Jump to content
Sign in to follow this  
VodkaGR

Το zx130 εχει κοφτες απο εργοστασιο?

Recommended Posts

Και αν εχει μπορει καποιος να πει πως βγαινουν? Αν δεν υπαρχουν κοφτες,τοτε φοβερο παπι ναι μεν αλλα απο τραβηγμα δεν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τι ειδους κοφτες να υπαρχουν?? Λες το παπι να θελει να παει 10000 στροφες με 4η και να το κρατουν οι κοφτες?

Δεν εχει δυναμη να παει τοσο λογω μακριου γραναζωματος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ειδους κοφτες να υπαρχουν?? Λες το παπι να θελει να παει 10000 στροφες με 4η και να το κρατουν οι κοφτες?

Δεν εχει δυναμη να παει τοσο λογω μακριου γραναζωματος.

Μαλλον λαθος διατυπωση,εννοω αν ειναι φιμωμενο η αν γενικα εχει περιορισμους ταχυτητας απο το εργοστασιο για λογους ασφαλειας και τετοια.Κατι στην εξατμιση εχω ακουσει ειναι συνηθες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περιορισμο ταχυτητας δεν εχει.

Φιμωμενο θα ειναι οσο μπορει να ειναι εναν μαμα μοτερ με μαμα φιλτρο και εξατμιση. Μην παραλειψω και το μετριων επιδοσεων καρμπυρατερ του...

Ποσα χιλιομετρα εχει το μοτερ? Ποσα βγαζει τελικη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περιορισμο ταχυτητας δεν εχει.

Φιμωμενο θα ειναι οσο μπορει να ειναι εναν μαμα μοτερ με μαμα φιλτρο και εξατμιση. Μην παραλειψω και το μετριων επιδοσεων καρμπυρατερ του...

Ποσα χιλιομετρα εχει το μοτερ? Ποσα βγαζει τελικη?

Το πηρα στα 1200χμ τωρα ειμαι στα 20000 σχεδον.Τελικη βγαζει 110 αν εχω ενα αεροδρομιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εμενα εκει κοντα βγαζει.

Εχεις κανει ρυθμιση βαλβιδων? Διαφορα δεν ειδες?

Εαν θα ειχε μηχανικο 24αρι καρμπ θα κοκκινιζε η 4η ευκολα νομιζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κόφτες βαράει κάπου στις 9750.. για εμένα είναι πολύ δυνατό για παπί με τράβηγμα από πολύ χαμηλά και με μεγάλο ξέσπασμα μετά τις 4500! τώρα για τα 110 που λές είναι λίγα και όταν λες ότι θες και δρόμο αεροδρόμιο για να τα πιάσεις! εμένα πλέον με 5000 χιλιόμετρα και μετά από τα ξεσκίσματα Γιάννενα-Θεσσαλονίκη έχει ανοίξει αρκετά το μοτεράκι και το καταλαβαίνω! τραβάει πάρα πολύ καλά και ας είμαι 115 κιλά και κάθε μέρα δικάβαλος δεν καταλαβαίνει τίποτα! εμένα σε ευθεία μου βγάζει 115-120 (κοντέρ) και τα κρατάει. το μέγιστο που έχει γράψει το κοντέρ είναι τα 140 όπου και βάρεσε κόφτες στις 9750+ στροφές! γενικώς τα 100 τα έχει στο τσεπάκι πραγματικά και τα πιάνει μπαμ μπαμ.. τελευταίο σέρβις πότε έκανες? σε τι κατάσταση βρίσκονται τα αλυσιδογράναζα? τεντωμένη η αλυσίδα με σωστό τζόγο?

Τροποποιήθηκε από τον Ναπολέων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τον αερα τσεκαρε διοτι με λιγο αερα πισω δεν πιανει χιλιομετρα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν πιανει 140 με μια εξατμισουλα μονο να το παρω και εγω ρε παιδια..

1ον επειδη προκειται για παπι μετραει και το βαρος ογκος του αναβατη, αν ο ενας ειναι 1.65 και 55 κιλα και ο αλλος 1.90 και 120 κιλα μην περιμενετε να εχει ιδια αποδοση το παπι.

2ον μετραει και ο αερας κοντρα, ειδικα σε σχεση με το απο πανω δεδομενο

3ον εμενα μια χαρα μου φαινονται τα 110 στο κοντερ για παπακι με τα παντα μαμα πανω του

4ον αν εισαι σιγουρος οτι δεν τραβαει σε σχεση με αλλα που εχεις οδηγησει πηγαινε να δεις μηπως θελει καμια ρυθμιση βαλβιδων, ή κατι πιο απλο οπως αερα στα λαστιχα (αν εισαι ξεχασιαρης), ή μηπως δεν ειναι καλη η βενζινη,τι αλλο, δεν ξερω

5ον μηπως παιζει απλα να το βαρεθηκες? γιατι δυσκολο μου φαινεται μετα απο 18.000 χλμ να καταλαβες οτι δεν τραβαει :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παλικαρι απλα περιμενει να πιασει 120-130 που ακουει απο αλλους (πχ Ναπολεων) και δεν τα βλεπει...

Και εγω περιμενω να δω μεγαλυτερη τελικη αλλα ακομα δεν εχω κανει πρωτο ελεγχο βαλβιδων....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παλικαρι απλα περιμενει να πιασει 120-130 που ακουει απο αλλους (πχ Ναπολεων) και δεν τα βλεπει...

Και εγω περιμενω να δω μεγαλυτερη τελικη αλλα ακομα δεν εχω κανει πρωτο ελεγχο βαλβιδων....

δεν ξερω παιδια, αν παει οντως ετσι καλα και χτυπαει 100σταρια για πλακα και τραβαει μεχρι 140 οπως λετε να το εχω υποψην για οταν παρω μεγαλη μηχανη να το εχω να μετακινουμαι ευχαριστα μεσα στην πολη !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

100 αρκετά εύκολα σε μικρές ευθείες. 110 πάει δύσκολα (το δικό μου τουλάχιστον που έχει σφικτό και ασυντήρητο μοτέρ ακόμα).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια για να μην παρεξηγούμαι τα 135-140 στο κοντερ είναι 120-125 πραγματικα και μπορει να λεω πολλα

αλλα παιζει ρολο και το βαρος γιατι εγω είμαι 60-62 κιλα οποτε λογικο να τραβαει καπως καλυτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συγγνωμη 110 στο κοντερ λες? γιατι εμενα σε κοντερ μου λεει 135-140 με εξατμιση μονο

Ναι 110 στο κοντερ και ειναι το μεγιστο που εχω δει σε πολυ ελαφρια κατηφορα

Τροποποιήθηκε από τον VodkaGR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν γινεται να σου βγαζει μονο 110 στο κοντερ, καποιο πρόβλημα θα εχει. Εγω εχω 20000 χιλιόμετρα περιπου, σαν το δικο σου δηλαδή και 110 παει με 3η

Πηγαινε το να στο κοιταξουν, μπορει αυτος που το ειχε να μην εκανε καλο στρώσιμο ή να εχει καποιο αλλο πρόβλημα. Δεν πιστευω να αλλαξες γρανάζια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι 140 στο κοντερ ρε παιδια πως ; γιατι;

στην εκκινηση ποτε δεν πατιναρει, ανοιγει πρωτη, δευτερα, τριτη, τσιτα μπουρι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε gkourmoul το δικό σου το Xcite 135 δεν ειναι;

Ναι, και τωρα με τις ζεστες δεν περναει τα 100χαω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ίσα ίσα τωρα με τις ζεστές ,τα μηχανάκια δεν πηγαίνουν καλυτερα ;;Ζεστός δρόμος +ζεστά λαστιχα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα