g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2014 Όπως λέω και στην επικεφαλίδα θα ήθελα την γνώμη σας για το παραπάνω θέμα. Είμαι κάτοχος ενός suzuki gsx 1250 fa και οι βελτιώσεις που έχω κάνει είναι εξάτμιση after market από λαιμούς μέχρι πίσω -bmc φίλτρο αέρα .Απο την στιγμη που αφαιρέθηκε ο καταλυτης τα σκασίματα χειροτέρεψαν και έχω παρατηρήσει σε κάποιες ταχύτητες σαν να στεγνώνει η μηχανή είτε από καύσιμο η αέρα και δυσκολεύεται να ανεβάσει χιλιόμετρα,όποτε και χρειάζεται επαναπρογραμματισμο. Αποφάσισα να κάνω άλλη μια βελτίωση και να αγοράσω ενα POWER COMMANDER 5 για να κερδίσω οτι καλύτερο μπορώ και να ρυθμιστεί η μηχανή για να δουλεύει σωστά. Κάποιος φίλος μου πρότεινε να μην σκάσω τόσα λεφτά για αγορά PC5 άλλα να προχωρήσω στον επαναπρογραμματισμος του στοκ εγκεφάλου (σπασιμο) που κάνει την ίδια δουλειά με το PC5 αλλά μπορείς να ξεκλειδώσεις και να ρυθμίσεις και άλλες παραμέτρους που το PC5 δεν τις κάνει . Επειδή εχω ψιλοπελαγωσει θα ήθελα τις γνωμες σας επι του θέματος. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2014 Παρά πολυ σωστά σου είπε .στους εγκεφαλους από τα σουζουκι μπορείς να βάλεις χέρι σε αντίθεση με τα χοντα όπου είναι μονόδρομος κάποιος παράλληλος Φίλος έβαλε σε μπουσα pc 5 και ρύθμισε σε δυναμομετρο και παει τα ίδια ενώ του φώναζα να μην το κάνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2014 Μεχρι 20% μπορεις να τον πειραξεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 επειδη το εχεις ξαναπει θελεις να μου πεις τι ακριβως εννοεις με το 20%??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 καλυτερα βαλε παραλληλο εγκεφαλο και προγραμματισε το σε καποιον σωστο μηχανικο που ξερει τι θα κανει... μην πειραξεις τον μαμα εγκεφαλο...ειδικα στο μηχανακι σου τι παραπανω να ξεκλειδωσεις και τι παραπανω νομιζεις οτι θα κερδισεις? το μηχανακι χρειαζεται καλυτερη εισπνοη - εκπνοη, που το εχεις κανει βαζοντας ολοσωμη εξατμιση και φιλτρο, και το μονο που λειπει, ειναι μια σωστη ρυθμιση για να δουλεψουν σωστα τα παραπανω και τιποτε αλλο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Ειναι μαμα δεν γινετε αγραφος.... Μπορεις να το πειραξεις/ρυθμισεις ελαχιστα με αρκετα καλα αποτελεσματα φυσικα! Αλλα αν θες κατι σωστο πας σε pc/bazzaz και αν εχεις φραγκα πας σε αγραφο! Ολα τα παραπανω προυποθετουν καλο μηχανικο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 και έχω παρατηρήσει σε κάποιες ταχύτητες σαν να στεγνώνει η μηχανή είτε από καύσιμο η αέρα και δυσκολεύεται να ανεβάσει χιλιόμετρα,όποτε και χρειάζεται επαναπρογραμματισμο. Μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός? Τι ακριβώς σου παρουσιάζει? Και τι ακριβώς περίμενες να κάνει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 επειδή λογικά όπως είπαν και οι από πάνω το μόνο που χρειάζεσαι είναι ρύθμισμα στην αναλογία καυσίμου αέρα για εμένα πάρε pc5 με το autotune του και ρύθμισε με καλό μηχανικό σε δρόμο με το autotune δεν νομίζω να χρειαστείς δυναμόμετρο.. οι παραπάνω λειτουργίες του μαμά εγκεφάλου δεν νομίζω να σου χρειαστούν ! βέβαια αν στο μέλλον θελήσεις να το ''σκαλίσεις'' κι'άλλο το μηχανάκι και πιστεύεις ότι δεν θα σου φτάσει το pc5 το ξεκλείδωσε κατευθείαν τον εγκέφαλο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός? Τι ακριβώς σου παρουσιάζει? Και τι ακριβώς περίμενες να κάνει? Πριν βγαλω τον καταλυτη οταν ειχα 3η -4η και περιπου 170 χλμ ταχυτητα η μηχανη ανεβανε σφαιρα μεχρι τα 230, τωρα εχω προσεξει οτι ψιλοδυσκολευεται σε αυτες τις σχεσεις να ανεβασει την ιδια ταχυτητα γι αυτο και λεω οτι στεγνωνει απο μιγματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Πόση τελική έχεις χάσει? Η εξάτμιση είναι για τη μοτοσυκλέτα σου ή προσαρμοσμένη από άλλη μοτοσυκλέτα? Σε ρωτάω γιατί υποπτεύομαι θέμα back pressure. Και ρίξτε και ένα check για errors στην κεντρική μονάδα. Από μπουζί πως είσαι? Πόσα km έχει κάνει η μοτοσυκλέτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πόση τελική έχεις χάσει? Η εξάτμιση είναι για τη μοτοσυκλέτα σου ή προσαρμοσμένη από άλλη μοτοσυκλέτα? Σε ρωτάω γιατί υποπτεύομαι θέμα back pressure. Και ρίξτε και ένα check για errors στην κεντρική μονάδα. Από μπουζί πως είσαι? Πόσα km έχει κάνει η μοτοσυκλέτα? Η συγκεκριμενη εξατμιση μπηκε καινουργια και η μηχανη δουλευε πολυ καλυτερα απο την μαμα.Τα μπουζι τα εχω αλλαξει πριν 4000 χιλιομετρα και η μηχανη εχει 16000χλμ.Απο τελικη δεν μπορώ να σου πω γιατι δεν το εχω αν οιξει.Για errors δεν εχω κοιταξει αλλα θα προσπαθησω να ριξω μια ματια σημερα.Το φαινομενο αυτο οπως σου ειπα και ποιο πανω παρατηρηθηκε απο την αφαιρεση του καταλυτη και μετα, γιαυτο και πιστευω οτι με το pc5 και μια σωστη ρυθμιση απο ενα καλο μηχανικο η μηχανη θα στρωσει και θα παει ακομα καλυτερα, αλλα αυτη η εποχη δεν ειναι κατάλληλη για ρυθμιση λογω θερμοκρασιων , οποτε ισως το αφησω να το κανω για τελη σεμπτεμβρη. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2014 από τον g.klomi13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Πρώτα μπήκε η εξάτμιση και μετά ξηλώσατε τον καταλύτη? Το Bandit τον έχει χαμηλά τον καταλύτη ή μέσα στο τελικό? Και η εξάτμιση που αγόρασες ήταν από λαιμούς μέχρι πίσω, δηλαδή μια ολόσωμη 4 σε 1 με προδιαγραφές ρύπων την οποία ανοίξατε για να βγάλετε τον καταλύτη? Κάτι δεν έχω πιάσει σωστά!! Γιατί όπως το περιγράφεις φαίνεται σα να έβαλες καινούρια ολόσωμη 4-1 με καταλύτη που στην αρχή έκανε το μηχανάκι να πετάει και μετά βγάλατε τον καταλύτη και το μηχανάκι στέγνωσε! Διόρθωσέ με εκεί που κάνω λάθος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πρώτα μπήκε η εξάτμιση και μετά ξηλώσατε τον καταλύτη? Το Bandit τον έχει χαμηλά τον καταλύτη ή μέσα στο τελικό? Και η εξάτμιση που αγόρασες ήταν από λαιμούς μέχρι πίσω, δηλαδή μια ολόσωμη 4 σε 1 με προδιαγραφές ρύπων την οποία ανοίξατε για να βγάλετε τον καταλύτη? Κάτι δεν έχω πιάσει σωστά!! Γιατί όπως το περιγράφεις φαίνεται σα να έβαλες καινούρια ολόσωμη 4-1 με καταλύτη που στην αρχή έκανε το μηχανάκι να πετάει και μετά βγάλατε τον καταλύτη και το μηχανάκι στέγνωσε! Διόρθωσέ με εκεί που κάνω λάθος! Η ολόσωμη δεν εχει καταλυτη, εκει μαλλον σε μπερδεψα.Τον καταλυτη τον ειχε χαμηλα και οχι στο τελικο οπως και ο αισθητηρας λαμδα ειναι τοποθετημενος πριν τον καταλυτη.Οταν πλεον δεν υπηρχε καταλυτη τοτε παρατηρησα αυτο το φαινομενο. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2014 από τον g.klomi13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 πιστευω να κρατησες τον 'λ' στην ολοσωμη ετσι? αν οχι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bandakias 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Αλλαξες χταποδι η απλα αφαιρεσες τον καταλυτη απο το υπαρχον χταποδι; Δεν το διευκρινιζεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bandakias 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Αυτο το θεμα δηλαδη παραλληλο η να πειραξεις το μαμα εγκεφαλο με εχει απασχολησει και εμενα. Απο οτι πληροφοριες εχω μαζεψει διεθνος, για την συγκεκριμενη μηχανη, λεγετε οτι αν πειραξεις τον εγκεφαλο εχεις καποιο κερδος μεγαλυτερο γιατι πειραζεις λιγο το αβανς ψηλα και στροφαρει λιγο καλυτερα. Τωρα αν αξιζει για αυτο το 2-3-4 % καλυτερης αποδοσης δυσκολο να το πεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Όπως λέω και στην επικεφαλίδα θα ήθελα την γνώμη σας για το παραπάνω θέμα. Είμαι κάτοχος ενός suzuki gsx 1250 fa και οι βελτιώσεις που έχω κάνει είναι........ Επειδή εχω ψιλοπελαγωσει θα ήθελα τις γνωμες σας επι του θέματος. Καλέ μου φίλε Γιώργο,έπρεπε νάχεις πάρει απο εχθές το busa και απο ότι βλέπω τόχεις ήδη καθυστερήσει. Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον....τέλος.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Τωρα μπερδευτηκα και εγω!αχαχαχα Σωστη ερωτηση που εκαναν ....ο λαμδα ειναι τοποθετημενος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλέ μου φίλε Γιώργο,έπρεπε νάχεις πάρει απο εχθές το busa και απο ότι βλέπω τόχεις ήδη καθυστερήσει. Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον....τέλος.... φιλε Γιαννη πως με πιανεις, αν υπηρχαν τα φραγκα φιλε η ανταλλαγη θα ειχε γινει ηδη αλλα ας οψεται η γαμοκριση αλλα μην λεω και βλακειες και το gsx εχει πολυ δυναμη και ροπη οποτε ειμαι ευχαριστημενος με αυτο που εχω , αργοτερα βλεπουμε..Στο θεμα μας ομως ο αισθητηρας υπαρχει και εχει τοποθετηθει στην ολοσωμη. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2014 από τον g.klomi13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) Οι φλόγες υπήρχαν ούτως ή άλλως απο την στιγμή που έβαλες την ελεύθερη,(εδώ,μάλλον σου κρέμασε στις ψηλές),απλώς μετά την κατάργηση του καταλύτη δεν πνίγονται και σκάνε έξω.( το γιατί συμβαίνουν αυτά τάχουμε πει πολλες φορές) Ο λάμδα δεν έχει να κάνει με τις φλόγες.Βγάλε τα στάρκς και πήγαινε το για μίγματα και δυναμομέτρηση με ταυτόχρονη υποχρεωτική καυσαριοανάλυση. Απο εμένα μέχρι εκεί, μιας και είναι μοτέρ για να ροπιάζει παρά να στροφάρει. Χαίρομαι που είσαι καλά..♥ Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2014 από τον moto99 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Οι φλόγες υπήρχαν ούτως ή άλλως απο την στιγμή που έβαλες την ελεύθερη,(εδώ,μάλλον σου κρέμασε στις ψηλές),απλώς μετά την κατάργηση του καταλύτη δεν πνίγονται και σκάνε έξω.( το γιατί συμβαίνουν αυτά τάχουμε πει πολλες φορές) Ο λάμδα δεν έχει να κάνει με τις φλόγες.Βγάλε τα στάρκς και πήγαινε το για μίγματα και δυναμομέτρηση με ταυτόχρονη υποχρεωτική καυσαριοανάλυση. Απο εμένα μέχρι εκεί, μιας και είναι μοτέρ για να ροπιάζει παρά να στροφάρει. Χαίρομαι που είσαι καλά..♥ Εχουμε να σε δουμε πολυ καιρο Johnny, περνα να πιούμε κανα καφε απο τον φιλο σου τον μπαρμπερη.Ελπιζω να εισαι καλα και εσυ!!! Εσυ προτεινεις να μην κανω την αγορα του PC5 αλλα να παω σε ενα καλο μαστορα με δυναμομετρο και να κανω καυσαναλυση -δυναμομετρηση και επαναπρογραμματισμο στον στοκ εγκεφαλο με το yoshi box; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) Oκ.μέσα στην εβδομάδα θα περάσω εργάσιμη ημέρα απόγευμα για καφεδούμπα,θα πώ και του Αποστόλη εάν μπορεί νάρθει,για να μιλήσουμε πως θα βελτιώσουμε περαιτέρω από ότι είναι,τα suzukia μας... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2014 από τον moto99 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Αντε περιμενω να τα πουμε απο κοντα, με τον αποστολη τα λεμε ερχεται συχνα πυκνα στο κομμωτήριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stray 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Aν έχεις φορέσει ολόσωμη και ελεύθερο φίλτρο και το δουλεύεις με φτωχά μίγματα (ειδικά ψηλά) είναι μεγάλο λάθος. Στο δίλημμα, αν είχα μόνο ένα τελικό και φίλτρο θα ρύθμιζα χοντρικά με το box αφού ο εγκέφαλος είναι ανοιχτός και δεν θα την έψαχνα παραπάνω. Αν είχα ολόσωμη θα προτιμούσα το pc. Kαι κάτι που είπε κι ένας φίλος παραπίσω, αν έχει αυτορύθμιση σε πραγματικές συνθήκες, μεγάλη δουλειά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Aν έχεις φορέσει ολόσωμη και ελεύθερο φίλτρο και το δουλεύεις με φτωχά μίγματα (ειδικά ψηλά) είναι μεγάλο λάθος. Στο δίλημμα, αν ειχα μόνο ένα τελικό και φίλτρο θα ρύθμιζα χοντρικά με το box αφού ο εγκέφαλος είναι ανοιχτός και δεν θα την έψαχνα παραπάνω. Αν είχα ολόσωμη θα προτιμούσα το pc. Kαι κάτι που είπε κι ένας φίλος παραπίσω, αν έχει αυτορύθμιση σε πραγματικές συνθήκες, μεγάλη δουλειά. αδερφε αυτον τον καιρο αποφευγω να το δουλευω ψηλα επειδης ειναι αριθμυστο.Αλλα και με τετοιες ζεστες οι ρυθμισεις ισως δεν βγουνε σωστες και ξαναχρειαστει να παω για ρυθμιση.Εχω ψιλοκαταληξει στο Pc5 αλλα δεν με ευνοουν οι ζεστες του καλοκαιριου για να παω να το εγκαταστησω και να το ρυθμισω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες