Jump to content

Recommended Posts

πόσα? με τόσα σχεδόν βάζεις ολόσωμη της fmf με powerbomb λαιμό

Τροποποιήθηκε από τον jpn_sakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

οτι να ναι μου ελεγε η τυπισα δηλαδη... ποσο του κοστισε?

400-420 ευρω με τελικο αλουμινιου και ανθρακονηματο τελειωμα

από εκεί και πέρα βάζεις ότι τελικό θέλεις και το μόνο που είναι κανείς είναι να φτιάξεις τον σωλήνα για να ταιριαξει στον λαιμό, αυτό το κάνει οποίος διποτε εξατμισας

Δεν ξερω ποσο ειναι το κομματι(midpipe) που απομενει για να ενωσει τους λαιμους τελικο,αυτο που ξερω ειναι οτι οι εξατμισαδες μου ζηταγαν 80+ ευρω για το δικο μου μηχανακι.Ειχα ρωτησει και σε μαστορους που φτιαχνουν εξατμισεις για αυτοκινητα αλλά δεν δουλευαν τετοιας διατομης σωληνες.

πόσα? με τόσα σχεδόν βάζεις ολόσωμη της fmf με powerbomb λαιμό

Η τιμη της fmf ειναι απο εξωτερικο?Γιατι στο car.gr βλεπω ότι ζητανε 315λαιμοι+340 τελικο

Οι εξατμισεις racetech ειναι πολυ ποιοτικες,δεν εχουν σχεση με αυτες που φτιαχνοντουσαν παλαιοτερα.Μαλιστα συνεργαζονται με γνωστους οικους βελτιωσεων αυτοκινητων του εξωτερικου.

Και για να μην παρεξηγηθω για προωθηση/διαφημιση κλπ,μια φορα πηγα απο εκει τοτε που ψαχνομουν, δεν εμεινα ικανοποιημενος με την συμπεριφορα αυτου που μιλησα και εφυγα.

Τροποποιήθηκε από τον dominatoras

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 14/6/2014 at 5:28 ΜΜ, το μέλος ThaToXt660X έγραψε:

ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΝΑ XTX ΠΟΥ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ , ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΔΥΟ ΛΑΙΜΟΥΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ...ΟΙ ΛΑΙΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΤ 600 , ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΔΗΛΑΔΗ! ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? Ή ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ 660 ΟΙ ΛΑΙΜΟΙ ΑΠΟ 600 ?

Την 14/6/2014 at 7:00 ΜΜ, το μέλος Kostas_dev έγραψε:

http://www.off-the-r...m-e-marked.html

(Θέλω να το κανω και εγώ εεεετττσιιιιι!!!!!!!!)

otr_2in1_auspuff_analage_schalldaempfer_exhaust_silencer_xtr_xtx_xt660_660_yamaha_3.jpg

otr_2in1_auspuff_analage_schalldaempfer_exhaust_silencer_xtr_xtx_xt660_660_yamaha_4.jpg

τι κ@@#$@#$λα που μπορει να γίνει το ΧΤΧ @#$$@ την (γ)Ελλάδα μου

Τι έκανες τελικά, επειδή έχω το Xtx και εγώ έχω τερμινιονι τελικά είναι ότι καλύτερο σε μετρημένη απόδοση με φίλτρο ΚΝ και λοιπόν πάμε στους λαϊκούς που είδα ότι είπες, δεν ει αι χειροποίητη δεν ξέρω το πήρες τελικά αλλά το διπλό είναι σε απόδοση ανώτερο και τα βγάζει η dominator για το 660 καο δίπλα με 48 χιλιοστά και την μόνη επίσης, έχω τα διπλά με τερμινιονι έχω πάει-10 κιλά και απόδοση από 48 στα 55 άλογα φυσάει το εργαλείο με την μόνη πας στα 51 κοντά δεν κάνει για το 660 διπλή απόδοση το άλλο...περιμένω καμία φώτο και να μου πεις ..

πριν 4 λεπτά, το μέλος Χαράλαμπος Παπαδόπουλος έγραψε:

Τι έκανες τελικά, επειδή έχω το Xtx και εγώ έχω τερμινιονι τελικά είναι ότι καλύτερο σε μετρημένη απόδοση με φίλτρο ΚΝ και λοιπόν πάμε στους λαϊκούς που είδα ότι είπες, δεν ει αι χειροποίητη δεν ξέρω το πήρες τελικά αλλά το διπλό είναι σε απόδοση ανώτερο και τα βγάζει η dominator για το 660 καο δίπλα με 48 χιλιοστά και την μόνη επίσης, έχω τα διπλά με τερμινιονι έχω πάει-10 κιλά και απόδοση από 48 στα 55 άλογα φυσάει το εργαλείο με την μόνη πας στα 51 κοντά δεν κάνει για το 660 διπλή απόδοση το άλλο...περιμένω καμία φώτο και να μου πεις ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 20 λεπτά, το μέλος Χαράλαμπος Παπαδόπουλος έγραψε:

έχω τα διπλά με τερμινιονι έχω πάει-10 κιλά και απόδοση από 48 στα 55 άλογα

Πηρες 7 άλογα βάζοντας μόνο φίλτρο και εξατμηση  ή άλλαξες και χάρτη στην ECU?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα