zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2015 Για αυτο το εγραψα ετσι, πριν παει καποιος να ξερει τι θα συναντησει οπτικα. Κουτι, καμερα, μενου. Αν κατι δεν ειναι σαν τα χαρ/κα της sj τοτε προκειται για αντιγραφο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basiliss13 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2015 μετά από πολλά τηλεφωνήματα στα ελτα,έφτασα στο κέντρο διαλογής χαλκίδας.....εκεί μίλησα με έναν υπάλληλο,και αφού του εξήγησα το τι και πως...μου είπε τα εξής..... φιλε στα ελτα εδώ και 5 μήνες έχουν απολυθεί πολλά άτομα και πλέον γίνετε χαμός....η καθυστέρηση είναι πολύ μεγάλη,και όσο πάει χάνεται η μπάλα....μου υποσχέθηκε ότι θα ψάξει για το δέμα μου,και θα με πάρει τηλέφωνο..... πριν λίγο με πήρε και μου είπε ότι η κάμερα έχει έρθει στην χαλκίδα από της 27/12/14........σήμερα θα την παραλάβω(ελπίζω...) περιμένω ένα ακόμα από ελτα με καλούδια για το rgv.....αυτό δεν το βρήκα ακόμα....... ξανά ελτα ούτε για αστείο... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2015 παιδιά και εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι καθαρά και μόνο στα ΕΛΤΑ. ότι έχω παραγγείλει τους τελευταίους 6 μήνες από ανατολή μεριά γενικότερα αλλά και από Αγγλία φτάνει Ελλάδα πολύ πολύ γρήγορα π.χ 5-10 μέρες και κάνει 10-15 μέρες να έρθει από τα ΕΛΤΑ στο σπίτι. και αυτό φαίνεται από τις ημερομηνίες πάνω στους φακέλους. στην περιοχή μου έχει 2 διανομείς που δουλεύουν 4ωρα και τους έχω πετύχει να δουλεύουν και εκτός ωραρίου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2015 Εμένα η δική μου ακομα άφαντη.Ούτε στο Κέντρο Διαλογής ούτε στο κατάστημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basiliss13 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2015 παρέλαβα... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2015 Παράγγειλα κιεγώ μια. Σκοπεύω να βάζω αυτό στην αρχή των βιντεο μου 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2015 χαχαχαχαχαχχαχα σωστό!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2015 το εχεις εικονα να το ανεβασεις εδω?? καλοοοο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2015 το εχεις εικονα να το ανεβασεις εδω?? καλοοοο Το δίνει για κατέβασμα στο description: https://mega.co.nz/#!YNcGUBKA!UtvLW9rwkWhn9qbqSoQCmqioQgTGVTrV4ULdw8FdC0w Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2015 Το δίνει για κατέβασμα στο description: https://mega.co.nz/#...VTrV4ULdw8FdC0w ωραιος ειδα μονο το βιντεο παγωμενο οπως το ποσταρες, δεν εκανα τον κοπο να ανοιξω το site Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μου'ρθε μια 5άρα στα μέιλ μου.. (sj5000) http://www.banggood....tm_content=xuxu 1080P 60FPS, 720P 120FPS Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2015 από τον CrazyTsach Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rgiris7 312 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 Μου'ρθε μια 5άρα στα μέιλ μου.. (sj5000) http://www.banggood....tm_content=xuxu 1080P 60FPS, 720P 120FPS Full HD: 1920*1080P 30 fps 720P: 1280*720P 60/30 fps 480P: 640*480P 60/fps Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 Full HD: 1920*1080P 30 fps 720P: 1280*720P 60/30 fps 480P: 640*480P 60/fps Δεν παρατήρησα, ότι έλεγε στο μέιλ πόσταρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kirikas 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 Γεια σας παίδες έγινα και εγώ κάτοχος της SJ4000 και είπα να ανεβάσω ενα βιντεάκι!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Σήμερα έκανα escale to claim το dispute μου. Δε βλέπω να μου έρχεται τελικά η καμερούλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Πηγες κ στα ελτα κ δεν εχουν τιποτα για σενα απο εξωτερικο? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2015 από τον zentakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Πηγες κ στα ελτα κ δεν εχουν τιποτα για σενα απο εξωτερικο? Κάθε μέρα πηγαίνω από τις 2 Ιανουαρίου Στέλιο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Κάθε μέρα πηγαίνω από τις 2 Ιανουαρίου Στέλιο. παρε τα λεφτα κ δωσε απευθειας παραγγελια στο φοξ οφερ. Δες και τα στοιχεια σου στο paypal μην εχεις λαθος στοιχεια. Εγω τα εχω γραψει ολα με κεφαλαία για να ειναι ευαναγνωστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Στέλιο έχω καμια 100ρια παραγγελίες,οπότε το λάθος δεν υφίσταται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Κάθε μέρα πηγαίνω από τις 2 Ιανουαρίου Στέλιο. Άμα σου'ναι κόπος αυτό, μπορείς να καλείς στο τηλ των ελτά, μην χάνεις χρόνο άδικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Περνάω γιατί είμαι έξω για καμιά δουλειά,αλλιώς μη νομίζεις,το τηλέφωνο μου το ξέρουν στα Ελτά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wheelie man 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Ποσο βγαινει; 75€; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Αναλόγως απο που θα την πάρεις και με τι εξτραδάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wheelie man 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Εχει πολλα τζιτζιλι μιτζιλι απ την μανα της.. δεν φτανουν;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Ουυυ ναι. απλά μπορείς να πάρεις έξτρα μπαταρίες,φορτιστή και τα ρέστα. http://www.foxoffer.com/sjcam-sj4000-wifi-1080p-full-hd-action-camera-sport-dvr-p-763.html?zenid=794e1a6da304de551ffcd035795f5cc3#.VLg8udKsWo2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες