Jump to content

Recommended Posts

Tronsport Original SJ4000 Novatek στα 41 ευρω σε ασημι χρωμα μονο ,με 2 μπαταριες ειναι η απλη εκδοση οχι η wifi

Δεν ειναι η sj4000 η συγκεκριμενη,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η SJ4000 εχει βγει σε διαφορες παραλλαγες ,μια απο αυτες ειναι η SJCAM και η Tronsport/Novatek οι οποιες ειναι original με παραπλησιες τιμες....http://www.geekbuyin...d=SJ4000&c=1542

Τις εχουν και τα amazon και amazonuk με καλες κριτικες.

Εδω που τα εχουν ψαξει διεξοδικα μπορειτε να δειτε και βιντεο

Η συγκεκριμενη που εβαλα ηταν σε προσφορα για 2-3 ωρες στα 41.28 ευρω απο 74.31

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο περίπου είναι όπως τα λες,με την διαφορά πως η sjcam έβγαλε αρχικά την sj4000.

Μπορεί όντως να είναι και ίδιες στο κάτω κάτω,ποτέ δε ξέρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστα ,πρωτα την εβγαλε χωρις να γραφει sjcam μετα εβαλε το λογοτυπο της λογω των πολλων fake που κυκλοφορησαν και μετα βγηκε η Tronsport που μαλλον ειναι φασον της sjcam.

Λογω οτι κυκλοφορει η Tronsport αρκετο καιρο ,τα καλα reviews αλλα και οτι υπαρχει στο Amazon αποφασισα να την αγορασω.

Περιμενα να βγει η wifi σε καλη τιμη αλλα τα 41 ευρω με 2 μπαταριες της απλης ηταν δελεαρ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ την περιμένω από Αγγλία.

Βέβαια το Παλικάρι στα Κέντρο Διαλογής της περιοχής μου,μου είπε πως από Αγγλία κάνουν 9-10 μέρες πλέον στάνταρ,οπότε μου λέει τέλος της βδομάδας και αν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παντος 1 χρονο που την εχω ειμαι ευχαριστημενος παιδια!! οριστε και ενα βιντεακι που τιν ειχα βαλει στον καρπο μου κουναει βεβαια λιγο γτ δν ειναι η κανονικη βαση για το χερι.. τιν εφτιαξα εγω!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στέλιο σου ήρθε;

Εμένα όχι ακόμα...

οχι Μακη τιποτα...

Την εχω παρηγγειλει στις 2-12 απο foxoffer και ακομα δεν εχει ερθει σε εμενα.

Kαι 'γω 2/12 την παραγγειλα, στο 17track.net που βαζω τον αριθμο εντοπισμου μου λεει οτι 14/12 ηρθε στην Ελλαδα, ενώ στο site των ΕΛΤΑ εχουν μεινει στις 11/12 που εφτασε το δεμα στην Ολλανδια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχουμε μια γενικη καθυστεριση στα Ελτα εχω καταλαβει....υπομονη'μπορει ναμτις φερει ο Αγιος Βασιλης...χαχαχαχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για βοηθάτε ρε παιδιά....

δεν έχω πολύ ιδέα από αυτά,μου έστειλε ο τύπος ότι έρχεται με αυτή την μεταφορική,...(France Post air Mail without shipment number)μέσα στο site βλέπω ότι είναι σε αποστολή,αλλα από ποια εταιρία θα παραλάβω εγώ?και ρωτάω γιατί είναι λίγο η περιοχή μου περίεργη με της διευθύνσεις,και δεν μου ζητήθηκε κάπου κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας...

έτσι σκέφτηκα να το ψάξω ώστε να πάρω να ρωτήσω εγώ,....αλλα που?πως?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασιλη λογικα επειδει δεν εχει shippinh number ειναι το απλο ταχυδρομειο δλδ ελτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για βοηθάτε ρε παιδιά....

δεν έχω πολύ ιδέα από αυτά,μου έστειλε ο τύπος ότι έρχεται με αυτή την μεταφορική,...(France Post air Mail without shipment number)μέσα στο site βλέπω ότι είναι σε αποστολή,αλλα από ποια εταιρία θα παραλάβω εγώ?και ρωτάω γιατί είναι λίγο η περιοχή μου περίεργη με της διευθύνσεις,και δεν μου ζητήθηκε κάπου κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας...

έτσι σκέφτηκα να το ψάξω ώστε να πάρω να ρωτήσω εγώ,....αλλα που?πως?

Απο που την πήρες;

Με ελτά θα έρθει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσε που πιστεύω και αν την πάρω κάποια στιγμή την κάμερα θα είναι το σκηνικό κάπως έτσι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασιλη λογικα επειδει δεν εχει shippinh number ειναι το απλο ταχυδρομειο δλδ ελτα

που σημαίνει ότι μπορώ να δω κάπως αν είναι ελλάδα?η στα ελτα της περιοχής μου?παίρνω τηλέφωνο κάπου?

από εδώ την πήρα BangGood.com

Τροποποιήθηκε από τον basiliss13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Bασιλη, εφοσον πληρωσες με paypal, τα στοιχεια σου τα εχουν απο εκει.

Οταν εκανες paypal εδωσες κ την διευθυνση κ τηλεφωνο κ email, οποτε αυτοι αν χρειαστει να σε βρουν θα σε βρουν, μην αγχωνεσαι τσαμπα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Bασιλη, εφοσον πληρωσες με paypal, τα στοιχεια σου τα εχουν απο εκει.

Οταν εκανες paypal εδωσες κ την διευθυνση κ τηλεφωνο κ email, οποτε αυτοι αν χρειαστει να σε βρουν θα σε βρουν, μην αγχωνεσαι τσαμπα.

έχουν περάσει 7 εργάσιμες από την αποστολή,δεν αγχώνομαι ακόμα,απλά ενημερωτικά ρωτάω περισσότερο.....αλλα στο paypal δεν έχει τηλέφωνο μου.....βεβαια φαντάζομαι σε ότι πρόβλημα πριν σταλεί πίσω θα ενημερωθώ με mail....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα