Jump to content
Sign in to follow this  
kwstasc50

γνωμες για καρμπυρατερ Polini και Κoso

Recommended Posts

παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω ενα δυνατο καρμπυρατερ για το παπι μου...εχω δει καποια κοσο 24 και 26μμ με 95 ευρω..! υπαρχουν και τα polini στα ιδια νουμερα που με ενδιαφερουν με τιμη 130 ευρω! τι γνωριζετε για αυτα? ειναι καλα δυνατα κλπ? τι προτεινετε καλυτερα? (το 24 κοσο λεει οτι εχει μπεκ και δεν ξερω τι παιζει αν καποιος γνωριζει ας μου πει) :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

KOSO δεν εχω βαλει πάνω στην παπια μου δεν το εχω δουλέψει αλλα καποια φιλαρακια που είχαν βαλει τα 28ρια δεν βγήκαν καλά τωρα τι παιζει δεν ξερω, δεν εχω γνώμη για αυτά οποτε οτι και να σου πω μια τρυπα στο νερο. :grin: Αυτο που ξερω απο προσωπική εμπειρία ειναι για το Polini πείρα το 26ρι PWK γνήσιο μεταχ. 3το χέρι έπαιξα με ζιγκλερακια γτ φορούσε πολυ μεγαλο και γ@μ@ τωρα. :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

KOSO δεν εχω βαλει πάνω στην παπια μου δεν το εχω δουλέψει αλλα καποια φιλαρακια που είχαν βαλει τα 28ρια δεν βγήκαν καλά τωρα τι παιζει δεν ξερω, δεν εχω γνώμη για αυτά οποτε οτι και να σου πω μια τρυπα στο νερο. :grin: Αυτο που ξερω απο προσωπική εμπειρία ειναι για το Polini πείρα το 26ρι PWK γνήσιο μεταχ. 3το χέρι έπαιξα με ζιγκλερακια γτ φορούσε πολυ μεγαλο και γ@μ@ τωρα. :shoot:

και εγω φιλε για πολινι το σκεφτομαι και μαλιστα για το 26! αν με τριτο χερι πειραξες μονο ζιγκλερ για να βρεις τι σου ταιριαζει παει να πει οτι οπως λες γ@μ@νε! που σου δινει περισσοτερο χαμηλα ή ψηλα?

Εναλακτικα ψαξε και για ΚΕΙΗΙΝ ή MIKUNI

keihin ειναι αρκετα ακριβα πλεον..θα δω και για τα mikouni καλα και αυτα λενε..

Τροποποιήθηκε από τον kwstasc50

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα ψηλά ειναι που θερίζει! Στα χαμηλά και εκει ειναι εξίσου καλο :_thumbsup:

αμαν αμαν αμαααααν τετοια λεγε μου!!!! :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια με τα μικουνι που ειπε και ο φιλος απο πανω τι παιζει? αυτα που πωλουντε τωρα σαν αυθεντικα εχω ακουσει οτι στην πραγματικοτητα ειναι μουφα και οτι μετα απο λιγο καιρο χαλανε! αληθευει αυτο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια με τα μικουνι που ειπε και ο φιλος απο πανω τι παιζει? αυτα που πωλουντε τωρα σαν αυθεντικα εχω ακουσει οτι στην πραγματικοτητα ειναι μουφα και οτι μετα απο λιγο καιρο χαλανε! αληθευει αυτο?

Εαν παρεις το γνήσιο δεν θα εχεις προβλημα μελλοντικά και θα δουλεύει σωστά, ουτε θα το βλεπεις περιοδικά να φθείρεται με σχέση το ημιτασιον τυπου mikuni. :_thumbsup: Οποτε δεν αληθεύει κατι τετοιο εκτος και πεσεις σε περίπτωση. :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον VitalMoto

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εαν παρεις το γνήσιο δεν θα εχεις προβλημα μελλοντικά και θα δουλεύει σωστά, ουτε θα το βλεπεις περιοδικά να φθείρεται με σχέση το ημιτασιον τυπου mikuni. :_thumbsup: Οποτε δεν αληθεύει κατι τετοιο εκτος και πεσεις σε περίπτωση. :tooth:

ειχω δει αυτα που πουλανε με 100 ευρω που λενε γνησια...αλλα μου εχουν πει οτι κ αυτα μουφα ειναι...μαλλον μ@λ@κιες μου λενε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι εγω pollini pwk 28 εχω και το μηχανακι δεν υστερει σε τιποτα με το αντιστοιχο της keihin. To ειχα παρει προσφορα με σκληρο ελατηριο kitaco καπου στα 105-110 ευρω. Εχω το ιδιο γνησιο σε 26 αλλα για καποιο λογο δε μπορεσα να το ρυθμισω και οι στροφες παρεμειναν υψηλες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι εγω pollini pwk 28 εχω και το μηχανακι δεν υστερει σε τιποτα με το αντιστοιχο της keihin. To ειχα παρει προσφορα με σκληρο ελατηριο kitaco καπου στα 105-110 ευρω. Εχω το ιδιο γνησιο σε 26 αλλα για καποιο λογο δε μπορεσα να το ρυθμισω και οι στροφες παρεμειναν υψηλες.

αρα με συμβουλευεις να προχωρησω ε? τι νουμερο να παρω? (εκτος απο 28)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα επαιρνα 26αρι ειτε σε polini ειτε στο αντιστοιχο της uma racing αν και ειναι λιγο πιο ακριβο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα