kwstasc50 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω ενα δυνατο καρμπυρατερ για το παπι μου...εχω δει καποια κοσο 24 και 26μμ με 95 ευρω..! υπαρχουν και τα polini στα ιδια νουμερα που με ενδιαφερουν με τιμη 130 ευρω! τι γνωριζετε για αυτα? ειναι καλα δυνατα κλπ? τι προτεινετε καλυτερα? (το 24 κοσο λεει οτι εχει μπεκ και δεν ξερω τι παιζει αν καποιος γνωριζει ας μου πει) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VitalMoto 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 KOSO δεν εχω βαλει πάνω στην παπια μου δεν το εχω δουλέψει αλλα καποια φιλαρακια που είχαν βαλει τα 28ρια δεν βγήκαν καλά τωρα τι παιζει δεν ξερω, δεν εχω γνώμη για αυτά οποτε οτι και να σου πω μια τρυπα στο νερο. Αυτο που ξερω απο προσωπική εμπειρία ειναι για το Polini πείρα το 26ρι PWK γνήσιο μεταχ. 3το χέρι έπαιξα με ζιγκλερακια γτ φορούσε πολυ μεγαλο και γ@μ@ τωρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Εναλακτικα ψαξε και για ΚΕΙΗΙΝ ή MIKUNI Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasc50 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) KOSO δεν εχω βαλει πάνω στην παπια μου δεν το εχω δουλέψει αλλα καποια φιλαρακια που είχαν βαλει τα 28ρια δεν βγήκαν καλά τωρα τι παιζει δεν ξερω, δεν εχω γνώμη για αυτά οποτε οτι και να σου πω μια τρυπα στο νερο. Αυτο που ξερω απο προσωπική εμπειρία ειναι για το Polini πείρα το 26ρι PWK γνήσιο μεταχ. 3το χέρι έπαιξα με ζιγκλερακια γτ φορούσε πολυ μεγαλο και γ@μ@ τωρα. και εγω φιλε για πολινι το σκεφτομαι και μαλιστα για το 26! αν με τριτο χερι πειραξες μονο ζιγκλερ για να βρεις τι σου ταιριαζει παει να πει οτι οπως λες γ@μ@νε! που σου δινει περισσοτερο χαμηλα ή ψηλα? Εναλακτικα ψαξε και για ΚΕΙΗΙΝ ή MIKUNI keihin ειναι αρκετα ακριβα πλεον..θα δω και για τα mikouni καλα και αυτα λενε.. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2014 από τον kwstasc50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VitalMoto 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Στα ψηλά ειναι που θερίζει! Στα χαμηλά και εκει ειναι εξίσου καλο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasc50 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Στα ψηλά ειναι που θερίζει! Στα χαμηλά και εκει ειναι εξίσου καλο αμαν αμαν αμαααααν τετοια λεγε μου!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasc50 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 παιδια με τα μικουνι που ειπε και ο φιλος απο πανω τι παιζει? αυτα που πωλουντε τωρα σαν αυθεντικα εχω ακουσει οτι στην πραγματικοτητα ειναι μουφα και οτι μετα απο λιγο καιρο χαλανε! αληθευει αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VitalMoto 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) παιδια με τα μικουνι που ειπε και ο φιλος απο πανω τι παιζει? αυτα που πωλουντε τωρα σαν αυθεντικα εχω ακουσει οτι στην πραγματικοτητα ειναι μουφα και οτι μετα απο λιγο καιρο χαλανε! αληθευει αυτο? Εαν παρεις το γνήσιο δεν θα εχεις προβλημα μελλοντικά και θα δουλεύει σωστά, ουτε θα το βλεπεις περιοδικά να φθείρεται με σχέση το ημιτασιον τυπου mikuni. Οποτε δεν αληθεύει κατι τετοιο εκτος και πεσεις σε περίπτωση. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2014 από τον VitalMoto Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasc50 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Εαν παρεις το γνήσιο δεν θα εχεις προβλημα μελλοντικά και θα δουλεύει σωστά, ουτε θα το βλεπεις περιοδικά να φθείρεται με σχέση το ημιτασιον τυπου mikuni. Οποτε δεν αληθεύει κατι τετοιο εκτος και πεσεις σε περίπτωση. ειχω δει αυτα που πουλανε με 100 ευρω που λενε γνησια...αλλα μου εχουν πει οτι κ αυτα μουφα ειναι...μαλλον μ@λ@κιες μου λενε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Kαι εγω pollini pwk 28 εχω και το μηχανακι δεν υστερει σε τιποτα με το αντιστοιχο της keihin. To ειχα παρει προσφορα με σκληρο ελατηριο kitaco καπου στα 105-110 ευρω. Εχω το ιδιο γνησιο σε 26 αλλα για καποιο λογο δε μπορεσα να το ρυθμισω και οι στροφες παρεμειναν υψηλες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasc50 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Kαι εγω pollini pwk 28 εχω και το μηχανακι δεν υστερει σε τιποτα με το αντιστοιχο της keihin. To ειχα παρει προσφορα με σκληρο ελατηριο kitaco καπου στα 105-110 ευρω. Εχω το ιδιο γνησιο σε 26 αλλα για καποιο λογο δε μπορεσα να το ρυθμισω και οι στροφες παρεμειναν υψηλες. αρα με συμβουλευεις να προχωρησω ε? τι νουμερο να παρω? (εκτος απο 28) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Εγω θα επαιρνα 26αρι ειτε σε polini ειτε στο αντιστοιχο της uma racing αν και ειναι λιγο πιο ακριβο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες