροτερη) μιας και εχω στην ακρη και γυρο στα 350 ευρω για κρανος, γαντια και οτι αλλο χρειαζεται!

Για το αν ειναι διχρονο ή τετραχρονο δεν εχω πολυ προβλημα με την βενζινη και τα λαδια! Σε γενικες γραμμες θα μου βγαλει περισσοτερα προβληματα το διχρονο?

Εσεις τι προτεινεται?

Το θελω για χρηση μεσα στην πολη, ομως τα καλοκαιρια που μπορει να κανω καμια λιγο πιο μακρινη βολτα για κανα μπανιο να τραβαει, και μαλιστα δικαβαλο! Ισως απο την μια να ζηταω πολλα απο ενα 125αρι. Απο την αλλη ομως ενας φιλος μου εχει Daytona Sprinter 50 (οπου εχει γινει μετατροπη για 125) και το μηχανακι μια χαρα μας παει οπου θελουμε και τους 2, οποτε σκεφτομαι πως αν μπορει να τραβηξει ενα "παπι" τοτε θα μπορουν και τα άλλα.

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας! Δεκτη καθε ειδους αποψη με χαρα :)

Υ.Γ. εχω στο νου μου το cbr125 μιας και εχω ακουσει πολυ καλα λογια ή αλλιως το honda sh150i (αυτο βεβαια το εχω καπως βγαλει απο το μυαλο μου γιατι αν και η διαφορα ειναι μονο 25 κυβικων, ειμαι και παλι παρανομος :rtfm: )

Απο κει και περα σκεφτομαι κατι πιο πολυ σε στυλ Aprilia SX, Yamaha DT, Husqvarna SM και τετοιου στυλ.

Δεν ειμαι καγκουρας, ουτε προκειται να κανω σουζες, και λοιπες βλακειες οι οποιες απλα προκαλουν χιλιαδες τρακαρισματα! Απλα μου αρεσουν πολυ αυτες οι μηχανες απο θεμα ομορφιας! Οτιδηποτε ομως θα μπορουσε να με εξυπηρετησει, θα ηταν ευπροσδεκτο. :)

ΧΙΛΙΑ ευχαριστω και παλι!!

Τροποποιήθηκε από τον DriveOrDie

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κοιτα το cbr θα σε παει παντου απροβληματιστα.. Αλλα εγω θα επερνα κανα dt που εναι διχρονο να μαθω να κανω και τιποτα.. Αλλα επειδη σε βλεπω πολυ νορμαλ οδηγω προτιμησε το cbr, αναρτησεις, εμφανιση, αξιοπιστια, δυναμη.. Απο την αλλη παπι κανα fx 125 που εχει δυναμη, και εχει συντηρηση παπιου (λαστιχα, κλπ)..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν χανεις τιποτα να ριξεις και μια ματια σε aprillia rs 125 euro 2. Derbi gpr 125 Derbi nude 125 Yamaha ybr 125 Honda cbf 125 Hyosung gtr 125 Yamaha xt 125 Derbi mulhacen 125 Derbi cross city 125. Παντως απο το μυαλο σου βγαλε ολα τα καθαροαιμα, δε βγαζουν πινακιδες και για τα διχρονα σιγουρεψε οτι η αδεια γραφει 15kw και οχι περισσοτερα καθως θα εισαι ξανα παρανομος

Τροποποιήθηκε από τον stavrosdm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) yamaha wr125

2) yamaha xt125

3) beta re 125

4) kawasaki kaze 115r/s

5) yamaha crypton x

6) honda innova 125

αφου διαθετεις εως 1500 ευρω η καλυτερη νομιζω λυση ειναι το ινοβα ιντζεξιον το καβασακι και το εξτι

η σειρα που σου εγραψα πανω ειναι τυχαια αν μπορεις λιγα χρηματα παραπανω παιρνεις το μπετα με 2250 καινουργιο. Α ενα μεταχειρο καζε θα ητααν οτι πρεπει εκτος του ινοβα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

crypton x ειναι 135 κυβικα φιλε.. Παρε κανα cbr μην παρεις μοταρ 125 θα το βαρεθεις σε ενα μηνα! παρε η παπι για οικονομια, η cbr για να σου μεινει λιγο καιρο! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι ρε φιλε τι ειναι το σιμπιαρ και δεν θα το βααρεθει? (φιλικα)

αν σε πιασουν με κρυπτον τι θα σου πει εχεις 10 σεσε πανω απο το οριο...δεν σε κανουν τπτ εκτος αν ειναι κανενας πολυ μ@.......παπι ειναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι θα βαρεθει το cbr που θα μαθει να μπαινει στις στροφες, θα μπορει να πηγαινει και καμμια εκδρομουλα, θα μαθει συμπλεκτη, και θα πουλαει και μουρη, ή να προτιμησει να ειναι με ενα παπι που το εχει ολος ο κοσμος και θα ειναι και παρανομος..? ;)

Ολα τα 125 θα τα βαρεθει.. λογικο ειναι αλλα τι να κανουμε που υπαρχουν και οι νομοι.. υπομονη λοιπον ;)

Τροποποιήθηκε από τον kost4s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι πήρες τελικά;; Το δίπλωμα πλέον έχει να κάνει με τα άλογα και.όχι με τα κυβικά, δλδ με το crypton X δεν θεωρεισαι παράνομος γιατί έχει κάτω από 15 άλογα. Επαναλαμβάνω δεν είμαι σίγουρος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανεις λαθος. Το Α1 συνδιαζει 3 περιορισμους οι οποιοι ειναι τα κυβικα, τα αλογα και η αναλογια βαρους ιπποδυναμης. Πρεπει να ειναι και τα 3 εντος οριων!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα