nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2014 Αν ξυπνησω, θα δειτε και τα μουτρα μου..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2014 Να ξυπνησεις να δουμε και τα μουτρα σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Υποσχεθείτε του μάσα και θα τα δείτε σίγουρα αν δε βάλετε και κράσο στην εξίσωση........1.000.000%. 6.27.......χάσανε όλο τον Προυσό και ήρθανε στην ταβέρνα για μάσα και δε λέω τι κάνανε μετά ούτε τι ήπιανε.....: :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Μαρτυριαρη...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 παιζει να περασουμε κ απο το διαβολογεφυρο στην τροιζινα;μια πατουλια δρομος ειναι,λεω εγω τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Μαρτυριαρη...... Σε έδωσα στεγνά λέμε ! Τιμωρία γιατί δεν ήσουν στη βόλτα και ήρθες μόνο για τη μάσα και το πιοτί ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Σε έδωσα στεγνά λέμε ! Τιμωρία γιατί δεν ήσουν στη βόλτα και ήρθες μόνο για τη μάσα και το πιοτί ! Αφου ειμουν στην Πανελληνια ρε Θειο...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Αφου ειμουν στην Πανελληνια ρε Θειο...... Μην δικαιολογείσαι ατόπως με μας δεν ήσουνα ! Καλά βρε σε πειράζω που δικαιολογείσαι κιόλας, γίνεται προσπάθεια να ανέβουν οι σελίδες στις 20 πριν τη βόλτα ούτως ώστε νάναι αξιοπρεπής, πού είναι οι καλές μέρες που γινόταν της Πόπης πριν από τη βόλτα αλλά και μετά? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Για να ετοιμαζομαστε για αυριο λεμεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Για να ετοιμαζομαστε για αυριο λεμεεεε Να κατεβω να ζεστανω τη μηχανη ; Νομιζω θα μου τελειωσει η βενζινη μεχρι αυριο... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2014 από τον nikolas fmx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Ακόμα δεν έχετε βάλει μπρός? Κάτι μου λέει ότι θάχετε και άλλο μέλος του PAPOUDI TEAM αύριο αλλά δε μιλάω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
master883R 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Aχα.!Μπατζαβαλης. . . 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Υ.Γ. Δυστυχώς για μένα δεν θάμαι εγώ.....ξέχασα να πω.......Νάτος ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) μα καλα ,ολοι μιλατε για τον ματζαβαλη μιλατε;;αρα απο οτι βλεπω, δεν εχετε διαθεση να περασουμε κ απο το διαβολογεφυρο,...κριμα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2014 από τον MARKOS-V Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 μα καλα ,ολοι μιλατε για τον ματζαβαλη μιλατε;;αρα απο οτι βλεπω, δεν εχετε διαθεση να περασουμε κ απο το διαβολογεφυρο,...κριμα Το καταλαβες....ευγε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Εκείνος ο Σπυράκος άνοιξε το θέμα και έγινε λαγός? Δεν έχει καλαμπούρι, δεν έχει πανηγυρισμό, δεν έχει ...κάτι βρε αδέρφια....μπατιρντί πώς να το πώ? Εεεεεεε ΒΟΛΤΑ ΠΑΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ αντ' αυτού χαλαρουίτα.......σίγουρα μας ΠΣΕΚΑΖΟΥΝΕ δεν υπάρχει περίπτωση.... Τι ώρα αναχωρείτε αύριο αλήθεια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Σαββα πανε οι εποχες που καναμε σαν μαιμουδες...μιας κ προκειται για μια τυπικη βολτα για να πουμε οτι κατι καναμε.Η αναχωρηση παραμενει στις 7 15! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Σαββα πανε οι εποχες που καναμε σαν μαιμουδες...μιας κ προκειται για μια τυπικη βολτα για να πουμε οτι κατι καναμε.Η αναχωρηση παραμενει στις 7 15! Εμένα μου αρέσουν ακόμα οι μαιμουδιές καλέ μου Σπυράκο και το να κάνω σαν παιδάκι που θα πάει στην παιδική χαρά όταν πρόκειται για μοτοβόλτα ειδικά. Στενοχωριέμαι να μη βλέπω χαρά αλλά εντάξει είναι μόνο η δική μου οπτική γωνία αυτή, ευχαριστώ φίλε μου και σας εύχομαι ολόψυχα και πάλι να περάσετε υπέροχα, μακάρι να μπορούσα νάμουνα μαζί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Λεω να σας κανω και εγω παρεα αυριο να γνωρισω και καποια παιδια. Μονο που δεν θα κατσω για φαγητο. Οικογενειακες υποχρεωσεις. 07.00 θα ειμαι στο παρκιν. Ασημι FJR 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Άκυρο τελικά από εμένα, όλη μέρα σήμερα παραλία και το σαββατοβραδινη έξοδος.. Εύχομαι να τα ξαναπούμε σε επόμενη :)) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Άκυρο τελικά από εμένα, όλη μέρα σήμερα παραλία και το σαββατοβραδινη έξοδος.. Εύχομαι να τα ξαναπούμε σε επόμενη :)) Δε σε θελουμε, γιατι δε σε προλαβαινουμε..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arisxios 169 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Λεω να σας κανω και εγω παρεα αυριο να γνωρισω και καποια παιδια. Μονο που δεν θα κατσω για φαγητο. Οικογενειακες υποχρεωσεις. 07.00 θα ειμαι στο παρκιν. Ασημι FJR Θα σε περιμένουμε !!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Ο μικρος Νικολας μπορει να αργησει κανενα τεταρτο, γιατι τωρα παλευει με κατι μπυρες..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Τιμη μας Τον Θπυράκο και τα μάτια σας. Όταν θα μαζωχτείτε στη εκκίνηση δηλαδή, γιατί μετά δεν θα προκάνετε να τον ξαναδείτε. Θα τον ματαξαναδειτε στον καφέ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Ο μικρος Νικολας μπορει να αργησει κανενα τεταρτο, γιατι τωρα παλευει με κατι μπυρες..... :rotfl: :rotfl: :rotfl: Δε σε θελουμε, γιατι δε σε προλαβαινουμε..... Τη γλυτώσατε τη ξεφτίλα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες