Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 Εχθές το βράδυ λοιπόν που έλιωναν και κουφώματα από την ζέστη εκεί που έλιωνα και εγώ αμέριμνος με το λαπτοπ... Αποφάσισε να με αφήσει. Έβγαλε ένα μήνυμα του στυλ "Η επιφάνεια εργασία AMD σταμάτησε να ανταποκρίνεται,ανακτήθηκε επιτυχώς". Αφού δεν με άφηνε να κάνω τίποτα,έβγαλε αυτό το μήνυμα 5-6 φορές. Στα καπάκια,μπλε οθόνη με fatal error και ότι πρέπει να γίνει επανεκκίνηση του υπολογιστή. Κλάιν λέω από μέσα μου σιγά... Το λαπτοπάκι μου όμως όπως φαίνεται έχει άλλη άποψη αφού και αυγό έψηνες πάνω του όσο τα έκανε αυτά.... Από εκείνη την ώρα απλά ανάβει,μαύρη οθόνη,και το μόνο που ακούγεται να δουλεύει είναι ο ανεμιστήρας.. 3ο Λαπτοπ που βγάζω off όπως φαίνεται. Χρήματα για λάπτοπ έχω αποφασίσει να μην ξαναδώσω. 3χ800 και κάτι θα είχα τώρα ένα desktop που θα φύσαγε. ήρθε η ώρα πιστεύω να κάνω ένα μικρό λίφτινγκ στο desktop. Μια οθόνη για να περάσουμε επιτέλους το 1024χ1080 ανάλυση,μια κάρτα γραφικών και μνήμες ραμ. το σύστημα είναι αυτό εδώ: Intel core 2 Quad 2.34GHz 4bg ram Ati Radeon HD 4600 1gb όλα αυτά φέρουν και το ταμπελάκι ddr2 πάνω τους Ο προυπολογισμός μου μικρός προς μέτριος.Για δώστε τα φώτα σας όσοι έχετε χρόνο και άποψη επί του θέματος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 Το Laptop μου,μου ευχήθηκε καλό καλοκαίρι. Mακη κοψε τα ναρκωτικα... σε χαλανε... Σπαμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 Mακη κοψε τα ναρκωτικα... σε χαλανε... Σπαμ αφού το άκουσα ρε... :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καινούργια κάρτα γραφικών? HD4600 είναι PCIe εάν δεν κάνω λάθος,και οποιαδήποτε καινούργια θα είναι από PCIe 2.0 και πάνω. Άρα πας για άλλη Mobo, που σημαίνει και άλλο επεξεργαστή επειδή δεν θα βρεις νέο στο ίδιο socket, και πας για νέα RAM εάν δεν δέχεται ήδη DDR3 η motherboard σου (η mobo, όχι η κάρτα γραφικών άστο αυτό). Γενικά, ξήλωμα νομίζω. Βασικά απλά γράψε πια motherboard έχεις να μην πηγαίνουμε μέσω Λαμίας. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 26 , 2014 από τον Le Flwr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 Πως το βλέπω αυτό;έχω κάτι χρόνια να ασχοληθώ με το άθλημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Oταν λες μικρος? δηλαδη? Κανα 150αρι€? πιο πανω? πιο κατω? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 26 , 2014 από τον Zappa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 Πως το βλέπω αυτό;έχω κάτι χρόνια να ασχοληθώ με το άθλημα... Με την high-tech διαδικασία "ανοίγω κουτί - βλέπω όνομα". Διαφορετικά πρέπει να κατεβάζεις προγραμματάκι, νομίζω το cpu-z κάνει για αυτή τη δουλειά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 Oταν λες μικρος? δηλαδη? Κανα 150αρι€? πιο πανω? πιο κατω? E πιο πάνω,Με 150 αγοράζεις καραμέλες την σήμερον.κανα 300-350αρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 δε ξέρω τι μπορείς να κάνεις με το λάπτοπ σου,αλλά τώρα με το καλοκαιράκι υπάρχει όντως πρόβλημα με τις θερμοκρασίες του λάπτοπ. για την πρόληψη μας,η καλύτερη λύση είναι μια βάση για λάπτοπ/νετμπουκ,που είναι και φτηνή (10-20Ε) και σωτήρια. αν πάλι δεν,τουλάχιστον ας μην αφήνετε το λάπτοπ να κάθετε πάνω σε παπλώματα κτλ (γιατί δε μπορούν να δουλέψουν τα ανεμιστηράκια του) και ας το έχετε με κάποια πατέντα που μπορεί να αερίζεται. (πχ να πατάνε οι άκρες του σε 2 βιβλία) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 σε βάση ήταν το λαπ τοπ χειμώνα καλοκαίρι.κια όχι καμιά της πλάκας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τα 300-350 σου φτανουν για να τσιμπησεις μια οθονη full hd και καρτα γραφικων. Βρες την οθονη πρωτα, τα αλλα ειναι ευκολα. Δε θα εχεις θεμα με τη μητρικη ακομα και pci-e 1 να ειναι. Μιλαμε για πολυ μικρες διαφορες. Κανε ενα BIOS update βεβαια. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 26 , 2014 από τον Angel13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 reflow...ομως δε θα κρατισει πολυ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 Με 350αρι τσιμπας μοδερμποαρντ / επεξεργαστη / μνημες ή οθονη / καρτα γραφικων (μιλαω για οθονη 21''-24''), αν πας για φθηνη καρτα γραφικων (φαση κανα 60-80€) σου μενουν και ρεστα αλλιως τσιμπας καλυτερη καρτα γραφικων και οθονη και καλυπτεις ολο το ποσο. Να υπολογιζεις κανενα 150αρι για οθονη το λιγοτερο εκτος και αν πας σε 20αρα Τurbo-X που τις εχουν απο 100€ περιπου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Με την high-tech διαδικασία "ανοίγω κουτί - βλέπω όνομα". Διαφορετικά πρέπει να κατεβάζεις προγραμματάκι, νομίζω το cpu-z κάνει για αυτή τη δουλειά. Λοιπόν κατέβασα το cpy z γιατί βαριέμαι να ξηλώνω το κουτί. Λοιπόν γράφει: Mainboard Manufacurter: Acer Model:MCP73PV NVIDIA MCP73 Chipset: NVIDIA Geforce 7100 Rev.A2 SouthBridge:Nvidia Nforce 630i Rev/A2 LPCIO:ITE IT8718 Τροποποιήθηκε Ιούνιος 26 , 2014 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 Λοιπόν κατέβασα το cpy z γιατί βαριέμαι να ξηλώνω το κουτί. Λοιπόν γράφει: Mainboard Manufacurter: Acer Model:MCP73PV NVIDIA MCP73 Chipset: NVIDIA Geforce 7100 Rev.A2 SouthBridge:Nvidia Nforce 630i Rev/A2 LPCIO:ITE IT8718 Άστο δε σώζεται...ddr2 παίρνει μόνο. Πας για full face lift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 Καλά το ξεχνάω όπως το σκέφτηκα τότε!:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 Δεν σε έχουν βάλει φυλακή ακόμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μια χαρα εισαι. Οθονη και καρτα γραφικων τσιμπα και θα κανεις μια χαρα gaming. Εκτος αν θες και ταχυτητα οπου πρεπει να κοψεις και απο τα 2 για να βαλεις καποιον ssd(60-80 ευρω για 120gb). Γιατι ρε παιδια τι εχει το ddr2? Με ssd και καρτα γραφικων θα πεταει το συστημα Τροποποιήθηκε Ιούνιος 26 , 2014 από τον Angel13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 Δεν σε έχουν βάλει φυλακή ακόμα; Αρχαιοκάπηλος;; Μια χαρα εισαι. Οθονη και καρτα γραφικων τσιμπα και θα κανεις μια χαρα gaming. Εκτος αν θες και ταχυτητα οπου πρεπει να κοψεις και απο τα 2 για να βαλεις καποιον ssd(60-80 ευρω για 120gb). Με έχετε μπερδέψει το ομολογώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τα 300-350 σου φτανουν για να τσιμπησεις μια οθονη full hd και καρτα γραφικων. Βρες την οθονη πρωτα, τα αλλα ειναι ευκολα. Δε θα εχεις θεμα με τη μητρικη ακομα και pci-e 1 να ειναι. Μιλαμε για πολυ μικρες διαφορες. Κανε ενα BIOS update βεβαια. Μπορεί να έχει θέμα με τη μητρική vs κάρτα γραφικών επειδή τα παλιά PCIe εάν δεν κάνω λάθος επέτρεπαν μόνο χαμηλές τάσεις. Σε κάθε περίπτωση θα έχει απόδοση PCIe 1.0 και τζάμπα τα λεφτά για 3.0 κάρτα. Edit: Μπορείς να βάλεις παραπάνω DDR2 και μια λίγο καλύτερη κάρτα αλλά χαμένα λεφτά κατά την ταπεινή μου άποψη. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 26 , 2014 από τον Le Flwr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εμ αυτό είναι το θέμα,μη πάνε τσάμπα τα χρήματα.Καλύτερα να περιμένω και να πάρω(λέμε τώρα)άλλο,παρά να τα αλλάξω για τα μάτια του κόσμου. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 26 , 2014 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ναι όσο να ναι :D. Eάν έχεις ήδη οθόνη 1080p και θες παραπάνω, γνώμη μου είναι πως δεν αξίζει γιατί αν δώσεις λεφτά εκεί και δεν θα δώσεις προς GPU τότε δεν θα μπορείς να αξιοποιήσεις την παραπάνω ανάλυση με μια φθηνή κάρτα. Εγώ προσωπικά το τελευταίο που θα άλλαζα είναι η οθόνη, να φανταστείς ακόμα μια αρχαία turbo-x 1280x1024 έχω και όσο δεν χαλάει δεν την αλλάζω. Καλύτερα να ασχοληθείς με hardware. EDIT: Τώρα που ξαναείδα δεν έχεις 1080p αλλα 1024x768, οπότε λογικό να θες άλλη οθόνη.. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 26 , 2014 από τον Alex2T Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Συγνώμη ρε παιδιά... εγώ έχω αυτό το σύστημα==> MOBO: GIGABYTE EP43-DS3L CPU: Intel Core 2 Quad 2.8Ghz GPU: ATI 4870 1GB RAM: 4GB @ 800Mhz, DDR2 HDD: SSD 120GB Kingston SSDNow v300 και ακόμα μπορώ και παίζω παιχνίδια σε high settings σε ανάλυστη 1680x1050. Γιατί του λέτε ότι πρέπει να πάει για ολική αλλαγή;; Μάκη, πάρε έναν SSD και μια μεγαλύτερη οθόνη (θα πρότεινα 21", αν όχι 24") και πιστεύω θα είσαι μια χαρά. Πες μας και τι παιχνίδια παίζεις για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα των απαιτήσεων σου απ'το PC. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 26 , 2014 από τον Terathlios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Συγνώμη ρε παιδιά... εγώ έχω αυτό το σύστημα==> MOBO: GIGABYTE EP43-DS3L CPU: Intel Core 2 Quad 2.8Ghz GPU: ATI 4870 1GB RAM: 4GB @ 800Mhz HDD: SSD 120GB Kingston SSDNow v300 και ακόμα μπορώ και παίζω παιχνίδια σε high settings. Γιατί του λέτε ότι πρέπει να πάει για ολική αλλαγή;; Μάκη, πάρε έναν SSD και μια μεγαλύτερη οθόνη (θα πρότεινα 21", αν όχι 24") και πιστεύω θα είσαι μια χαρά. Πες μας και τι παιχνίδια παίζεις για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα των απαιτήσεων σου απ'το PC. Ποιά παιχνίδια όμως? EDIT: Με το σύστημα του Gen, είσαι μεταξύ των minimum και recommended για να τρέξεις το Battlefield 3, AAA τίτλος του 2011. 24" σε 1280x1024? Ασχήμια σκέτη! Γίνεται η αναβάθμιση, αλλά μου φαίνεται λίγο σα να τουρμπίζεις παπάκι. Θα φτάσει πολύ γρήγορα στο όριο του τι μπορεί να κάνει το σύστημα και μετά πάλι για πέταμα θα πάει. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 26 , 2014 από τον Le Flwr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 Κάτι αξιόλογο με χαμηλό budget. 190 ευρώ. Κουτάκι, επεξεργαστής 4πύρηνος στα 3,6 με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Radeon HD 7560D και την ανάλογη μητρική για τα γραφικά και 4GB μνήμη. Υπολογίζω θα έχεις σκληρό δίσκο από παλιό μηχάνημα (εκτός αν είναι IDE και όχι SATA) Από εκεί και πέρα ανάλογα τα οικονομικά σου πας σε οθόνη ή σκληρό δίσκο SSD για να πας πετώντας. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες